Jump to content

danezu33

Inactive
  • Posts

    692
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by danezu33

  1. Pai sa existe ca pe chat chestia cu stelute la injuraturi,oricum gasesti in log cine a facut un anume grafitti.

     

     

     

     

    #Sa nu existe locuri speciale unde le poti picta,daca vreau sa fac grafitti pe cladirea politiei acolo il fac (cu un anumit risc),daca mi se urca la cap il fac in varful unei cladiri foarte inalte...

     

     

    Nu e bine nici asa, unde e safe zone deja sa nu fie voie sa dai grafitti, peste noapte ma trezesc cu spawn Grove Street colorat....

     

     

    Cum zice si HahaleR nu e bine, deoarece sunt multi gnagsteri rank 4,5, orasul o sa fie plin la propriu

    Ar fi mai bine sa se adauge sau sa se decida un 'perete' sa zic asa legal si acolo gangsterii sa-si poata varsa creativitatea in mod pozitiv, Dar sa fie si acel timer si acel numar de grafitti-uri pe care il poate face un gangster ca si acel perete ar fi plin dupa aceea.

     

    Pai asta este si ideea in viata reala unde dai grafitti?unde vrei tu!Daca grove mi-au umplut spawnul de grafitti eu ii caut prin oras si ii bat de le suna apa in cap...te face sa lupti cu mai mult suflet :)

  2. Mi se pare interesanta sugestia ,ar aduce un sur plus de activitate la ganguri/mafii ,dar eu mai propun ceva spre exemplu cu wanted-ul nu neaparat daca un cop te-ar vedea. Sa ei automat wanted , la ganguri w 2 iar la mafii w 4 totusi sunt mafii, si na daca te vede copoii sa iti dea wanted 5 pe loc asa cred ca ar fi mai interesant si mai bine .

    Nu ai fost atent,te rog sa mai citesti odata sugestia,doar GANGSTERI sa poata face grafitti (in viata reala bandele de cartier fac grafitti,pe cand mafia incearca sa ascunda tot ce face,sunt 2 chestii total diferite).Mi se pare stupid sa primesti wanted automat...este mai frumos asa,cops vor fi cu ochii larg deschisi dupa "pictori".

    • Upvote 1
  3. Pro, e un + serverului si nu prea am mai vazut asa ceva pe altundeva. Mi se pare ceva interesant si, astfel, poate cei din ganguri nu s-ar batea non-stop. Cine stie, poate se vor organiza chiar si misiuni in cadrul factiunii sau eventuri.

    Nu este vorba ca se bat non-stop dar eu cred ca se vor lupta cu mai mult interes (pentru a ajunge un rank mai mare,pentru a razbuna un grafiiti scris la ei in spawn) Este o idee chestia cu misiunile,cel mai frumos grafiiti,cel mai amuzant,etc.

    + acest script ar aduce originalitate serverului.

     

    Interesant, cu mici modificari la script iese ceva bun, un plus de distractie prin oras.

    Nu numai distractie dar da o alta infatisare orasului nu va mai fi asa monoton atata gri peste tot,mai vezi un scris rosu aprins,albastru deschis....parca altfel arata.

     

    Foarte tare ideea, dar as mai adauga ceva:

    Daca s-ar face chestia asta sa se puna un numar limitat de grafitti pe care gangsterii rank 4+ sa le poata faca si la un timp

    exemplu: un rank 4+ sa poata sa faca 5 grafitii la un timer de 3h de exemplu, asta ar evita umplerea orasului de grafitii.

    In orice caz, PRO.

    Va fi un anume timer,nu stiu inca cat o sa discut cu scripteri daca ajunge sa fie acceptata.

     

    Sa se bage si spray la /weapons si sa aibe legatura cu sugestia lui .

    Nu trebuie neaparat spray...ma gandesc ca se poate abuza de el (cum cops il folosesc pentru imobilizare) cred ca este mai bine fara spray.

     

    Iar atunci cand sunteti prinsi ca faceti grafitty pe pereti sa luati wanted 2.  :D

     

    Pro pentru aceasta sugestie.

