Jump to content

juarezeighty

Inactive
  • Posts

    380
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by juarezeighty

  1. Nu e doar in film.

    E bazata pe o chestie [aparent] reala .

    Este o sfidare a sfintei traimi .

    Si eu chiar am avut probleme cu haunted house , in my old home :) chestii dubioase si multe altele, mai chemam preotul din cand in cand .

    However Lucyfer is next to me, he will not harm another fallen angel -_-

    Tell us more.

    Nu cred in superstitii. Nu cred in zeitati/demoni/zane/Mos Craciun. Dar era o faza pe funnyjunk pe 11.11.2010 la 11:11 isi pune unul o dorinta sa nu se duca la scoala in ziua urmatoare si scoala inchisa (un post oarecare,dar totusi DON'T FUCKING JOKE WITHE THE POWER OF 11.11 11:11 !! xD

    [/joke]

  2. Peste tot se vorbeste "femeile sunt batute de barbati" blabla etc. first, sunt sigur ca majoritatea femeilor care sunt batute o cauta cu lumanarea sau le place sa fie batute, 1 din 2 sau poate ambele variante, altfel nu imi explic: daca te bate pleci de acasa sau pleaca el. si end of story. dar majoritatea sunt si cu gura mare.

    O cauta cu cu lumanarea si le place sa fie batute? Esti un dobitoc misogin

    Majoritatea femeilor o iau peste ceafa doar pentru ca isi impun punctul de vedere, drept ce il au toate sexele. Iti iei bataie de la el, dar ai copii , poate vrei sa iti cresti copilul si nu ai ajutor financiar. Fii tu in locul unei mame care trebuie sa isi paraseasca casa si copilul doar ca sa nu mai fie batuta. Poate unele nu pleaca de frica , ca stii cum ii barbatul, a dracului dar mai buna decat mana.

    O rusine ca inca exista oameni ca tine. Nici o fiinta nu merita sa fie batuta, doar nu mai suntem in "dark ages" sa ne batem sotiile cu pietre

  3. Daca nu esti stapan pe memorie, pe termeni si pe folosirea lor intr-o explicatie ce se vrea stiintifica, nu mai incerca. In urmatorele miliarde de ani, 5 si jumatate, Soarele va creste treptat. Va exploda si rezultatul va fi o pitica alba de marimea planetei noastre. Oricum, datorita expansiunii, planeta nu va mai apuca momentul exploziei, fiind inghitita de Soare. Si nici noi n-avem prea multe sanse sa tinem civilizatia in picioare atata timp.

    Soarele nu are suficienta masa incat sa creeze o supernova.

    Da,rectific. Soarele va fi un gigant rosu,dar explozia soarelului nu va avea loc. Va creste treptat pana va fi un gigant rosu, energia fiind consumata, transformandu-se intr-o pitica alba in alte miliarde de ani racindu-se. Oricum acest lucru e doar o ipoteza probabila.Putine stim despre Univers, dar pana in momentul apocalipsei, sa speram ca suntem la un gratar in alt sistem solar .

  4. am vazut pe Discovery,ma rog , nu era o data precisa...soarele se mareste , se mareste, se mareste , se mareste, se mareste BOOOOOOOMMMMMM si devine o planeta alba ( Nucleul ) de marimea Pamantului ( Parca :-?? ) ... .anyway , orice inceput are si un sfarsit. deci...oricum se va sfarsi...explozia aia va zgudui tot sistemul solar.... apoi.... toate planetele sunt ..moarte

    Peste cateva miliarde de ani...soarele nu devine o planeta o.o

    Ce ai vazut tu era o ipoteza: supernova explodeaza sau nu

    OT:Nu cred in chestii de genul, cu apocalipsa prezisa de zeci si zeci de idioti.2000,6.6.2006,9.9.2009 - s'a intamplat ceva?

  5. Scuze-ma ca urasc oamenii ingeniosi si muncitori , sunt doar un Roman.

    Putini oameni au mult timp liber cum are creatorul asta, chiar daca creatia lui nu ma ajuta cu nimic. Oricum, merita niste felicitari,

    OFF: Pai asa-i de sute de ani, uram ala cu bani si care munceste, ca nu suntem noi in locul lor

  6. Fb lvl 142 : 120 punctel;40 minute in tg :D

    Am asa

    Mith katana of destc 5 atck 10 cdi

    lapis db 27 cdi

    helm b 36

    board x2 green

    rol+2 x1 , 1 crit +2 , 2 crit +1

    tit gloves 7 ssa +6

    osm boots 7 ssa +6

    osm suit 7 ssa 50 hp +6

    eof+6

    aop+4

    :D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...