Jump to content

Ba`al

Inactive
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ba`al

  1. pe serverul European The Red Eclipse,Imperial  este ghilda romaneasca The Ancients.Pe acelasi server,pe Republic avem Ro`mania.Eu am acum 22 de caractere,atat pe Imperiu cat si pe Republica,toate la lvl 60.

    De asemenea,se fac operatiuni,flashpointuri,conquest.Acum am inceput progress ops la The Ravagers/Temple of Sacrifice pe dificultate Hard Mode.

    Cei care sunt subscriber sau devin subscriber,au punctaj x12 pe questurile de clasa pana la level 55.Ceea ce inseamna ca puteti ajunge la lvl 55 in 2-3 zile facand doar class quest.Acest punctaj x12 va ramane pana in toamna,pana la aparitia unei noi expansiuni,de care vor beneficia toti subscriberii care au terminat Rise Of the Hutt Cartel,Shadow of Revan si Ziost.De asemenea,expansiunea vine cu inca 5 levele,de la 60 la 65.

    Cei care sunt Free to play,nu beneficiaza de acest punctaj,levelul maxim pe care il pot atinge fiind level 50.Pentru a ajunge la Level 60 trebuie sa fiti subscriber si sa cumparati ultima expansiune - Shadow of Revan(55-60) iar prima expansiune Rise of the Hutt Cartel o veti primi gratuit.Membrii Preffered Status,adica cei care au fost subscriber,beneficiaza de punctaj x6 pe class,dar tot au nevoie sa cumpere Shadow of Revan pentru a ajunge la level 60.

  2. reinstalat win,tot asa face.Azi am primit "instiintarea" ca driverul nu mai functioneaza,reinstalat....de obicei am fluctuatii la imagine,in mod clar o problema de refresh.

  3. Salut,am o problema cu refresh rate-ul,se reseteaza automat de la 60 la 280,asta se intampla in timp ce ma joc ceva sau...asa din senin.

    OS - Windows 8 x64

    MB Biostar TA770E3

    cpu Phenom 2 x4

    video GT 430

     

    Am updatat driverii,dar tot asa face,ori e monitorul,ori cedeaza placa video.

  4. De fapt e naspa rau cand termini tot pe Ilum,toate misiunile si te baga automat pe flashpoint,unde tre sa fii cel putin 6 sa faci o treaba - 2 pe sabie(G/G,G/S,J/G,G/M.J/M) 2 pe mijloc la Kinetic sau un kinetic si un smuggler si 2 healeri in spate(healer nu gluma,d-aia de heal-este 8 deodata) pentru ca astia pe flash au vieti nesimtite de la 70.000 in sus(bossi si superbossi).Am terminat cu Guardian,acum sunt lvl 20 sorcerer pe Nar Shadaa,am terminat Balmorra.Parca e o prostie sorcerer/sage,au cam dat-o in buleala cu aceste tipuri.Ca Guardian mi s-a parut ok,insa e buguit rau jocul.Ma refer la faptul ca nu se respecta damage-ul dat.Mai mult ia un Opportune decat master strike,desi incep cu throw-leap-Opportune-Sundering(le sparge armura timp de 15 secunde cu 4%)si apoi car plasma brand - overhead slash(da damage aditional la blade storm)-blade storm - master strike si apoi dispatch(are damage additional dupa Overhead slash 15 sec,la fel ca si la blade storm) la bossi continui seria .Pe Sorcerer am facut singur Shadow Spawn(Heroic 2+) pe Dromund Kaas,am batut monstruletzul la lvl 15 doar cu companionul - bariera la companion(dupa ce e upgradat cu de toate pe Strength) mai dai cate un fulgeras,dar nu in exces,ca-i nevoie de Forta pentru Dark Heal la companion,si cam consuma

  5. si eu m-am apucat de el acum vreo o luna jumate,am 4 caractere - 2 fete,una jedi guardian,una Sith warrior si 2 baieti,unul sage altul sorcerer.Am ajuns cu Jedi Guardian la lvl 47,sunt pe Voss acum.De cumparat - l-am downloadat de la site-ul swtor,mi-am facut cont si am cumparat cd key si time-card de pe 4 games.ro - simple seriale care le bagi la cont,toata treaba duce cam la 220 lei.Trebuie mai intai sa cumparati cd-key apoi time-cardul de 60 de zile.Le comandati,platiti la banca catre contul respectiv(sau daca aveti carduri) si va trimit serialele pe mail.Eu am mers pe "fortele" din mijloc,cele pe Damage si va pot spune ca-i o placer acum la lvl 47,am si hit - saber throw,leap,opportune strike,overhead slash,master strike,blade storm,pommel strike....pe shien RUPE!

  6. am facut si asa.Tot n-a mers.Pana la urma,am gasit buba - o banuiam.Pe monitor se trecuse singur refresh rate-ul la 240 - asta doar cand bagam cablul hdmi in placa video.Asa ca a trebuit sa fac cumva ferestrele de la screen resolution si NVidia control panel in asa fel in cat sa le pot "drag-e" pe tv ca sa pot seta refresh rate-ul al monitorului.Oricum,nu-mi merge optiunea cu "hide modes that monitor cannot display".

