Jump to content

- The Doctor -

Inactive
  • Posts

    311
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by - The Doctor -

  1. @Lemonade: Ce poti face pe un forum de gaming la o sectiune de filme intr-un topic unde e prezentat un film nou, inafara de a-ti exprima o parere? In plus fata de ceea ce am spus, ce vroiai sa mai adaug? Am fost scurt si la obiect.

    Macar daca ai ales sa moderezi aceasta sectiune a forumului fa-o cum trebuie. Nu te mai apuca sa modifici mesajele userilor doar de dragul de a "scrie cu rosu" sa te dai mare sa vada lumea ca ai obtinut acest post. Chiar daca asta ai vrut de la inceput

    Si OT ca sa nu ma trezesc cu warn de la cine nu trebuie: De obicei filmele in care joaca una sau mai multe vedete pe plan international nu sunt promovate pentru o buna productie.....(s.a.m.d) ci doar pentru ca in rolul principal este o celebritate. Dupa parerea mea cam asa se intampla si aici. Sunt N filme excelente in care nu se regasesc actori renumit si sunt peste "Salt" la toate capitolele.

  2. O poza simpla de familie s-a transformat intr-un adevarat mister in momentul in care o fantoma si-a facut loc in ea. Misterul s-a adancit cand alte persoane s-au uitat pe fotografie si au facut o descoperire si mai interesanta.

    Au ramas uimiti cand au observat o FANTOMA in fotografie. Tu o vezi si pe A DOUA?

    tu-vezi-misterul-din-spatele-misterului-unei-fotografii-cu-stafii_size6.jpg

    Denis Russel a descoperit intr-o seara de Craciun o poza veche facuta bunicii sale. Aceasta a locuit mai toata viata singura, dar pe finalul vietii a fost mutata la azil pentru ca incepuse sa delireze. Intr-una din vizitele de la azil, familia i-a facut o poza, femeia murind la cativa ani distanta.

    Atunci cand s-au uitat peste poza mai cu atentie, rudele batranei au descoperit ca in poza se strecurase un barbat pe care nu-si amintesc sa-l fi vazut la momentul respectiv. Privind spre alte poze, au realizat ca barbatul seamana foarte mult cu bunicul lor, sotul femeii. Problema este ca el murise cu 13 ani in urma.

    Sursa

  3. Se poate sa apara si Google Sun, dar nu ai ce vedea interesant daca nu sunt pete solare sau ceva asemanator, eventual actualizat cat mai des posibil. Pana sa apara asta te poti delecta cu Google Mars.

    Eventual sa incerce si Google Sky, daca se plictiseste de Marte. :))

    @Lemonade: Topicul se incadra mai degraba la Discutii Generale, nicidecum la Stiri. Din cate stiu eu, poti folosi Google Moon de cel putin 2 ani....

  4. Valoare e folosit de manelisti si respect e folosit de "rapperi", ambele fiind folosite extrem de prost si distorsionand realitatea.

    Daca aveti nevoie de lamuriri, puteti consulta un dictionar. Va asigur eu ca este folosit bine cuvantul valoare.

    Din asta sa intelegem ca mai degraba preferi manelistul decat "rapperul"? Fara nici un pic de suparare, dar din ce ai spus tu asta reiese. :)

  5. Valoare ? Valoare unui om inseamna cate parale are in buzunar si cat de smardoi este .. asta demonstreaza ca acea persoana "are valoare" ... altceva nu inteleg din aceasta intrebare

    Depinde de fiecare cum interpreteaza. Tu ai interpretat asa, deci nu e nimic gresit.

    Aia e valoarea din melodiile cu "halalala" si "aoleoleoleo." Ask and you will be enlightened

    Cuvantul "valoare" nu e prea bine folosit aici. Cel mai bine se adapta "respect".

    Dupa parerea mea, mai bine ai respect fata de o persoana, decat sa o consideri valoroasa. (preferabil respect reciproc)

    Si totusi, raspunsul tau care e?

    P.S. Marian Valorosu are valoare? #-o =))

  6. Din cate am inteles eu de la ei(gazeta si prosport), in fiecare zi vor fi poze 3D in ziar. Doar ca nu mereu dau si "ochelarii" gratis.

    Pe 1 iulie am fost la ora 8 la chioscuri si nu mai aveau. La ora 7 a fost un prieten, iar din 6 chioscuri abia a gasit UN ziar, ultimul probabil.

    Acum, a doua oara cand au dat si cartonul acela, a fost un vecin de la ora 6-6 jumatate si mi-a luat si mie unul. Nu e nimic impresionant, mai mult, trebuie sa iti imaginezi tu cum ar fi poza 3D =)) ei doar iti dau un punct de plecare :)) In afara de asta, te mai dor si ochii cand te uiti :D

  7. Eu unul nu am cum sa surprind apusul de soare de la fereastra. Asa ca orice alta tema m-ar avantaja.

    Propun ca urmatoarea tema sa contina poze abstracte, titlul putand fi chiar Abstract . (toata lumea ar putea veni cu propriile idei, astfel vom avea multi concurenti si multe fotografii interesante.)

    P.S. Pe viitor ma gandeam la un concurs a celor mai frumos editate poze, premiat fiind doar edit-ul, nu si ce contine fotografia respectiva. Ar prinde bine la public, multi de aici editand aproape de fiecare data poza inscrisa. Ce spuneti?

  8. da

    ai sparge geamul primarului ca ti-a dat nimic de 1 iunie?

    nu am nimic cu primarul, deci nu.

    Ti-ai abandona prietenii pentru o cariera in politie / armata ? (cariera garantand un trai bun)

  9. Am asteptat sa se numere voturile ca sa nu influentez cu ceva. Fotografiile trebuie facute de noi, da? Fotografia nr. 4 pare a fi facuta de persoana din imagine. Nu stiu cum de nu a mai vazut nimeni...Bine macar ca nu a luat locul 1, ca atunci ar fi fost discutii si mai mari.

    ok, tema noua: Apus de soare prins (in poza nu in traista) din camera

    Si daca nu avem geam catre Vest ce facem? :)) Avem voie la vecini, da? :P

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...