alinush_83 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 salut, am facut rost de un film, dar are o extensie cam ciudata (.thm), si nu stiu cu ce program sa il deschid. spuneti-mi si mie, daca stiti. respectivul mi-a spus ca el l-a vazut, dar nu mi-a spus cu ce program l-a deschis, mi-a zis sa incerc cu bsplayer, dar nu a mers. :blink:
G-Man Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Pai inceark cu toate playerele p care le ai man. Ce codek ai inst? yo am K-Lite Codec Pack, nu am gasit un film care sa-mi dea erroare(adik sa nu-mi mearga). Dak ai windows media player clasik, ash zice k s-ar putea cu acela, dar acest lucru depinde de codek in mare parte.
MontBlank Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Pai potzi sa deskizi cu VLC . (VIdeo Lan) ! Doar ca nu potzi baga subtitles la VLC, ceea ce e naspa . :dooh:
BooM-retired Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Incearca mplayer - e cel mai simplu, shi pe deasupra e shi bun. Mie imi deschide aproape orice.
Guest eugen. Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Pai potzi sa deskizi cu VLC . (VIdeo Lan) ! Doar ca nu potzi baga subtitles la VLC, ceea ce e naspa . :dooh: La acest player poate fi adaugata subtitrarea la film. Probabil folosesti o versiune mai veche a programului.
MontBlank Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 La acest player poate fi adaugata subtitrarea la film. Probabil folosesti o versiune mai veche a programului. :dontknow: Da ? mere ? ce versiune ?