  7. Salutare.Am un monitor Philips 190 SW si un tv Sony Bravia full HD.Acum problema.Nu mai merge monitorul cand bag cablul hdmi in placa video(GeForce 430 GT),inainte mergea,acum cand bag mufa,monitorul trece pe "cannot display this video mode".Am incercat diverse metode,driverul monitorului e cam vechi,2007,am gasit driver decat pt vista,eu am Win 8 x64,bine,nici cand aveam w7x64 nu era altfel,dar mi-a mers o vreme,dupa aceea nu mi-a mai mers.Ma duc in screen resolution - advanced settings - monitor,si "hide modes that this monitor cannot display" e dezactivat.Ori e monitorul,ori e placa video,dar nu e normal sa nu mai mearga nici tv-ul simultan cu monitorul,fiind setate pe extended .

  8. E posibil sa aiba multiplicatorul blocat in bios,asa ca-l poate salta din FSB,ceea ce inseamna reducerea frecventei memoriilor - odata cu ridicarea FSB-ului,se salta si frecventa memoriilor,care se poate sa nu suporte OC,ceea ce duce la BSOD sau blocare.

    Cauti in Bios la CPU Configuration sau in Jumper Configuration,Cpu multiplier/FSB FREQUENCY.Cresti cu 200 mhz fara sa umbli la voltaj,iei Prime 95 si stresezi cam 20-30 min,e de ajuns.Daca se blocheaza,coboara frecventa memoriilor.Daca ai multiplicatorul deblocat,nu mai umbli la memorii.Pentru 400 mhz s-ar putea sa fie nevoie sa mai cresti un pic voltajul,cu 0,020-0,050 v.

    Inainte de Overclock - SCHIMBA COOLERUL STOCK cu unul performant.Odata cu OC-ul,creste si temperatura.

  9. Am vazut si eu documentarul acela,in care s-a gasit acel mormant.

    Dar,asa cum unii specialisti spuneau,sa zicem,de pilda,intr-o scoala,cati se numesc Cristian,de pilda,si pe tatal lui il cheama Ion?Ideea de baza este ca,erau nume foarte utilizate,asa cum la noi sunt atatea nume utilizate frecvent.

    Noi nu putem sti adevarul,nu vom fi niciodata siguri de surse.Cert este ca Iisus,a fost un om foarte evoluat,datorita modului cum vorbea,vindecarilor savarsite,invierilor.Noi nu putem intelege o asemenea evolutie,asa ca tot ce putem face,este sa aberam pe marginea subiectului,folosind doar ceea ce stim si capacitatea maxima de intelegere pe care o avem.

  10. Intrebarea este - Cine nu ar face orice pt bani?

    Asta este,noi,cei din anii 1900-2000 vom fi cei care au condamnat planeta la distrugere,din cauza lacomiei a celor mai multi,iar copii nostri vor suferi.Sunt doar cateva tari care merg pe evolutie,restul planetei pe exploatare si supravietuire.Se pare ca-i mai importanta economia unei tari decat viitorul planetei,care o mai poate duce inca 3-4 miliarde de ani.

  11. Anaxor,ideea este ca eu bag intr-un fisier in jur de 900.000 permutatii,iar eu doresc sa caute automat in fisier,fiecare permutatie,luate cate 4.Eu nu o pot face acum decat manual,cate una,insa iti dai seama ca dureaza foarte mult.

  12. Salutare.

    Sunt interesat in crearea unui program si cred ca aici as putea cere ajutor.

    Ei bine,eu ma gandesc la un program care sa caute ceva specific intr-un fisier text.Ca sa va spun despre ce este vorba:

    - introduc un fisier text in acel programel,un fisier ce contine un anumit numar de variante loto 6/49

    - programul sa caute,cate 4 numere,din fiecare varianta existenta in acel fisier,in fisier.Daca acel fisier incepe cu:

    1 2 3 4 5 6

    1 2 3 4 5 7

    1 2 3 4 5 8

    1 2 3 4 5 9

    etc

    - Programul sa le ia cate 4,de exemplu,va cauta 1 2 3 4 in tot fisierul pentru a vedea cate variante contin aceste 4 numere.

    - la final,programelul sa afiseze si sa salveze tot intr-un fisier text,doar combinatiile care raman la numar de 39.Adica,daca programul gaseste variante care contine 1 2 3 4 de 39 de ori,le afiseaza,daca gaseste mai putin de 39(34,22),sa "sara" peste ele.

    Astept o parere,o sugestie.Multumesc frumos

  13. am incercat si asta mai demult - nu exista drivere pentru win 7 - am pentru Vista,dar nu merge.

    In prima faza,dau sa le ia din computer,de unde am luat eu niste driveri pentru Vista,insa spune ca driverii microsoft sunt mai buni,asa ca merg pe optiunea "let me choose...".Acolo merg pe "have disk",caut driverii manual,instalare,tot ce se schimba este ca nu-mi mai arata generic non pnp monitor,ci Phillips 190 sw.Dar asta doar la device manager,in nvidia control panel tot cu analog apare.

