Jump to content

maryussvega

Inactive
  • Posts

    391
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by maryussvega

  1. Numele meu în joc: MaRyUsS
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: TUD
    Screenshot-uri: 2 poze aici  http://imgur.com/a/uBeBj
    Descriere a situatiei: Indeplineam un contract si acesta ca martor vine si ma trage la raspundere de ce am omorat pe X , in urma acestei afirmatii l-am omorat pentru a nu lasa martori . Ce a urmat dupa acest fapt se intelege din ss-uri
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Outcast , Respect , Jaguar
    Martori: -

    • Upvote 3
  2. Prietene, nu am stiut ca e Safe-Zone aici, crezi ca daca stiam mai trageam in voi ? Asta e accept warn-ul dar voi ca niste "baieti" ce sunteti, puteati sa-mi explicati, nu mai omorati aici ca e SF. Dar voi sunteti ofticati ca sunteti 10 si degeaba. 

     

    PS : Am si eu un coleg de-al vostru care m-a omorat in spital, nu stau sa-mi bat capu'. Pt. ca e un joc, jucam sa ne distram, nu sa stau sa ii postez pe toti ce gresesc.

    PS 2 : Gyx, ratat esti tu :*

    "Prietene" ca un baiat ce esti tu , daca unu dintre noi facea aceasta greseala nu ezitai sa vii aici sa reclami ,1 la mana , 2 la mana citeste si tu regulamentul serverului si apoi intra aici sa joci , ca de altfel sunteti destepti si le stiti pe toate cand va zice cineva ceva si da ai dreptate e un joc , dar fiecare joc are regulile lui asa ca intai invata si apoi vii sa dai asemenea raspunsuri si mai usor cu jignirile ca Gyx stie ce are de facut pe cand tu esti total pe dinafara si scuzandu-mi editul , daca tot zici ca te-a omorat un coleg de-al meu astept dovezi ca din cate stiu eu noi stim regulamentul si ce avem de facut

  3. Numele meu în joc: MaRyUsS
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: ShapeShifter
    Screenshot-uri:  http://img46.imageshack.us/img46/8598/samp023ibs.png   http://img33.imageshack.us/img33/3064/samp024ra.png
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram la kill cu , colegii iar ShapeShifter vine si trage in noi in curtea spitalului unde este safe zone
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Star_kidd , Oliver , filtzer
    Martori: toti colegii 

  4. Salut incep prin a va prezenta Need For Speed Most Wanted 2 / Black ops 2

     

    http://www.youtube.com/watch?v=XKRhMe34ens

     

    http://www.youtube.com/watch?v=Mqxsiifpni0

     

     

    Nu uitati sa va uitati in HD

    In ceea ce priveste mw2 consider ca primul e mai reusit , nu stiu , acesta nici story nu e cine stie ce si efectele sunt cam ireale , sa nu mai zic , ca cere exagerat de mult pentru un asemenea joc :) . Pentru black ops , l-am jucat si pe el si pare extrem de real , grafica f buna si nici cerintele nu sunt exasperante .

  5. Placa video onboard ( incorporata ) va intra automat cand placa video instalata in slot nu functioneaza , iar daca are intrare diferita nu trebuie decat schimbata la aceasta , in concluzie , pentru a vedea daca placa video functioneaza la parametrii normali scrie in START > RUN > DXDIAG si enter ....apoi la display si vezi daca ai ramii actualizati la driverul de placa video , daca da ....ori sampul nu e bun si instalarea nu a functionat cum a trebuit , daca nu , nu ai kitul de instalare al placii video , ceea ce inseamna ca trebuie sa il downloadezi de pe site-ul official si apoi instalat in pc-ul tau . Succes

    • Upvote 1
  6. Panda Security anunta intr-un comunicat de presa o noua certificare importanta care atesta o rata de detectie de 100% obtinuta de unul dintre produsele  antivirus gratuite din portofoliul producatorului.

    Romania, 10 Ianuarie 2013

    Panda Security, compania specializata in servicii cloud, anunta astazi ca produsul gratuit Panda Cloud Antivirus a primit certificarea VB100. El a fost testat alaturi de alte 33 de solutii antivirus, si apare in review-ul comparativ referitor la Windows 2008 al Virus Bulletin, editia din decembrie 2012. Aceasta este a doua oara consecutiv cand Panda Security obtine aceasta certificare , imediat dupa ce Virus Bulletin a decis sa permita produselor cu tehnologie Cloud sa participe la teste.

    Certificarea VB100 este acordata produselor care demostreaza ca au o rata de detectie de 100%, pentru mostrele de malware listate in topul “In the wild” realizat de organizatia WildList, cu zero atentionari de “fals pozitiv”. Review-ul comparativ s-a realizat pe un echipament care avea instalat un sistem de operare Windows 8 Professional. Testarea s-a realizat pe 3 directii -  scanarea la cerere, scanarea on acces si testare de fals pozitiv. La toate aceste testari Panda Cloud Antivirus a obtinut rezultatele maxime.

    Testele au aratat ca produsul gratuit Panda  Cloud Antivirus este unul dintre cele mai rapide si mai putin consumatoare de resurse dintre produsele antivirus disponibile, surclasand in mod evident alte produse gratuite realizate de producatori ca Avast, AVG sau Microsoft. Virus Bulletin a premiat deasemenea interfata prietenoasa si usurinta in utilizare, ca si beneficii importante ale acestui produs, bazat 100% pe tehnologiile cloud.

