Jump to content

PureMagic

LinkManiac
  • Posts

    502
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PureMagic



  1. 35i0viq.jpg





    Acest topic a fost creeat cu scopul de a monitoriza membrii mafiei și de a ajunge cât mai aproape de perfecțiune!
    Topicul consta in activitatea fiecarui mafiot de zi cu zi.Aici veti posta:

    -daca vreti prime mai mari (postati dupa modelul de mai jos);
    -daca doriti sanse mai mari in avansare rank up, la fel cum am spus mai sus.



    Model de postare:

    Nick:
    Rank:
    Poza /stats (săptămâna precedentă):
    Poza /stats (săptămâna actuală):
    Poza / Poze (politisti omorati):


    Barem de punctare :

    1 ora jucata=500 $
    1 politist omorat=2k

    # Acestea fiind spuse, va urez succes !

    • Upvote 7
  2. Nu, chiar nu am facut asta sa vad daca ai bani la tine, nu-mi pasa de banii tai sau de banii oricarui jucator... si nu te-as fi omorat niciodata in spawn cu intentie pentru ca nu joc de azi, de maine... Eram prea aproape, am vrut sa plec si te-am luat cu elicea, vina mea si o sa-mi platesc greseala dar ce ai facut tu (santaj) se pedepseste mult mai grav pe langa spawn kill-ul! Te rog nu mai posta, hai sa asteptam decizia celor care se pricep mai bine!  :tiphat:

    • Upvote 2
  3.  

     

    PureJewerly sau ceva de genu =))

     

     

     

    PureJewerly sau ceva de genu =))

    da ceva de genu :)) 

     

     

    Asta a fost cand mi-am schimbat nick deoarece ma plictisisem de PureMagic / PurebyMagic / PureMagic. .... M-am banat pe noul game mode cand a inceput LCN, nicidecum pe vechiul cand era vorba de The Mafia, atunci luasem ban permanent pe PureMagic (simplu) si am inceput cu PurebyMagic, iar dupa un timp l-am schimbat in PureMagic. (cu punct)! 

     

    da dar imi aduc aminte cand era lcn ca ti-ai banat cont-u si aveai skin id 3 bani multi etc adica faima :)) si ti lai banat si ai inceput dupa cu un cont cu b... ceva cu B ca te-am intrebat pe pm pe forum dc te-ai banat si ai zis ca te-ai saturat de nush ce si ai inceput pe un cont cu B si ai jucat pana la level 2 si apoi te-ai lasat :P 

     

     

    Nu m-am lasat! Recuperasem contul cu skin id 3 cu banii aia si cu infernusu' meu!

    • Upvote 1
  4. PureJewerly sau ceva de genu =))

     

     

     

    PureJewerly sau ceva de genu =))

    da ceva de genu :)) 

     

     

    Asta a fost cand mi-am schimbat nick deoarece ma plictisisem de PureMagic / PurebyMagic / PureMagic. .... M-am banat pe noul game mode cand a inceput LCN, nicidecum pe vechiul cand era vorba de The Mafia, atunci luasem ban permanent pe PureMagic (simplu) si am inceput cu PurebyMagic, iar dupa un timp l-am schimbat in PureMagic. (cu punct)! 

    • Upvote 1
  5. http://imgur.com/PCioV

    Isi mai aduce cineva aminte de vechea The Mafia? Sunt sigur ca da!

    imi aduc aminte si eu de sedinta aia :)) eram si eu acolo am asteptat sa termine vicentzo ce are de spus si sa ies ca aveam ceva treaba , pacat ca nu mai am nici o poza veche :(

    Ca astea?:))

    http://postimg.org/image/dg17qohbl/

    http://postimg.org/image/6jv9ai2s3/

    http://postimg.org/image/uv1r932wl/

    http://postimg.org/image/sjwkm9igh/

    http://postimg.org/image/56dteob45/

    http://postimg.org/image/ogs1wwxev/

    http://postimg.org/image/6pxf9gfkr/

    http://postimg.org/image/it5ofu2mb/

    Mai am cel putin 2000 de poze din vechea The Mafia dar nu mai am timp acum, trebuie sa plec :wub:

    Mda, nu merg. Trebuiesc uploadate iar :| lasa-le pe altadata :))

    • Upvote 2
  6. Am si eu o mica problema... Desi am infernus personal (apare la "Evidenta") si imi conduc infernusul la /stats imi apare ca am NRG-500! Si spre surprinderea mea, daca dau /locatecar evident ca ma trimite la NRG care nu este al meu. 

    http://postimg.org/image/lwmko4v2p/ - locate.

    Am vrut sa dau un /park la infernus.. poate se rezolva si la /stats, insa uita-ti ce imi apare => http://postimg.org/image/jtgqu7knl/

  7. Detin o masina (infernus) cu id-ul 831, cand am intrat pe cont "PureMango" (da, am 2 conturi dar niciodata nu am facut transferuri de bani intre ele sau chestii dinastea) masina imi apare la /stats ca fiind a mea =>( http://postimg.org/image/ck90giik3/ ), cand dau /locatecar 1 apare ca fiind a mea si ma trimite la masina mea => ( http://postimg.org/image/rsfymudtn/ ), insa... masina apare ca fiind a lui .dancer., la fel ca celelalt infernus de langa al meu => ( http://postimg.org/image/44jfz0foz/ ) De ce? Imi puteti inapoia masina? 