    Am zis deja treaba cu wanted 2.Daca te-au vazut ti-au dat wanted simplu :)

     

     

    #Sa nu existe locuri speciale unde le poti picta,daca vreau sa fac grafitti pe cladirea politiei acolo il fac (cu un anumit risc),daca mi se urca la cap il fac in varful unei cladiri foarte inalte...

    • Upvote 2
  4. Doar membri gangurilor ( de rank 4 si 5) sa poata face grafitti cu acest sistem (nu stiu inca daca functioneaza nu l-am testat o sa rog un admin sa verifice daca merge) http://www.youtube.com/watch?v=EX-U89qCdBo .Eu cel putin cred ca te va motiva sa ajungi un rank mare intr-un gang si te va mai distra putin...Ex: Te duci la un rivali in spawn si iti pui "Tag-ul" acolo ,daca esti prins poti fi omorat.Orasul nu va mai fi asa monoton si gangurile vor avea mai multi membri... 

     

    -Daca un cop te vede ca faci grafitti sa se acorde wanted 2.

     

    Da doresc ca aceasta sugestie sa fie imbunatatia.

    ATENTIE!

    Argumentati raspunsul,altfel voi ruga un moderator sa va sanctioneze.

    • Upvote 24
  5. Exact asta vreau dane,doar ca windows ia ca aplicatie doar ce e instalat,TXD e program care il dezarhivezi si atat ,merge. Cand dai chose default program ,alegi txd ,dar nu ti-l ia.Eu vreau o metoda ceva sa fac sa mearga. 

     

    Pai cel mai probabil asta este din cauza windows-ului.Incearca altceva dai dublu click pe fisierul pe care vrei sa il deschizi si alege "Chose from a list of programs" alegi txd workshop si bifezi "Always use the selected program to open this kind of file"

  6. Deci ce vrei tu mai exact?Cand dai dublu click sa se deschida cu programu txd workshop?

     

    Te duci pe gta3.img si dai asa click dreapta>open with>chose default program (aici alegi txd workshop.)

    Uite si un txd workshop http://www.thegtaplace.com/downloads/f722-txd-workshop-40b

     

    Banuiesc ca tu vrei sa schimbi lumini,sange,focul,explozii,scantei etc...toate astea se afla in gta3,img in interiorul lui sunt toate imaginile jocului...jocul pur si simplu pune poza dupa poza.M-am jucat si eu destul de mult cu imaginile daca ai timp poti face orice :) eu facusem un terminator din cj :)

  7. Mi-am instalat un c-hud, si cand pun fisierul "InterfaceEditor.asi" in fisierul gta_sa imi da aceasta eroare cand incerc sa intru in SA sau SAMP http://i.imgur.com/52hqJax.png

     

     

    Iar daca las tot modul instalat fara acel fisier imi apare asa in joc http://i.imgur.com/1DtHUAH.png adica in loc sa-mi apara doar ce e de la mod, imi apare si fontul sau cum se numeste [chestia aia cu banii si arma] de la SA originala sub cea de la mod

     

    #Are cineva vreo idee cum as putea rezolva problema si sa raman si cu modul? asa imi face la toate modurile de genul

     

    Din cauza fisierului  InterfaceEditor.asi iti arata 2 fonturi unul peste altul,cauta alt fisier si bagal in folderul gta san andreas.Probabil acel fisier este corupt sau a fost arhivat gresit.

    • Upvote 1
  8. Fi atent,reinstaleaza net framework 4.0 ca nu are nimic merge si cu ala e chiar mai bun si mai mic,urmezi pasi explicati in tutorial si iti va merge,daca tot ai probleme anuntama pe pm si iti dau id meu sa til fac eu.

    • Upvote 1
  9. Verifica tastatura sa nu ai butonul de f4 apasat,daca nu s-ar putea sa ai o problema cu windows-ul,asa mi se intampla si mie dupa o anumita perioada sa zic 6 luni de zile o lua ranzna windows-ul,si ma punea sa aleg de fiecare data cand muream skinul(nu apararea nimic in chat) verifica sa nu ai un program care sa interfereze cu jocul,inchide tot si revino cu un reply.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...