    “Suntem bucurosi ca am obtinut certificarea VB100, chiar de doua ori in timpul unui an. Aceasta este o dovada clara a calitatii deosebite a acestui produs”, a spus Alberto Añon, manager de produs pentru Panda Cloud Antivirus.”Aceasta certificare reprezinta recunoasterea eforturilor realizate de echipa Panda Security si, in acelasi timp, un succes in oferirea celor mai usoare produse cu cea mai buna rata de dezinfectie compatibile cu noul sistem de operare Windows 8.

    Aceasta certificare urmeaza celei obtinute de catre Panda Cloud Antivirus Pro, tot VB100, in septembrie 2012, precum si celor obtinute de produsul free Panda Cloud Antivirus la testarile realizate de laboratoarele independente AV-Test.org si AV-Comparatives, in 2012.

    Despre  Panda Security

    Fondata in 1990, compania Panda Security este cel mai important furnizor de solutii de securitate bazate pe scanarea direct de pe internet, cu produse disponibile in mai mult de 23 de limbi si cu milioane de utilizatori aflati in 195 de tari din intreaga lume. Panda Security a fost prima companie de securitate IT care a valorificat puterea scanarii din internet, cu ajutorul tehnologiei Collective Intelligence. Acest model de securitate inovator, poate analiza si clasifica in mod automat mii de mostre de malware noi pe zi, garantand astfel clientilor corporate si utilizatorilor de acasa cea mai eficienta protectie impotriva amenintarilor de pe Internet, cu impact minim asupra performantelor calculatorului. Panda Security are 56 birouri in intreaga lume, cu sedii in SUA – California si in Europa – Spania.

    In Romania Panda Security este prezenta din anul 2007 iar clientii sai sunt din ce in ce mai numerosi in fiecare zi.

    Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul  http://www.pandasecurity.com/

     

    Sursa

    Am incercat acest Panda ...in schimb am o problema majora...imi ingreuneaza destul de mult pc-ul si am 3grami ...si 1.8 dual core ( intel ) ...nu stiu daca e chiar bun pentru un amator de games :D ! 

  7. Path of Exile este acum Open Beta

     

     

     

    Intrati pe site-ul oficial, va faceti cont > intrati pe mail > refresh refresh refresh pana vine mailul :D > activate > download > play!

     

    Mersi !

    Superb....recomand tuturor amatorilor de acest gen de jocuri 

  8. Daca ai sta dupa toate cheile, monstrii aia de dau red orbs nu cred ca l-ai termina in 6-7 ore, mai ales cand este modul mai dificil.

    Pe ce dificultate l-ai terminat ?

    Sincer acest joc nici nu mai conteaza la ce nivel il joci ....oricum ...de la God of war de pe ps 3 ....e una dintre cele mai mari evolutii :X !!! superb !

  9. Poi daca au aparut toate prostiile de tablete si smart phonuri normal ca a scazut achizitionarea pc-urilor...oricum nu sunt de moda veche....dar sustin pc-urile in totalitate....o fi tehnologia cum o fi dar tabletele sunt extraordinar de proaste iar smartphonurile nu se vor compara niciodata cu un pc !

  10. modul nu consta doar in skin masini ...ci si arme sau infatisare ...daca nu ai niciuna de acest fel ...e posibil sa fie de la windows ceva, incearca o reinstalare a sampului si eventual a windowsului ...iti spun ca acelasi lucru am patit...! succes

  11. Nick : MaRyUsS

    Poza cu /stats : http://imageshack.us/a/img404/7864/samp024ez.png

    Ce vreti sa vindeti ? : skill 5 detective + 100 rp

    Poza cu ce vreti sa vindeti [/skill] : http://imageshack.us/a/img87/6369/samp025jjq.png

    Cati bani am de primit : 1.800.000 $ ( detective ) + 2.500.000 $ ( 100 rp-uri ) = 4.300.000 $

  12. Sincer nu credeam ca perioada de inactivitate va fi asa de scurta...dar se pare ca majoritatea problemelor s-au rezolvat mai repede decat speram , in fine cert este ca am revenit si asta nu poate decat sa ma bucure !!!

  13. Nick: MaRyUsS

    Rank: 5

    Motivul demisiei: Nu este chiar o demisie ci o retragere sau o pensionare mai bine zis :)) din ale jocului deoarce atat serviciul cat si alte probleme personale nu imi mai permit sa am timpul necesar de a juca acest game la capacitatea lui , si aici spun de organizarea familiei , factiunii si a altor atributii pe care le am datorita rankului si ca sa intru la 2-3 zile jumatate de ora nu isi are rostul , asa ca m-am decis asa cum au facut si alti playeri poate mai vechi ca mine sau cu atributii mai importante , sa ma retrag din lumea sampului . Pentru toti cei care intrati in mafie respectati si mentineti mafia la adevarata sa valoare asa cum am facut noi iar prietenii mei cu , care am jucat de-a lungul anilor vom tine legatura prin alte cai , in schimb in joc succes !!! La revedere mi-a parut bine ca v-am cunoscut !!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...