Jump to content

LaZoE

LinkManiac
  • Posts

    1,197
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by LaZoE

  1. Numele meu în joc: Kurama
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: eryc
    Screenshot-uri: *sunt 2 poze* 


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Limbaj, deja devine enervant.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -
    Martori: -

    • Upvote 1
  2. Acum 35 minute, Alezander a spus:

    Nu înțeleg ce vrei sa insinuezi , ai spus ca te-ai certat cu mine , apoi ca nu știai ca sunt eu , apoi ai spus ca sunt admin degeaba ( si recunoști asta ) , apoi imi ceri dovada ca ai spus asta. Te rog sa fi mai hotărât. 

    Vreau sa înțelegi ca lumea nu se învârte in jurul tau sau a jucătorilor ca tine ( care au fost o perioada in staff , sunt demiși , apoi sunt anti-staff ).M-am saturat de imaturi , daca spui sau faci ceva asumați. E ultimul meu post.

    @Zergyu @Sevraj

    Baiatu', haide sa nu jignim si pe aici, nu ma cunosti, nu ai niciun drept sa ma faci imatur, ok  ? 

    Ai spus ca eu am venit si m-am luat de tine si ca alba ca zapada era negra, incorect, daca eu nu am stiut DE LA BUN INCEPUT cine esti, atunci cum puteam sa vin sa ma iau de tine ? te incurci in ele

    Anti-staff ? nee, sunt doar anti adminii ce nu-si cunosc atributiile si fac abuzuri peste abuzuri, gen tu...si nu, nu a zis nimeni ca totul sa se invarta in jurul meu, nici nu vreau asta, crede-ma.

    #Apropo, este diferenta intre " stai degeaba" si "esti degeaba"...daca este nevoie iti pot face si un desen ceva, vad ca din scris nu prea le intelegi.

    EDIT: Postez de pe telefon si d-aia am greseli, stai calm.

    • Upvote 2
    • Downvote 3
  3. Acum 22 minute, Alezander a spus:

    Ai recunoscut singur ca ai spus ca sunt admin degeaba " am zis ca macar scb face eventuri si nu sta degeaba precum el, omu atunci mi-a zis ca inca am frustrati ca nu mai sunt admin si chestii "

    Esti serios ? :-))

    Acum 27 minute, Alezander a spus:

     

    Nu inteleg ce alte dovezi mai trebuie sa vezi.Banul a ramas dupa ce ai facut doua reevaluari.Eu nu ti-am spus nici macar un cuvant pana tu nu ai inceput sa ma ataci si stim amandoi ca nu e prima data cand faci asta.

    Eu nici macar nu aveam idee ca tu si cu TimaTi sunteti aceasi persoana, cum poti sa zici ca eu am venit si m-am luat de tine, cand eu de fapt nici nu stiam ca esti tu ? Deja o dai in urate, si plangerea nu este facuta pentru a mi se scoata banul,  este facut sa-i ajute pe baieti sa vada abuzurile tale, vad ca deja ne batem joc unii de altii

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  4. Te tot dai peste cap ca am zis eu ca am facut eu, da-mi frate si poze, cum eu am pus poza cand ma faci frustrat, cu toate ca a fost in mod repetat si in poza apare o singura data, asa vreau o poza si de la tine, si eu pot spune ca ai facut multe, dar degeaba le spun atata timp cat nu am poza.

    Venind si deschizand, apoi dand curs unei discutii pe baza careia sa sanctionezi, dupa ce faci cealalta parte in mod repetat frustrat ca ai demis tu si ca vezi doamne ce de nu mai are admin, crede-ma ca este provocare si totodata vanatoare.

    Ps: Nu stiu daca o sa se ajunga undeva cu plangerea asta, am deschis-o la indrumare unei persoane destul de influenta (ca sa zic asa) pe aici, si sunt tare curios sa vad decizia.

