Jump to content

bad_smile

Inactive
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bad_smile

  1. mda ... asa m-am lasat si eu am botat la 11d de nu am inchis pc-ul vreo 2 luni (24/7 bota pe silk:) am facut setul de egiptean complet + arma ,kkt-urile de questuri cu numele lvl cate de cat la job ( ca idiotii nu s-au putut abtine sa nu faca un mare kkt , cand am terminat tot ,a aparut 12d (jenibil) ... 12D mi-a pus capac , pacat a fost frumos ... acu o saptamana am intrat si am fost dezamagit cand am vazut ca mai bine de juma de server au tot setul +12 si arma +12 legend si in joc toata lumea afk bagau ca negri la lvl ... app stie careva unde e sectiunea unde imi pot face reclama la caracter sa il vand?

  2. acum sa fim seriosi...stiti si voi cat de multi bani a-ti bagat in isro....nu e nevoie sa v-o spun eu...intradevar....si eu am bagat...doar in magic pop am bagat peste 5k silks....2k pe D4rkSnow....2k pe Sleya_ .....si putin peste 1k pe Sleya...si surpriza...nu am castigat nimic,ca sa nu mai zic ca daca fac calculul la tot silkul care l-am cumparat de-a lungul anilor pe toate chars reiese o suma cu care probabil imi cumparam o masina.

    dar...pentru mine era sro s-a dus de mult...am inceput sa o las mai moale imediat dupa ce a aparut 11D,am fost printre primii care au facut lvl 110,am avut multe son drops....dar sro nu mai era ce a fost odata....asa ca usor usor am inceput sa nu mai joc.cand au facut update cu job-ul...m-au dezamagit total...job-ul era singurul lucru care m-a atras in sro si nu la alte mmo.am trecut peste...am inceput sa joc din ce in ce mai rar....acum cu update asta....ce pot sa zic...chiar ma bucur ca l-au adus...acum toti retarzii care aveau power +9+10+11 se vor chinui sa isi faca arma macar +3 sau +5 ....vor cheltui tone de silks si se vor alege cu un banal +1....sa moara de ciuda ca nu pot face mai mult ;)

    cu voi nu am nimic...dar prea exagerati...gata...au facut update asta....va lasati de isro....ok bun...lasati-va,dar nu mai va plangeti ca niste fetite.parca cine stie ce s-a intamplat.....nu e sfarsitul lumii....nu v-a dat nimeni cu ciocanul in cap.prin asta aratai ca sunteti slabi si nu puteti merge mai departe...ce...un +1 sun va sta in gat?cand altii nu au nici macar un som?daca tonele de silk cumparate de voi si bil de gold care le aveti nu va mai ajuta sa faceti +9 sau +10....gata renuntati....asta e ....go to esro sau unde vreti....dar nu va mai plangeti atata aici....lasatine pe noi cu isro nostru ;) pe astia care nu jucam ca sa fim mari si tari cu arme +10 ....care jucam pentru prieteni....care prin fun in sro intelegem un party la fgw cu vechii prieteni...sau o discutie pe chat despre vremurile de demult

    acum sper ca nu sariti pe mine cu jignirii si injuraturi....nu am vrut sa atac pe nimeni prin postul meu....doar sa va trezesc la realitate sa zic asa :)

    bafta tuturor

    toata stima si respectul

  3. si.. banuiesc ca cel mai bun preiten al tau era unu de max lvl 101 de 12-13 ani right?

    F2F nu il cunosteam dar il stiu de mai bine de 4 ani si mi a imprumutat si el arme si tot felul de chestii cred ca e a 100 oara cand ii imprumut arma dar noah mata blanda zgarie rau egypteni m____i in fine maine imi iau alta:) o sa fac un ulpoad cu poze cu vechea arma si sper cu nou in curand:D

  4. am o problema ...cand deschid silkul imi arata server inspection...netul merge torrentu merge silku nici mort l-am dezinstalat si acum reinstalat nici macar nu isi face update-ul care e problema ..portul nu poate fi blocat dc merge torentu...aseara mergea perfect :angry1: :angry1: :angry1:

    gata merge :nanana: :bananadance2: :nanana:

  5. fgw sux 9 ture la 4 stars si un singur talisman la un prieten deja sunt ofticat... am luat un talisman la incepu la 1 star de atunci nimic si ma hotarasc sa renunt la alea de 4 stele mai bine faci singur unu de 1 stea si ai sanse mai mari :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

  6. dai menu -> colection book -> si voila http://img692.imageshack.us/img692/313/sro2010122315230951.jpg

    ca sa completezi cartea (collection book) iti trebuie 8 carti ,cartile astea le obtii din forgotten world din treasure box( sunt nijte cutii ce seamana cu pandora box si trebuie sa le distrugi, odata ce ai distrus una ai sansa sa pice o carte din cele 8 pe care trebuie sa le strangi sa completezi Collection book) ,odata ce ai colectionat toate cele 8 carti mergi la npc si primesti nova legendary weapon grad "A". din collection book numa grad A poti obtine , grad B pica doar daca ai noroc din ultimul uniq din forgotten world sireen sau cum ii zice:D

    foarte corect ce spui ... ...pe troy a completat unul talismanele si a luat son 2 hand , l a vandut cu 9,5 miliarde

  7. ma gandesc ca o fi vre un bug ceva pentru ca

    [19:30:29] (Global)NebuIa: GZ dup FOR NEW EGYPTIAN SET WEAPON GRADE B! dup: WTS 101+10 NOVA STAFF PM HIM PLEASE

    nu e bug e duma legandary weapon se pot lua doar atunci cand completezi colectia de 8 talismane bafta la ele mie mi a cazut unul :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

    ati vazut ca au reparat bug-ul cu egiptean clothes set acuma sclipocesc :crazy:

  8. nu se va trece la cap 120 ...vor mai trece 2 update-uri ..tre sa apara si legend weapon acum rezolva faza cu soket-urile cred.....am auzit ca se imbunatateste si job-ul... c-am mare plictiseala prin templu ... si se modifica chestia cu stall-ul nu o sa mai fie scam-uri pt ca o sa putem pune preturi peste 1 miliard in stall cica ...cum stati cu legend set ..mie imi mai trebuie necklace-ul dar s-au scunpit arenele de numai au ajuns la aproape 4 mil pe troy

  9. hmm baieti am nevoie de putin ajutor.. am inteles ca sunt questuri care le faci repede si care dau multe sp in job temple.. eu am facut 105 si acuma sunt in temple.. care sunt questurile alea?

    te duci in templu acolo sunt 2 NPC-uri de la primul ai 5 questuri ...sa omori 100 de mobi,sa iti cada 50 de chestii, sa iti cada 100 de chestii si mai este un NPC la sanctum of immortality unde iti da alte 6 questuri tot in stilul primului NPC dar putin mai complicate SP-uri da la fel da mai multa experienta

  10. Da de aia am pierdut 2 conturi de lvl 100 FF prin februarie nu? ca e o duma.

    Ramane de vazut pe la 12 - 13 ce fel de duma este

    pai vezi 2 conturi dci au zis astia sa iti mai usureze din munca ca nu te descurcai cu prea multe :nanana: :nanana:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...