Jump to content

l3moN

Inactive
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by l3moN

  1. Mi se pare aberant de mult sa spuna ca ar avea atata salariu pai nici patronii de la banci nu cred ca au atata salar pe luna sa fim seriosii.... 

     

    Pai exact asta spun si eu,ideea e ca astia cred ca orice zboara se mananca. Cred ca orice apare la TV e si 100% adevarat.

    Bineinteles ca 43 k E e mult pentru o singura persoana,motiv pentru care nici nu cred ca este o stire adevarata.

    Iar pentru ala care castiga 18.000 lei/luna nu mi se pare exagerat avand in vedere functia pe care o detine si in ce domeniu o detine. 

     

    Mai vedeti salariile pe care le castiga unii prin alte tari sa vedeti ca 18.000 LEI/luna e fix pix.

     

    Si oricum sunt mai mult decat sigur ca ei le numesc alea "salarii" doar ca sa dea urat la TV,dar sunt convins ca ala nu e "salariu" ci mai degraba castigul lui personal,ceea ce este o diferenta enorma. 

  2. Comisia de Supraveghere a Asigurarilor - 188.000 LEI  

    Tu chiar crezi ca suma asta se refera la o singura persoana ? Hai ma fi serios,mai iesi din casa afara,daca nici in ziua de azi habar nu ai cum infloresc posturile de televiziune stririle,atunci vorbesti degeaba. De la TV/INTERNET pana la realitate e cale foarte foarte lunga. Daca azi Victor Ponta isi rupe un deget,pana deseara la Realitatea TV apare ca si-a rupt mana si foarte probabil o sa spuna ca si un picior,iar nevastasa a facut infarct de cord si ca a murit,iar cand colo ea lesinase. Eu nu cred in prostiile astea in veci.

    M-am lamurit de o gramada de ori cum se infloresc stririle astea TV,am vazut cazuri si cazuri pe viu,iar cand aparea la TV stateam si ma uitam ca prostu la stire si cu greu imi dadeam seama ca despre respectiva e vorba.

     

    Iar daca este adevarat ca persoana respectiva a incasat 188.000 LEI pe luna (ceea ce sunt convins 99% ca e o aberatie TV), il felicit cu aplauze.

     

    @mAr1us: Da ce sa spun,fotbalistii isi risca viata pe teren,risca ei pe (*(## sa nu zic ce risca. Da ala de merge si lupta pentru tara in Afganistan,Iraq,Kosvo,Bosnia etc si ii trec poate gloante pe langa ureche de 2 ori pe saptamana,ala nu risca viata asai ? Fotbalistul isi risca viata cel mai mult bineinteles,e foarte posibil sa isi ia o bricheta in cap de la suporteri. 

    Fotablistu ala de ia milionu de euro pe sezon poate nici nu stie cat face 1+1,iar militaru care a terminat o academie militara merge isi risca viata pentru 4000 E pe luna.

  3. Asa si care e problema ca tot nu inteleg ? Mi se pare absolut normal sa castige foarte bine un director de la Electrica/Electricanucleara/Gaze/Petrol/Combustibili etc etc. ,sa ajungi acolo nu-i asa usor ,nu cred ca ajunge orice prost, au facut niste scoli,doctorate probabil asa ca eu zic ca isi merita salariul. 

    Se stie clar: Inveti,muncesti,te descurci,esti cu capul pe umeri etc.=>$$$$$$$$. 

    Inca odata sa nu uitam ca sunt niste directori generali al unor institutii de TOP din tara,dece sa nu gandim ca poate chiar merita salariul ala.

     

    //Mai bine s-ar uita lumea dupa aia care fac camatarii/furturi/cersit "calificat" .

  4. Urasc din suflet toti copiii astia care beau cafea cu orice ocazie,copii care nu au nicio grija pe lumea asta,fara stres fara oboseala etc,dar ei beau cafeaua ca apa de la robinet.  Cand ii intrebi de ce o consuma nu stiu sa iti raspunda,la fel ca cei care fumeaza la varste fragede.

     

    Ma bucur ca nu am baut si nu cred ca voi bea cafea sau fuma vreodata. Prefer de 100 de ori un ceai.

