Jump to content

eseeet

Inactive
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eseeet

  1. Cine zice clar ? Dawkins si Persinger ? Nu.

    '

    Ne aflam in anul 2011 . . .

    Ne aflam in anul 2011,corect?

    Atunci de ce mai exista simboluri ,,dumnezeiesti'' de la cei care sunt liderii stiintei,guvernului si companiilor?

    Scrie pe paginile lor ca sunt atei/agnostici,dar adevarul e cu totul altul.

    Dark e timpul sa te trezesti la realitate..si mai bine posteaza de pe contul tau.

  2. Cele mai cretine posturi de pe forum se afla in topicul curent. :blink:

    EDIT : Juan, demonstreaza-mi ca Dawkins si Persinger au "luat in batjocura" pe indivizii care au avut "trairi religioase" ( haluciantii ; psihicul afectat ).

    Incearca sa gandesti putin inainte sa arunci astfel de afirmatii.

    Defapt Juan are dreptate,chiar ai cele mai cretine posturi,ateu pe ascuns.

    Casca asta e o prostie,zice clar ,,Casca prin care il vedem pe Dumnezeu''.Deci nu putem sa il vedem si in mintea noastra de exemplu sa ni-l imaginam?

    Cei care rad de cei care zic ca tehnologia e mana celui rau,atunci sa vedeti emblemele companiilor care fac chestia numita ,,tehnologie''.Daca nu vedeti simbolurile e ignoranta voastra

  3. Vreau sa incep aceasta dezbatere fiindca am citit toata povestea de aici : ... si pot sa spun ca indiferent cat de ,,sfanta'' ar fi religia lor au rautate in ei la greu.

    Musulmanii nu fac nimic sa dezvolte stiinta si tehnologia,decat stau si se roaga crezand ca fac altii treaba in locul lor..

    Aceasta este o dezbatere privind Islamul,daca va fi mutat sau sters nu voi mai face altul.

    EDIT: Daca e gresit ,,pro sau contra'' puteti sa ignorati acel fragment si numele thread-ului ar fi cum decideti voi dar sa fie privind ce impact au musulmanii care se muta aici in Romania si dovedesc ca n-au logica cateodata.Altfel spus ,, Dezbatere despre religia musulmana''

  4. AM INSTALAT UN PROGRAM TAMPIT SI ACUM MISE VEDE ASA,NU POT SA REINSTALEZ WINDOWSUL PENTRU CA AM MULTE DATE PE EL.DACA STIE CINEVA CUM SE FACE IL ROG SA IMI SPUNA NU MAI MERGE NIMIC IN AFARA DE IE 8 CA SA POSTEZ PE FORUM ROG AJUTOR

    http://img194.imageshack.us/i/ajutor.jpg/

  5. nu. 2 . slim.

    intreaba prin oras pe la tine la magazine care tin de acest lucru.

    Desi eu recomand sa iti iei un PS3 si sa iti cumperi jocuri legale,se merita,xboxul are grafica sub PS3..si pt PS2 nu mai apar jocuri

  6. Este oarecum ciudat si sfarsitul lumii..oricum mayasii n-aveau de unde sa stie ca sfarsitul va veni asa EXACT.E o prostie si asta..oricum am avut un vis in care eram intr-o capsula era pe langa 2012 si am stat acolo(era un fel de casa solida adica daca venea vreun meteorit nu ma putea lovi..).Asa si am privit pe fereastra si au venit meteoriti si iesea din pamant lava..urat rau de tot..dupacea capsula asta a ajuns pe o insula desert.Am iesit din capsula ca se linistisera lucrurile si am vazut ca erau oameni si roboti pe acea insula.Omorau supravetuitorii.Atat imi amintesc oricum e ciudat,dar cum v-ati simti daca ati fi in panica si explozii atomice etc..

  7. Nu am citit, poti sa dai mai multe detalii / surse? Eventual si surse care au fost confirmate si de alti cercetatori?

    Pai ideea e "ce ne face pe noi diferiti?". Adica fie negru fie alb fie galben, cica tot oameni suntem. Dar totusi sunt razboaie pentru religie, petrol, ciocolata si pentru ce se mai bat oamenii.. ceea ce indica ca suntem intr-o oarecare masura diferiti. Ideea topicului in principiu e sa fie un loc de discutie pentru cei care cred ca oamenii sunt fundamentali diferiti in functie de culoare, zona in care s-au nascut etc.

    O sa dau exemple pentru toti acum dar intai zic asa: Daca un extraterestru ar veni pe pamant ar vedea defapt tot oameni dar mai multe specii.

    Razboaiele religioase sunt cauzate din cauza celor care cred in alte religii in timp ce altii in altele,asta indica ca oamenii sunt diferiti la credinta.

    Petrol: Pai toti oamenii umbla dupa bani deci este normal dar asta nu indica ca sunt diferiti ci ca sunt lacomi.

    Oamenii sunt diferiti,toti sunt diferiti,cum am dat exemple mai sus,exista oameni violenti,oameni calmi,oameni lacomi,oameni care se multumesc cu ce au,prin asta vad eu ca sunt diferiti nu prin culoare,religie.

  8. Oamenii sunt aceeasi..nu toti tiganii sunt rai am aflat asta dar sunt urati

    Statul reprezinta un grup de oameni care nu le pasa de tara lor si isi bat joc de ea

    Nu stiu ce sa inteleg prin topicul asta ca am citit de 3 ori dar tot nu inteleg,dar o sa zic ce am inteles,ca e bine sa difirentiem oamenii in fata noastra? Daca toti sunt aceeasi? Desi biologic suntem aceeasi avem alte ganduri toti.

    PS: bravo blk moderator :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...