Jump to content

skol112

Inactive
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skol112

  1. Salut. Nu prea sunt adeptul modurilor dar am spus sa incerc poate-mi place :)).

    Asa ca va intreb pe voi pentru ca eu habar n-am. Un mod frumos cu arme, tinta, chestia aia de la ceas din dreapta schimbate unde gasesc? Multumesc si sper ca am postat bine. Numai bune

    • Upvote 1
  2. Salut. As vrea sa-mi schimb numele pe contul pe care joc acum si am cateva intrebari in legatura cu asta, una dintre ele fiind cea mai importanta. In primul rand: Numele pe care-l doresc este folosit, dar are level 1, nici o o ora jucata...deci nu activeaza nimeni pe el. Se poate sterge contul respectiv si sa mi se schimbe mie numele? Numele pe care-l vreau este sKoL. Cei care ma cunosc stiu ca eu am jucat cu contul asta intotdeauna si daca cel care a facut contul acela din nu stiu ce motiv si nu joaca pe el, nu vad de ce nu s-ar putea sterge contul.

    A doua intrebare: Eu am level 8 acum, la level 10 pot cere schimbarea cu un charity de 1 milion nu?

    Multumesc pentru intelegere. Numai bine.

     

    Acesta este contul despre care vorbesc. VeI9bII.jpg

    • Upvote 2
  3. 2 masini mi-ai bubuit, una pe care ai pus-o tu, alta cand am mers spre primarie si a bubuit. Pentru a bubui masina trebuie sa tragi in ea, nu in sofer (eu). Nu m-am dus in armoury decat cand mi-ai bubuit masinile, in rest ma duceam in lspd. dovada e ca am ajuns intr-o poza de a ta pe acoperis si pentru a ajunge acolo trebuie sa iei liftul prin lspd, nu prin armoury.

  4. Eu incercam sa ies din lspd..tu trageai, hp mi-am luat doar cand mi-ai bubuit masina si am murit. Prin pozele tale vad ca incercai doar sa tragi in mine..nu si ca m-ai nimerit. intram si ieseam pentru a-mi lua masini...cand iti spunea tie ca "nu sunt outside" eram defapt in lspd nu in armoury. Mi-ai bubuit 2 masini, m-a dat in garaj si da, atunci mi-am luat hp, in rest..nimic. Nu stiam ca nu am voie sa fug de tine sau sa intru in interioare cand ai tu contract...

  5. Am inteles ramane atunci tot pentru vineri,; ora undeva pe la 15:00 incepem sa ne intalnim si asteptam sa ajunga restu. eu nu pot sa promit ca vin dar macar duceti voi torta mai departe :). apreciez ca ati dat sugestia sa o mutam daca eu nu pot sa ajung, chiar apreciez.

    Ma chemi pe mine sa nu vi tu? Panarama de om esti ma :blink:

  6. Se vede ca te cheama trk...esti prea nab pentru alt nume :banghead:

    Go away ma, daca mie nu-mi place berea care-i problema? :-w ... :pepsi: nu-ti mai place? :))

    Si vezi ca TRK e nick de bossi :slap: , asa ca kiss my :pottytrain2: :*

    Faci rasa masculina de ras :violent:

  7. Bai, sincer va multumesc mult pentru invitatie, acum am vazut-o..

    In noaptea asta la 5 plec pana la Ploiesti cu niste treaba, daca ajung pana la 4 promit sa va vizitez, imi lasati un numar de telefon ceva sa anunt pentru ca nu depinde de mine cand ma intorc :tiphat: .

    Am inteles din ce am citit ca ne vedem in fata la mc`u de la unirii de sus, daca nu ne vedem la urmatorul gather :*

    10x inca odata :crazy:

    Mare pacat :crybaby: .

    # Persane trebuie sa dai o bere, Alex da sigur vreo 2.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...