Jump to content

Slash09

Inactive
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Slash09

  1. RuneScape este un joc MMORPG ce se joaca in Browser, creat de Jagex Ltd. Sunt aproximativ 10 milioane conturi gratis si peste 1 milion conturi platite. Jocul a fost recunoscut in Guinness World Records Gamer's Edition 2008 ca fiind cel mai jucat MMORPG gratis. RuneScape a fost creat de Andrew Gower, creatorul lui DeviousMUD, predecesorul lui RuneScape, in 1998. Rescris si redenumit, prima versiune RuneScape a fost lansat publicului pe 4 Ianuarie 2001. Jocul are optiunea de a fi jucat gratis si o interfata simpla care este accesibila pe majoritatea browserelor.

    RuneScape isi are actiunea in Gielinor, care este divizata in mai multe regate, regiuni si orase. Jucatorii pot calatorii prin Gielinor pe picior, prin incantatii sau obiecte de teleportare, etc.. Fiecare regiune ofera diferiti monstri, materiale, misiuni pentru jucatori. Jocul nu ofera un drum linear ce trebuie urmat. Jucatorii apar pe ecran ca avatare, ce isi pot alege propiile obiective si misiuni. Jucatorii pot lupta impotriva altor monstrii si altor jucatori, completa misiuni, sau cresterea experientei in profesiile valabile. Jucatorii pot interactiona unii cu altii prin comert, chat, duel sau minijocuri cooperative.

    Sunt mai mult de 170 servere Runescape in intreaga lume, ce sunt numarate si referite ca "Lumi" de catre jucatori si Jagex. Serverele acestea sunt locate in Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Olanda, Australia, Suedia, Finlanda, Belgia, Mexic, Brazilia, Irlanda, Norvegia, Danemarca si Noua Zeelanda. Serverele sunt pozitionate in asa fel incat sa poata oferii o conectiune buna jucatorilor din acea parte a lumii. Noi servere se deschid cand este se inregistreaza un surplus de jucatori constant pe servere.

    Pe fiecare server RuneScape se pot conecta 2000 jucatori simultan, in total o capacitate de peste 300.000 jucatori. Serverele sunt divizate in "Servere Gratis" si "Servere Membrii". Jucatorii pot juca pe oricare dintre aceste servere. Unele servere au o inscriptie, in care pot face sarcini ce necesita un anumit numar de jucatori intro zona a jocului.

    Ma gandeam sa se faca o comunitatea runescape2 pe linkmania :) Sunt multe comunitati din Romania bazate pe joc.Din pacate sunt mici si nu sunt bune de nimic.Ma gandeam ca aici vor fi astrasi de joc useri ai forumului si poate si al playeri ai jocului.

    Sectiunea poate avea:

    -Clanuri

    -Skills

    -Character

    -Quests

    -Vanzari-Cumparari-Grand Exchange

    -Help

    -MySkills

    -MyWarrior

    -Diverse

    Jocul este foarte complicat si mare.Ca in realitate,iti faci singur mancarea,armura,armele,casa.Are si sience fiction dar nu exagerat(doar monstrii si magia).Desi se joaca pe browser are si un "control panel" cu full screen,rezolution,brightness,sound etc.

    Sunt foarte multe detalii.Joc de 4-5 ani jocul dar in ultimul an m-am cam lasat.Am fost membru cam 2 ani si am destula experienta.

    Daca va place si ati voi sa se faca,va pot si mai multe detalii.

    Cam toata ziua sunt in jur de 130.000 playeri

  2. E clar ca esti un ripper amarat.

    Nu te mai da mare cu munca altora.Adica tu faci tutorial pentru LM si pui un alt site ca reclama?Asa gasesc si eu multe tutoriale care nu sunt semnate si nu au render.Si in + cred ca tu nici nu lucrezi in photoshop.

    Macar daca il puneai aici stiai sa stergi numele site-ului,chiar daca nu l-ai facut tu poti sa stergi scrisul ala si in paint + ca e o gramatica foarte proasta.

    Daca tot l-ai facut tu convingema si dami si miec4d-urile care le-ai folosit si renderul.

    A , da , am mai precizat reclama pe care o faci?

    Totusi tutorialul nu e cine stie ce.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...