    Cafeaua nu-i sanatoasa de nici un fel,eu personal cand am vazut adultii ca beau cafea,ii vedeam ca o beau in cantitati uriase si nu cantitati mici ca sa poti spune ca e buna.

  5. Incearca exact cum iti spun eu:

    Dai Turn Off la PC(adica il opresti),il deconectezi de la priza apoi te duci pe placa de baza si scoti bateria, dupa dute si tine apasat pe butonul de Power(adica cel cu care pornesti PC-ul) tine apasat cateva secunde,lasi de buton si astepti asa cateva minute sa se goleasca condesatorii. Dupa care pui inapoi bateria(atentie in continuare trebuie sa fie deconectat de la priza) si mai apoi il conectezi la priza si-l pornesti.

    Daca nici asa nu merge,incearca aceelasi lucru dar in plus fa si ce a spus Blackz32

     

    // E foarte important sa fie deconectat de la priza cand efectuezi acest lucru.

  6. Vorbesti prostii,care Iphone ? In primul rand produsele companiei Apple se asambleaza in China prin intermediul firmei Foxconn si nu in Corea, nu stiu ce aberezi tu acolo. In al doilea rand am impresia ca incurci Coreea de Nord cu cea de Sud,iar aici e o diferenta uriasa pentru ca in C.de Sud se fabrica multe lucuri pe care poate si tu le detii,companii ca Samsung,LG,Hyundai,KIA etc...nimic din toate astea nu au legatura cu C de NORD.  Acolo unde ai scris "si lista este lunga" poti sa tai,ca nu e nimic asa.

    Deci poti sa fi sigur ca Rusia nu ar avea absolut nimic de castigat daca ar intervenii pentru C.de Nord. Singurul lucru care l-ar putea castiga Rusia in cazul asta ar fi sa treaca C. de Nord la ei pe harta,in rest nimic. 

     

    Legat de ce zici tu cu Israel si Iran,aici e o alta discutie totala in care predomina si la ora actuala un factor mondial si anume PETROLUL.

     

    @Katiusa Da sunt niste tarii foarte foarte bogate din punct de vedere economic,dar la partea cu armanentul stai linistit ca nu exceleaza, iti garantez eu asta. Poti fi sigur ca la ora actuala nu este tara care sa depaseasca SUA la armament de razboi,bag mana in foc.

    • Upvote 1
  7. In total sunt atatea rachete care pot distruge 70% din populatia pamantului ma gandesc ca vrei sa zici,deci nu una singura care poate face asta. Asa ceva nu cred ca exista,dar mai multe cred ca e posibil.

    Oricum Coreea nu intentioneaza deloc sa atace SUA ,ci Japonia.

     

    Nu e de discutat cat poate duce SUA,daca au fost capabili prin 90' sau chiar mai demult sa faca generatia aia de avioane Stealth,nu imi imaginez atunci ce ar putea 'ascunde' azi. Au putere mare si sunt pe locul unu in opinia mea,la arme de razboi.

    Nu inteleg oricum ce au in cap Coreeni astia.

  8. Nu-i exclus ce spui tu acolo Tudor95,dar legat de puterea Coreei de Nord nu prea este chiar asa treaba. Or fi ei puternici dar nu-s mega grozavi.

    Mai repede as vedea un posibil razboi intre Rusia si SUA,in viitorul indepartat bineinteles. Si oricum sunt de parere ca in ziua de azi nu mai e chiar asa mare avantajul sa ai o bomba nucleara,azi e mult mai important sa o sti duce pana la locul cu pricina,dar pana acolo sta la baza multa tehnologie radar care depisteaza orice miscare.

    Cand au aruncat americani pe japonezi bomba nucleara ,tehnologia nu era asa evoluata,pe cand azi probabil Coreea nici nu o sa aiba timp sa ridice un avion cu bomba nucleara(chiar si o recheta balistica) ca in cateva minute e detectata si distrusa cu rachete sol-aer,parerea mea.

     

    Deci poti avea si bomba aia nucleara,dar trebuie sa sti sa o folosesti in ziua de azi.

     

    //Ce ar avea de castigat Corea daca ar trimite bombe nucleare in Yellowstone ? :)) Hai ca asta e buna,singurul lucru care l-ar distruge ar fi un minunat ecosistem natural,nimic mai mult,nu sunt oameni multi acolo.

