alex Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 nu se poate :P e posibil sa fi dat din greseala ....sper sa nu avem asa oameni incultzi printre noi
psich0 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 hai facem un cont paypal... Nu accepta useri din Romania..... Daca a reusit cineva sa-si faca un cont sa-mi dea si mie detalii pls
Guest andracalin Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 dpmdv fiecare poate asculta ce ii place, ce il bine dispune si in ceea ce se regaseste. Daca maneaua te face sa te simti bine ascult-o daca metalul extrem iti place da-i bataie, no problem totul este sa asculti tu, fi cu bun simt si nu ii sili pe altii sa asculte ce vrei tu. Asta ma deranjeaza, sa vad un imbecil care trece cu masina pe linga mine si duduie asfaltul de la subwooferul lui sau sa merg la pescuit in weekend si maneaua sa imi sperie pestii. Personal ascult prog metal, hard rock, fussion etc.
rats Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 dpmdv fiecare poate asculta ce ii place, ce il bine dispune si in ceea ce se regaseste. Daca maneaua te face sa te simti bine ascult-o daca metalul extrem iti place da-i bataie, no problem totul este sa asculti tu, fi cu bun simt si nu ii sili pe altii sa asculte ce vrei tu. Asta ma deranjeaza, sa vad un imbecil care trece cu masina pe linga mine si duduie asfaltul de la subwooferul lui sau sa merg la pescuit in weekend si maneaua sa imi sperie pestii. eu sunt o fire mai comunista... dar, nu pot intelege cum te poate face o manea "sa te simti bine"... ca om; Sa te relaxeze, cum ar trebui sa faca fiecare muzica dealtfel. Cand vad pe unu ca asculta o manea, da boxele la maxim si sare pe masa, respectiv deschide geamurile. Asta te face sa te simti bine? De cand noi, ca oameni, stim ceea ce ne place cu adevarat? De cand noi ca oameni stim ceea ce vrem? Maneaua ii un fel de muzica tribala care, din punctu meu de vedere, duce omul la o demoralizare completa si la o revenira in salbaticie. I say, screw them all <_<
Ahilosu Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 De cand noi ca oameni stim ceea ce vrem? eu stiu ce vreau!! :thefinger:
rats Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 eu stiu ce vreau!! :thefinger: tu esti un cretin fara scrupule. clar.
aolex Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 tu esti un cretin fara scrupule. clar. confirm ... :)
Ahilosu Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 tu esti un cretin fara scrupule. clar. hmmm...de asteptat asa ceva de la tine de altfel... stiu ca am mai spus-o ...dar here we go again... iti fac o statuie si te pun pe monitor sa ma uit tot-timpul la tine. este de departe cel mai destept, cel mai in masura sa faci aprecieri... in numele inteligentei te declar zeu... :clap: :clap: :clap:
aolex Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 hmmm...de asteptat asa ceva de la tine de altfel... stiu ca am mai spus-o ...dar here we go again... iti fac o statuie si te pun pe monitor sa ma uit tot-timpul la tine. este de departe cel mai destept, cel mai in masura sa faci aprecieri... in numele inteligentei te declar zeu... :clap: :clap: :clap: esti dobitoc ... nu esti tu in masura sa vorbesti despre subiecte care te depasesc mintal , inteles ? doar pt ca iti spune in fata ce are de spus (bine face :P) nu inseamna ca esti prost . mai cretin esti tu ca nu stii sa interpretezi . dar las astea pe mai tarziu , poate te prinzi :)
Ahilosu Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 esti dobitoc ... nu esti tu in masura sa vorbesti despre subiecte care te depasesc mintal , inteles ? doar pt ca iti spune in fata ce are de spus (bine face :P) nu inseamna ca esti prost . mai cretin esti tu ca nu stii sa interpretezi . dar las astea pe mai tarziu , poate te prinzi :) poate vrei sa spui mental... si e valabil si pentru tine ce am spus... :thefinger:
alex Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 & closed toata lumea se cearta cu toata lumea pe forumu asta .... eu unu nu stiu cat o sa mai inchid threaduri p`aici