     

    Putin ajutor va rog frumos, masina asta este tot ce am, dat fiind faptul ca pe celalalt cont am fost inselat de 280 mil, toti banii mei, fara 20 mil! Multumesc anticipat. 

  8. Numele meu în joc: PureMagic
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: sud1947
    Screenshot-uri: http://postimg.org/image/fwbpuxu4b/ - Asa a inceput.

    http://postimg.org/image/pd1fqgen3/ - A fost de acord.

    http://postimg.org/image/pamdl9777/ - Am scos banii. (masina fiind a lui, am verificat)

    http://postimg.org/image/jvi8y150z/ - In loc sa dea /sell ma omorat!
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): I-am dat /w, a zis ca vinde masina (infernus), totul bine.. cand am ajuns la banca am scos banii si in loc sa-mi dea /sellmycar s-a dat jos si ma omorat! Ce stil e asta de a face bani? Se lauda ca are nu stiu cate miliarde si masini facute cum? Prin inselatorie? Asemenea playeri nu ar trebui sa aibe dreptul la mai mult de 1 milion $ (max. money)! Am vazut ca mai are o plangere tot pentru inselatorie, la fel ca precedentul reclamant, rog sa tratati aceasta plangere cu seriozitate! O zi buna! Multumesc anticipat.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Nu erau ca as fi chemat admin (7:00 dimineata)
    Martori: Un player cu level 2, numit Florin21 care vroia doar sa-mi fie bodyguard (a fost martor doar cand mi-a zis pe chatu' normal sa mergem la banca ca o vinde).

     

    Asa ceva nu se face! Chiar nu credeam ca pot exista asemenea playeri.. mai bine imi zicea ca nu o vinde si gata.. mi-a luat toata "munca" de la wipe pana in prezent! 

    • Upvote 12
  9.   Nick forum: PureMagic

      Nick in joc: PureMagic

      Level: 12

      Nick vechi (joc si forum): Pure_K2; PureMagic

      Functia pentru care aplic (Coordonator Actori/Actor): Actor

      Experienta: suficienta, incat sa ma descurc si sa castig Oscarul.

      Observatii: Totul este perfect.

     

     

    // Acceptat. TheOne

    • Upvote 3
  10. Salut, acum 2 zile mi-am vandut masina personala pt. suma de 15 mil dupa care banii au disparut! ( http://postimage.org/image/8nb1u6jyj/ ) . 

    Ieri... am vorbit cu adminul Vicentzo si mi-a inapoiat banii ( http://postimage.org/image/mgana4h7r/http://postimage.org/image/7uglaqm7r/ )

    Astazi, banii au disparut din nou + cateva rp-uri, aveam 41/44, mai am 37/44, nu am poze sa pot dovedi ca aveam 41/44 rp-uri, oricum rp-urile nu sunt importante, banii sunt!

  11. Ieri mi-am cumpara o masina, Hermes cu id-ul 1017 =>  ; si poze cu masina la cumparare + /dl => http://postimage.org/image/qa10kgqbl/http://postimage.org/image/fy2qwqhop/ .

     

    Astazi cand am intrat in joc, masina bineinteles ca nu mai era unde am lasat-o (/park in spawn LCN) si cand dau /towcar 1, pentru ca am pus-o ca fiind prima masina, imi zice "Nu ai o masina personala" => http://postimage.org/image/6t1byrmuv/ ; cand am dat /stats ca sa vad daca mai am masina imi apare ca detin Sultan in loc de Hermes tot cu acelasi id 1017 => http://postimage.org/image/5j0ssss55/ !

     

    Cred ca a aparut acest bug datoria Sultanului care a fost creat ieri, mai tarziu deoarece are acelasi id! 

    • Upvote 1
  12. Numele meu în joc: PureJewerly
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Danutzu
    Screenshot-uri: http://postimage.org/image/xyp9myhnt/http://postimage.org/image/69f8mrpb3/
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Simplu, ne-am intalnit, ne-am oprit sa ne duelam si dupa ce il omor ma jigneste! Se pare ca nu sunt ratat, doar te-am nimerit  :( ..inteleg ca nu iti place sa pierzi, dar pastreaza-ti parerile pentru tine, la fel cum facem si noi cand pierdem. Nu am vrut sa te reclam, sincer... dar dupaia ai curaj sa'mi trimiti si whisper (ramane confidential), de parca tot tu ai avea dreptate!
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -
    Martori: poza

    • Upvote 1
  13. Nu cred ca se va aplica mare lucru. Daca barurile nu lasa copii sub 18 ani sa fumeze isi pierd 60 % din clienti daca nu mai mult.

    Dacă se fac controale mai aspre și ți se pune lacătul la bodegă, fii sigur că patronii preferă să piardă clienți decât să piardă afacerea. Dacă. 

     

    Nu o sa se faca asta vreodata, dar, daca o sa se faca sigur se va trece peste cu cateva sute lei celui care vine in control.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...