Jump to content

jokero30

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jokero30

  1. Salut! Detin o incinta de tip subwoofer cu parametrii urmatori: volum = 30 L acordata la 36-37 Hz. As dori sa inlocuiesc vechiul difuzor (SAL SBX 1620/BK) cu un difuzor mai mare tot din aceeasi gama: SAL SBX 2530/BK. Va mai suna bine subwoofer-ul dupa modificarile precizate? Sau incinta este prea mica? Multumesc!

  2. Ma scuzati daca n-am tradus corect unele propozitii si fraze dar la cei 14 ani ai mei, nu cunosc perfect limba engleza.

    Sa ne uitam putin la viata ta.

    Ai 14 ani

    Nu cunosti limba engleza perfect.

    Traduci subtitrarile si textele la un joc din 2004.

    Te afli in anul 2012.

    Nu ai asteptari si scopuri, cel putin pentru acest mini proiect.

    Logica imi spune ca ceva nu e in regula. Orienteaza-te spre altceva, nu neaparat in domeniul internetului, jocurilor etc.

    Hei ! Asta este doar un hobby pe care il fac in timpul liber. Am foarte mult timp sa ma ocup de altceva si sa ma bucur de viata. De exemplu, eu vara si primavara fac foarte mult sport si chiar si cand e frig, acasa : flotari, abdomene, genoflexiuni, pe scurt exercitii fizice. Cand spun ca fac asa ceva, nu fac 10 flotari si apoi sunt mort.... Nu frate.

    Stiu ca logica iti spune ca ceva este in neregula dar eu sunt un baiat perfect normal. Nu sunt un dependent de calculator. Sunt un baiat in toata firea care este constient de tot ce face.

  3. Maine, Luna se apropie de Pamant la cea mai mica distanta din 1992 incoace. Istoria a consemnat catastrofe naturale ori de cate ori s-a intamplat asta. Unii specialistii vorbesc de cutremure mari si uragane .

    Maine, sambata, pe 19 martie, Terra se va gasi in cel mai apropiat punct de Luna din ultimii 19 ani.

    Evenimentul astronomic se numeste 'perigeu lunar' si inseamna ca vom vedea o Luna mai mare ca de obicei. Ea va trece la "doar" 356.578 de kilometri de Pamant.

    Asta in conditiile in care distanta medie a Lunii fata de planeta noastra este de aproximativ 384.400 kilometri.

    Totul este posibil pentru ca Luna face un ocol complet al Pamantului o data la fiecare 29,5 zile, dar orbita sa nu descrie un cerc, ci un oval.

    In timp ce punctul cel mai indepartat al lunii fata de Pamant se numeste apogeu, punctul cel mai apropiat, pe care astrul il va atinge in aceasta noapte, poarta denumirea de perigeu.

    Astronomii spun ca in conditii de cer senin ar trebui sa vedem luna cu 15% mai mare si cu 30% mai stralucitoare.

    Va fi cea mai mare Luna Plina

    Potrivit Observatorului Astronomic de la Bucuresti, pe 19 martie deasupra Romaniei vom avea Luna Plina, la ora 20:10.

    Timp de trei zile (18-19-20 martie) vom putea vedea Luna toata noaptea pe cer.

    Exista insa oameni de stiinta care ne avertizeaza ca o astfel de apropiere poate deveni periculoasa. Altfel spus, Super Luna ar putea perturba climatul Terrei sau ar putea chiar sa provoace cutremure si sa inteteasca serios activitatea vulcanica.

    In ultimii 60 de ani, aceste super luni au influnetat evenimentele meteo, ori de cate ori au avut loc: in 1955, 1974, 1992 si 2005.

    Jurnalistii de la Daily Mail dau si exemple concrete: tsunamiul din Indonezia, care a omorat sute de mii de oameni, a avut loc chiar cu doua saptamani inainte de perigeul lunar, in ianuarie 2005.

    In ziua de Craciun, in 1974, Ciclonul Tracy a devastat o zona imensa de pe continentul australian.

    Ce efecte va avea Super Luna

    In primul rand mareele vor fi mai inalte in noaptea de sambata spre duminica, deoarece oceanele planetare sunt atrase de gravitatia lunii.

    Pete Wheeler de la Centrul International pentru Radio Astronomie a declarat pe de alta parte ca 'nu se asteapta la cutremure sau la eruptii vulcanice' potrivit news.com.au.

    'Pamantul va experimenta niste zone de presiune mai joasa ca de obicei sau alte zone de presiune mai ridicata decat de regula', spune cercetatorul.

  4. Priviti urmatoarea imagine luata din acest articol :

    408px-Flint.jpg

    Daca sunteti atenti, pe acea roca sunt desenati doi ochi. Par a fi ochi de pisica.

    Informatie despre Bigfoot :

    In Red Dead Redemption's Undead Nightmare, exista o misiune secundara care permite jucatorului sa vaneze un Bigfoot. Dupa uciderea acestuia, realizarea este numita "6 ani". Aceasta este o referire directa la San Andreas, care a fost lansat in 2004 iar Undead Nightmare a fost lansat in 2010, deci este o diferenta de 6 ani.

    Informatie Pigsy :

    Existenta lui Pigsy nu a putut fi dovedita pana acum dar, sansele ca el sa existe sunt de 90%. De ce? Pai pentru ca GTA San Andreas a fost adaptat dupa jocul Manhunt in care Pigsy este adevarat.

    Informatie OZN :

    OZN-urile pot fi si niste stele cazatoare dar luand in vedere culorile este putin probabil. Aceste OZN-uri sunt des vazute in desert, langa Aria 69. Langa Aria 69 se afla si "Lil Probe Inn" care are ca emblema, daca pot sa spun asa un OZN. In acest bar se afla si o harta ciudata a San Andreas-ului. Credeti ca acele lumini au legatura cu "Lil Probe Inn"? Credeti ca acolo este baza extraterestrilor si folosesc aceasta harta pentru a ajunge in anumite locatii?

    Imagine cu Lil Probe Inn :

    8203708613961457.jpg

    Imagine cu harta din Lil Probe Inn :

    117px-Mapa1.jpg

    Aceasta harta se gaseste si in casa lui Toreno. Eu cred ca Toreno si ceilalti agenti investhigheaza acest mister sau poate chiar iau legatura cu extraterestrii.

    P.S. : Acele puncte de pe harta poti fi OZN-uri.

    Voi ce mai stiti? :>

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...