     

    Sa aprinzi un fitil impotriva SUA e sinucidere curata,singura tara parerea mea care ar avea 'nu foarte mari' sanse sa faca fata Statelor Unite e Rusia,in rest nu prea vad cine.

    America are atatatea avioane supersonice ca nici o adunatura de tari nu reusesc sa stranga un numar egal de rachete sol -aer cu care sa le poata distuge. Numeric sunt peste,nu mai vorbim de tehnologie.

  9. Uite iti spun sincer ca pana azi eu habar nu aveam ca procesoarele depind si de sistemul de operare. Acum cand am vazut ca ai scris am cautat cate ceva pe google si am descoperit,dar din cate am citit nu o sa ai probleme. 

    Procesoarele pe 64 biti pot fi folosite si pe 32 biti,dar invers nu. Deci la tine cred ca va merge fara probleme. 

     

    Am scris cred pentru ca sincer chiar nu stiam de chestia asta pana azi,ar trebuii sa astepti raspunsul unei persoane care se pricepe,eu sunt depasit.

     

    //Ne explica Blackz3cum sta treaba imediat,vad ca e in topic. 

  10. @Jesye: Da sunt identice,poti da comanda dupa care site ti-e mai la indemana. Amandoua site-uri au transportul gratuit din cate am observat.

     

    0meGga: Vezi ca el are placa de baza compatibila cu procesoarele de la AMD nu de la INTEL.

     

    // Nu inteleg ce vrei sa spui cu 32/64 ? Te referi la BITI sistemului de operare sau ce ?

  11. 1365487120rachetea.jpg

    Phenianul a transmis marţi un avertisment străinilor din Coreea de Sud să ia măsuri de evacuare, reiterând ameninţarea unui război "termonuclear" în Peninsula Coreeană, informează agenţiile internaţionale de presă.

    "Peninsula Coreeană se îndreaptă spre un război termonuclear", a precizat Comisia nord-coreeană pentru pace în Asia-Pacific, într-un comunicat difuzat de agenţia oficială KCNA.

    "Nu vrem ca străinii din Coreea de Sud să aibă de suferit dacă va fi un război", a adăugat comisia, care le-a cerut de asemenea 'tuturor organizaţiilor străine, companiilor şi turiştilor să pună la punct măsuri de evacuare'.

    Coreea de Nord, care a instalat recent două rachete cu rază medie de acţiune pe coastele sale, a anunţat vineri că nu poate garanta securitatea misiunilor diplomatice străine din capitala sa, Phenian, începând cu 10 aprilie.

    Nicio ţară cu misiune diplomatică la Phenian nu a considerat însă necesar pentru moment să-şi evacueze personalul.

    Japonia a luat în serios ameninţările

    Ministerul japonez al Apărării a anunţat marţi că ţara sa a instalat rachete de tip Patriot în centrul oraşului Tokyo, împotriva unui eventual tir din partea Coreei de Nord ce ar ameninţa arhipelagul.

    Astfel, două lansatoare de rachete de tip Patriot au fost instalate marţi dimineaţa la sediul Ministerului Apărării, în centrul capitalei japoneze, cu scopul de a intercepta o eventuală rachetă nord-coreeană, a declarat un oficial pentru AFP, relatează Mediafax.

    Presa japoneză scrie că alte rachete de tip Patriot vor fi mobilizate, de asemenea, în alte două locaţii, în regiunea Tokyo.

    Baterii de interceptori vor fi instalate şi pe Insula Okinawa, în sudul ţării, a anunţat luni Itsunori Onodera, ministrul Apărării.

    El a precizat, într-o emisiune televizată, că Okinawa este "locul cel mai potrivit pentru a răspunde oricărei urgenţe", adăugând că rachete de tip Patriot ar putea fi mobilizate pe această insulă "în mod permanent".

    Forţele de autoapărare - numele armatei japoneze - au fost autorizate să distrugă orice rachetă nord-coreeană care ar ameninţa teritoriul japonez, a anunţat luni un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării.

    În afară de baterii Patriot, Tokyo a mobilizat distrugătoare echipate cu sistemul de interceptare de tip AEGIS în Marea Japoniei, numită Marea de Est de către coreeni, a mai precizat acest oficial.

