Jump to content

Black Sky

Forumist
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Black Sky

  1. Am deschis filmul respectiv si am subtritarea langa film chiar in acel folder. Si nu mi`l citeste da click dreapta si la subtitles zice [On if there exist one]or[off] dau ON si nimic... Help :banghead::banghead:

  2. Buna! Mi`am cumprat de 1 an expansionul witch king de la BFME 2 si am o problema .. am pierdut CD-Key de la joc.. il am original Si ca sa joc online imi trebuie un EA account..... am Ea account dar imi cere si NickName

    am aici un print http://yfrog.com/7790632260p :readthis: :readthis: :readthis: Si am dat acolo la register si imi cere codu ala unic pe care la`m pierdut :banghead::banghead: Deci? Care este problema??? Sau daca am Ea account am Ea id si pass da nickname nicaieri :yum: :yum:

  3. #-o #-o Imi place mult dota dar mi se pare prea mare bara aia de jos de comanada..... ma dispera daca as putea sa o micsorez.. am grafica aia mai mare... ultimate :hair: :hair: :hair: Se poate cumva sa se micsoreze?

  4. Am reinstalat windowsul azi! Si nu am gasit Driverul pentru placa de sunet! Am luat unul de pe net! chiar cel care trebuia la`m instalat cu add new hardware si tot nu merge:(( Placa de sunet mergea ieri knd aveam windowsul instalat! Azi dupa ce la`m reinstalat windowsul.... :banghead: Ce pot sa fac? Idei ceva?

  5. Ma puteti ajuta va rog?? De cand am dezinstalat un joc, tot scrisul imi apare intr-o parte! si la cs 16 numele acolo sus imi apre intr-o parte:(( deci orice scris vad e intr-o parte ! ajuta-ma te rog!

  6. De ceva vreme imi suna ceva in monitor. un bzzait ca o albina! folosesc LG Flatron! tot merge bine la el nu se stinge sau ceva culoare nu merge! tot e bine!

    E ceva problema?? help me :hail: :hail:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...