Jump to content

add0re

LinkManiac
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by add0re

  1. Dupa mine e de admirat,chiar foarte de admirat,ca nimeni nu i-a mentionat pe Lil Wayne,T.I si Kanye West,care au distrus rapp-ul,sunt mandru de voi toti chiar daca nu iati mentionat pe 2pac si nas dar asta e.

    Kanye West are unele reusite, cu toate ca e 0 ca si comportament (+ scandalul de playback), la restul sunt de acord cu tine. Nas e de brigada, dar nu e de legenda.

  2. Nu stiu ce urmariti voi, dar nu este unul care sa realizeze ce a realizat Jay'Hova.. Urmariti despre ce canta toti si aflati ce are jayz ( ca sa nu pomenesc de beyonce, new jersey nets , roc-a-fella records,etc etc). O sa ma lipsesc de cohones cand o sa vad primul vers lame la el. Si Eminem, Tupac, BIG sau eazy-e au acel ceva special si scot albume demne de toata admiratia, dar pana la nivelul lui jay z mai e putin de mers ( si pe parcurs mai au de intrecut un rapper impresionant numit 50cent ). Si daca e sa vorbim de muzica autohtona, Grasu e cam cel mai cel ( plus brigada Okapi din care face parte si impreuna cu care face o munca extraordinara). De BUG nu vorbesc, ca ei au locul lor de onoare in ceea ce inseamna acest gen muzical la noi in tara.

    @TupacThug blablabla : Lasa oamenii sa isi dea cu parerea. Omul si-a zis-o pe a lui, felicitari, nu inteleg ce te priveste pe tine ce ii place la om sau ce gandeste el. Crezi ca daca iti faci un cont cu numele 2pac si iti tragi o poza cu el, ti se muta radacinile din romanica in bronx ? Nici tu, nici eu si nimeni altul ce a postat aici nu am dus viata lor. Cam fiecare rapper in parte isi transcrie in muzica ce gandeste si in cea mai mare proportie ce a trait. 10 vieti sa ai si nu supravietuiesti la 9 incercari de asasinat intr-un an si nici nu o sa injunghii un om si sa o recunosti public ( sper ca stii la ce ma refer ).

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...