    Merg in continuare pe iesirea DVI cu adaptor DVI-VGA si Tv-ul bagat in HDMI,asa merg amandoua perfect - ma mir ca nu merge si pe iesirea VGA la fel.De fapt asta e intrebarea...

  14. apare monitorul cu 2 si sony tv cu 1,m-am uitat acolo prima data.Am scos mufa hdmi a televizorului si acum e doar monitorul singur pe placa si acum merge.

    Monitorul era setat ca main display,iar tv era setat pe extended desktop

    Mai mentionez ca tv-ul este asa cum am mai spus,un Sony Bravia full hd,iar monitorul e HD ready - nu e full hd - cred ca sta nu conteaza de vreme ce ,fiind conectat pe mufa DVI prin adaptor si tv-ul conectat merge perfect,iar pe mufa VGA nu merge la fel - cum ar trebui.

    http://imageupload.org/?d=B22BBA031 - alt link

    Am bagat la loc mufa hdmi in placa video - aceeasi treaba - bios-ul pe tv,de la welcome pe monitor.

  15. Am facut si asta.Exact cum am spus,monitorul,desi e setat ca main display,se aprinde cand e windows-ul la welcome.Ciudat,ca partea cu bios-ul se vede pe tv,care e legat separat pe hdmi.Apoi imaginea se muta de la welcome pe monitor

  16. Pe site-ul lor vad ca merg memoriile cu o frecventa de 1066 mhz dar cu procesoare socket AM2+/AM3. Ce procesor ai?

    Memoriile la 1066 mhz merg asa cum ai spus,doar la AM2+/AM3.Nu merg si la AM2.Incearca doar cu cea de 2 gb DDR2 800 Mhz,si vezi cum merge.Daca merge fara probleme,scapa de cele 2(am inteles din posturi ca mai ai una de 1 gb 800 mhz si inca una de 1 gb 1066 mhz) si mai cumpara una la fel cu cea de 2 gb 800 mhz,le pui in dual channel.

    O alta chestie,este sa intri in Bios,si sa-ti setezi memoria,cea de 1066 mhz sa functioneze la 800 mhz,dar nu stiu daca e posibil sa faci modificarea pe fiecare placa de memorie in parte,la mine n-am intalnit asta.

  17. Salutare.

    Expun aici o...chestie cam dubioasa.Detin o placa video Gigabyte Nvidia GeForce GT 430.Are 3 iesiri - DVI,VGA si HDMI.

    Problema este ca,daca bag mufa monitorului(VGA) in mufa VGA a placii video...nu functioneaza.Asa ca am un adaptor DVI-VGA,unde monitorul meu este conectat la placa video unde functioneaza perfect,plus ca am si un Sony Bravia conectat la placa video prin cablu HDMI.

    Mentionez ca la un moment dat functioneaza,dupa ce scot placa video din slotul PCIE si o pun la loc,insa imaginea apare mai tarziu,deabia la Windows boot - daca vreau sa intru in bios fiind conectat la mufa VGA a placii video,nu se vede nimic.Cand sunt pe adaptorul DVI-VGA merge perfect.

    Placa video are jumatate de an,driverii la zi,monitorul este un Phillips model 190 SW.

    Intrebare - de ce nu functioneaza pe VGA la fel ca pe DVI?

  18. Ai putea merge pe o configuratie Core I7 2600k,o placa video in jur de 200 euro,4 gb ram,placa de baza iar mai dai 150-200 euro,o sursa buna de min 600 w este 50 euro minim.

    Nu te arunca sa bagi bani intr-un computer.Eu,puteam mult mai bine decat colegul de mai sus :) mai scump.

    Placa de baza cu 2 cpu,48 gb ram si 6 placi video

    2 Intel Xeoane,seria westmere.De aici nu mai continui.Ti-ar trebui minim 5000 de euro sa-ti faci un "Tun" de computer,dar e inutil.

    • Downvote 1
  19. A umblat in bios si a setat windows boot de pe cd-rom.A incurcat setarile - una e cand instalezi de pe cd rom si alta e cand booteaza,evident,de pe hdd.

    Intri in bios tot cu Delete,si la ultima pagina a meniului principal ai o optiune - Load default options.Iti va readuce setarile la normal.Daca nu te descurci,scoate bateria de la bios vreo 10 secunde,apoi pune-o la loc.

  20. am incercat si eu asta in windows 7 pentru un amic si n-a mers cu bcdedit.Asa ca,ceea ce am facut a fost sa merg asa:

    Control Panel - la System gasesti Allow Remote Acces,unde dai clic pe el si ti se va deschide o fereastra mica - System Properties.Acolo,ai optiunea Advanced(a treia de sus) unde dai clic si-ti vor aparea trei puncte de setari, ultima fiind Startup and Recovery.Dai clic pe Settings si o sa vezi sus Default Operating System,si sub Windows 7, setezi timpul la 0.Dai Apply si okay,si o sa-ti mearga.

    Ai avut un windows instalat pe celalalt hdd sau partitie si au ramas fisiere ascunse.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...