Jump to content

topaZzModificat

Inactive
  • Posts

    683
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by topaZzModificat

  1. Nu-mi pasa, puteti sa-mi dati permanent, m-am lasat. 
    Problema uitati care e, ca voi bagati in seama rahaturile de genul, si nu va uitati pe codati, nu va focalizati pe intretinerea serverului, sunteti 0, majoritatea care sunteti in staff, sincer. Serverul nu mai e ce a fost, o sa se ajunga probabil sa se inchida, va ajunge o epava.

     

    Tineti-o tot asa, ocupati-va numa de astia care injura si vand conturi pe euro, nu pe codati si pe intretinerea serverului si rezolvarea bugurilor,etc.

    BV LINKMANIA <3 

    • Upvote 3
  2. Ce ma? :)) okay, spun adevarul, ca vad ca esti si nesimtit. Era vorba ca imi dai 15 euro pe tot ce am pe cont, ai spus ca sa iti dau parola si dupa imi dai codurile reincarcabile. Te-ai vazut cu contul, ai luat ce ai putut de pe el si mie mi-ai dat amanet. Vezi ca mai am inca un as in maneca in caz ca nu se intampla nimic. ^_*

    Btw. Cat tupeu iti trebuie ca sa ma critici pe mine cate am facut si ca am avut restrictie, cand tu esti un om cu un caracter foarte jegos? Esti un zero barat, te poti asemana cu Basescu si restu retardatilor din Romania. Tara e asa de jos datorita oamenilor ca tine, prietene.

    Ah, si ce ai anuntat tu ma admin 4+, ca vezi ca ii dau teapa lu' topaZz? Esti un nemernic :(

    • Upvote 8
  3. Numele meu în joc: topaZz

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alezander

    Screenshot-uri: -

    Descriere a situatiei: mi-a spart contul si m-a lasat chel, fara masina, casa si bizz. Sper ca bunurile mele sa fie recuperate, altfel imi deschid gura si multi vor avea de suferit.

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului:

    Martori:

    • Upvote 2
  4. La Heli de la LSPD (ID: 182) e bug. Niciodata nu are combustibil iar cand dau /fuelcan (avand in canistra 10 gallons) imi arata ca am 0 gallons si la masini daca dau /fuelcan imi apare tot ok, insa la heli nu.

     

    A 2a problema e la wanted text. Eu omor un player, iar la cops apare ca primesc wanted 6 insa eu nu primesc wanted din prima, ci apare doar ca si crima, iar a 2a oara cand omor un player apare ca primesc wanted 6 dar eu abia atunci primesc wanted 1 pentru crima. Practic e ca si inainte, nu iei wanted 1 din prima cand omori un player, ci la a 2a crima iei wanted 1, e ok, dar problema e la text, ca apare ca primesc wanted 6.

    -> 

  5. Dupa ce dau /find tot TAB-ul e stricat. Stricat ma refer in sensul ca nu arata culorile factiunilor la toti playerii si pe mini-map nu apar toti playerii. Chestia asta deobicei tinea 10 secunde, dar acum cred ca doar prin relog poti rezolva problema.

  6. Nu cred ca e nevoie de poza ci doar de explicatii. La frisk apare foarte aiurea si dezordonat tot, la mats arata ca are cand nu are, e foarte dezordonat, merge total aiurea.

  7. Astazi am vorbit cu Loveless sa vanda NRG-ul la DS ca sa-l pot lua eu, insa dupa ce l-a vandut aparea exact acelasi lucru, ca nu mai e nici un NRG pe stock. 

    NRG-ul a fost vandut, i-am si dat niste $, pret pe care l-am stabilit pentru a face aceasta "afacere".

    Poza cand l-a vandut: http://imgur.com/a/vnaNx

    P.S. : Nu am folosit comanda /sell vehicle pentru ca nici eu nici el nu am stiut de aceasta comanda, credeam ca e singura modalitate de a vinde masina personala este de a o vinde la DS.

     

    Astept un raspuns si o rezolvare la acest caz, multumesc.

  8. Am impresia ca nu stiti ce vorbiti. Prima sugestie am gandit-o pentru momentele alea cand parchezi masina undeva, te bagi intr-un interior si cand iesi dupa 2-3 minute vezi ca masina e la o distanta destul de mare de tine, pentru ca e un obiect pur si simplu care e mutat foarte usor.

    Cat despre a 2-a sugestie, tu, cel cu ultimul post, generalizezi si nu e bine. In primul rand ca e ceva distractiv, se pot face eventuri frumoase si iti garantez eu ca sunt destul de multi jucatori care stiu sa abordeze foarte bine o curba cu space.

    • Upvote 3
  9. Am doua sugestii:

    1. Propun ca masinile sa nu mai poata fi impinse / miscate de playeri, sa fie obiecte solide.

    2. Propun ca sa se faca un sistem, in caz ca se poate, in care iti contorizeaza cat drift faci. Cei care au jucat NFS stiu ca erau curse in care trebuia sa faci DRIFT si sa iesi pe primul loc. Asa, se vor putea face si event-uri pe aceasta idee.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...