Jump to content

B00mer

Inactive
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by B00mer

  1. Toti ziceti ca metin e un joc praf si cum vreti voi..dar ati jucat vreodata?..recitati si voi din ce auziti de la unii de se cred mari mmo-isti.Am jucat jocul asta si multe alte mmo-uri si va spun ca la toate am renuntat dupa 2-3 zile pentru ca ma plictiseau...sunt prea incurcate,questuri idioate.

    E cel mai reusit mmo tradus in romana si poate ca daia are atati de multi fani.

    Am jucat 1 an si cva pe Leonis,LvL 87 Ninja Lama...skilluri bune fara sa fi dat vreun ban decat pe freza si bilete de v2.M-as reapuca si acum pe un cont nou pe Draco dar nu am cu cine si singur mie lene:D....Daca doreste cnva sami lase un pm cu idu.

    Baietii cu Cabal....nu conteaza ce armuri pui pe tine...unii sunt pasionati de epoca medievala si altii de cea mai putin interesanta adica asta a voastra din cabal..

  2. Salut am descarcat si eu jocul mi sa parut destul de interesant insa nu stiu pe care server sa intru :D sunt prea multe...Imi puteti da si mie niste sfaturi?

    Si chiar niste sfaturi despre ce regat,caracter sa aleg:D..tot ce poate fi de folos unui incepator

  3. Am cumparat o imprimata mai de mult,bun am folosito a mers perfect,ieri am refacut windowsul(am folosit un windows xp sp2)A trebuit sa instalez imprimanta din nou,bun si ma lovesc de o problema,am conectat usb-ul la calculator simi apare chestia aia jos cu found new hardware dau click pe ea urmez niste pasii,pana vad ca,,copiaza ceva dar pe la jumate se blocheaza si imi da eroare,si apoi imi apare failed to install new hardware sau cam asa ceva..

    Tin sa mentionez ca am instalat windosul de 3 ori si tot nu a mers,iar imprimata este Canon Pixma mp210

    Imi zice ceva ca sistemul nu gaseste nush ce file,mentionez ca cd-ul imprimantei este bagat in cd-rom

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...