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  5. Numele meu în joc: LaZoE
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alexander
    Screenshot-uri:  


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Deci, am avut o discutie mai aprinsa pe /f cu colegul TimaTi, acest player TimaTI, este de fapt adminul Alexandre de pe unul din multele lui conturi clona. Discutii a pornit de la eventul facut de catre scb, dupa ceva replici intre mine si TimaTi, am zis ca macar scb face eventuri si nu sta degeaba precum el, omu atunci mi-a zis ca inca am frustrati ca nu mai sunt admin si chestii, dupa toate astea a intervenit si Jigale in discutie spunandu-mi ca la fel o sa stau si eu cand o sa iau iar admin, drept urmare am zis ce se vede in poza de mai jos. (pentru asta am luat ban)

    Dupa toata discutia asta, Alexander (TimaTi) a decis ca trebuie sa sublinieze iarasi faptul ca am eu frustrari (asta inseamna provocare si jigniri ) 

    Am primit mute  de la liderul nostru pentru ceea ce am zis, dupa ceva timp TimaTi si gandeste sa dea /q si sa intre pe contul de admin pentru a ma bana.

    Mai pe scurt: A intrat pe cont clona, a dat curs unei duscitii ce nu-si avea loc-ul pe /f, m-a provocat facandu-ma "frustrat" doar ca sa zic ce am zis, pentru a scoate un motiv sa ma sanctioneze, dupa toate astea, iese de pe contul clona si vine pe contul pe care are admin si ma baneaza, pai ce facem aici ? ne procuram singuri sanctiunile ? Vanam, provocam playerii doar, doar sa scoatem un ban?
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Otz3laru, Ovidiu700, etc.
    Martori: Corazzo, Hokage, Jigale, si alti membrii grove.

    • Upvote 1
    • Downvote 5
  6. Nick: LaZoE
    Ip: -
    Data si ora primirii sanctiunii: 18.03.2017
    Sanctiune primita de la: Alezander
    Motivul reevaluarii: Atitudine vs staff, am mai facut o reevaluare unde banul mi-a fost redus de la 3 zile la 2. Hai sa punem problema altfel atunci, in regulament (din cate stiu eu), nu este  nimic specificat de "atitudine vs staff" si cum am zis si in reevaluarea anterioara " staff de 2 lei" nu o sa intre niciodata la ban, asa ca haideti sa ne mai gandim putin in ceea ce proveste mirificul ban.

    Scoatem reguli din sac doar asa ca sa avem un motiv sa banam ? Acum daca o sa zic(,) ca ne batem joc, o sa ma luati iar cu " atetudine vs staff" dar sa fim seriosi totusi, playerii, din cate observ ajung la astfel de atitudine doar prin urmarea faptelor a unar membrii ai staffului, de chestia asta cred ca sunteti deja constineti.

    @Ovidiu700 Nu-ti inteleg decizia, ce s-a reevaluat o zi de ban ? sau poate ca nu ai vazut care este sanctiunea intiala.

    @Sevraj @Athreyu @Encrypted poate intelegeti voi cum e treaba, si luati decizia corecta.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. Nick: LaZoE
    Ip: -
    Data si ora primirii sanctiunii: 18.03.2017
    Sanctiune primita de la: Alezander
    Motivul reevaluarii: Cica Atitudine vs staff ca am scris pe chat-ul factiunii "N-o sa ma mai vedeti in staff-ul asta de 2 lei" sau ceva de genu, chestie zisa si deja sanctionata de catre Corazzo cu mute, pentru atata lucru ban 3 zile ? Hai nu zau, de unde la scoti ? Chestia asta sa presupunem ca intra la " limbaj staff" o chestia care se sanctioneaza, la prima abatere, cu mute 2 ore sau ban 3 zile, in fiuncte de gravitatea cuvintelor, "staff de 2 lei" n-o sa intre niciodata la ban 3 zile, cat de mult te-ai chinui tu...ce facem aici ? deja ne batem joc ?

    De cand adminii au voie sa provoace sau sa jigneasca un player normal, de pe un cont clona ? Stiu ca poza cel mai probabil n-o sa se ia in considerare venind din alta sursa, dar totusi hai sa nu ne batem joc, zic. 

    Eu nu mor ca am primit ban 3 zile, aia e, dar haideti sa sanctionam si asa zisul admin daca tot o ardem "bad boys"
    Link catre reclamatie: -

     

    • Upvote 1
    • Downvote 4
  8. Numele meu în joc: LaZoE
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Mr.Christian
    Screenshot-uri: 


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Frustrare mare.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -
    Martori: -

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...