     

    Sursa: http://www.cotidianul.ro/coreea-de-nord-ameninta-din-nou-cu-un-razboi-termonuclear-210846/

  12. Stalk3r n-am auzit pe multa lume care sa spuna ca e un joc cu o optimizare maxima dar ma rog,poate ma insel eu.

    Oricum atata timp cand MW3 merge si pe 'coji' de PC-uri atunci il pot numi cu mult peste fata de BF3 cand vine vorba de optimizare. Trebuie oricum recunoscut si faptul ca BF3 are o grafica ceva parca mai reala,dar nu cu mult si aici intervine si faptul ca e o diferenta mare de cerinte cand vine vorba de platforma pe care le joci dar probabil ca toate astea din cauza faptului ca e mai open world.

  13. Cu mult peste ? Dece zici asta,sa nu uitam ,COD toate seriile au fost facute si cu gandul la cei care nu au PC-uri tip 'avioane'. MW3 merge si pe un amarat de 8400GS(al meu) fluent si are o grafica bestiala nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata totul pe High,pe cand BF3 cere deja niste avioane de PC-uri.

    MW si MW2 le-am jucat pe o coaja de GeForce 6200 (256mb,64biti) foarte fluent.

     

    Intradevar BF3 are o grafica impecabila,dar nu exagerat peste MW3. Iar cei de la Activision au reusit sa faca MW3 sa arate cum arata pe un engine vechi,pe cand astia de la EA cu un engine nou au reusit ceva ceva,dar inca odata nu cu mult peste MW3.

    MW3->OPTIMIZARE MAXIMA si grafica aproape la fel de buna ca BF3.

    BF3->Grafica superba,dar OPTIMIZARE PRAF.

    Bineinteles,nu sunt niste lucuri care se pupa prea bine,dar de apreciat faptul ca cei de la Activision fac niste jocuri care pot rula si pe niste "antichitati".

     

    //Normal,de mentionat si faptul ca BF3 e mai Open World ca sa nu ziceti ca sunt un fanboy pentru unul dintre ele. Cred ca fiecare are avantajele si dezavantajele lui.

  14. Incearca si ei cumva sa ajunga sus langa Apple si Samsung . Si vor sa o faca printr-o alianta revolutionara intre Google si Facebook,aia da treaba.

    Naiba ii stie si pe astia de la Google,intr-o vreme scriau ca vor domina cu Google+ al lor retelele de socializare,acuma se aliaza cu FB,deja nu mai sti ce e in lumea asta digitala,un razboi virtual absolut impreuna cu cel al gadgeturilor,dar e bine oricum,atata timp cat au pentru ce sa se zbata,e motiv de bucurie,vor contiuna sa produca fiecare ceva tot mai bun si mai performant.

    • Upvote 1
  15. E clar daca iar vin si astia cu un telefon identic,dar cu modificari care sa aduca o "imbunatatire" a softului. Ma asteptam la Apple sa vina cu o miscare inteligenta,sa ii dea gata pe astia de la Samsung,dar vad ca nu au cu ce,intr-un final va domina definitiv Samsung piata de Gadgeturi. Pentru ca presimt eu ca Samsungul va veni cu un super smartphone la urmatoarea lansare.

    Mai bine sa stea Apple in banca lor daca nu vor sa coboare mai jos.

  16. Ce ciudat titlu,cand il citesc ma gandesc la grandiosul,celebrul Apple iar cand incep sa citesc mai bine parca se face mai multa reclama la Samsung. Asta cu tehnologia OLED se cunoaste demult,inca se zvonea foarte mult ca,Galaxy S 4 va avea aceasta tehnologie in el,dar se pare ca nu a fost chiar asa,au scos S 4 doar de marketing,avand putine facilitati in plus fata de S3.

     

    Dar eu sper din toata inima ca cei de la Apple sa scoata ceva inovator in urmatoarele gadgeturi. Sper ca acel iWatch de care se vorbeste sa fie ceva grandios,iar urmatorul iPhone sa aiba o tehnologie cat mai evoluata,pentru ca daca nici de data asta nu scot ceva invetat de ei,risca sa piarda mult mai mult teren in fata la Samsung,se stie ca Apple a tot prealuat mult ideii de la Samsung,speram sa nu mai faca aceeasi greseala.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...