Jump to content

alex3130

Inactive
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alex3130

  1. dar daca il duc la 2.8GHz sau 3.0GHz si maresc voltajele ?Mi am cumparat un cooler nou deoarece am facut overclock la 4800+ si avea temperatura mare acum e mai mica l am ridicat la 3.0GHz de la 2.5 si cred ca nu ar fi problema cu temperatura la x3-ul ala !

  2. Acum am un Athlon 64 x2 4800+ pe o placa de baza Asrock N61PV-GS si vreau sa schimb procesorul cu unul din aceste doua :

    AMD Athlon II X3 405e 2.3 Ghz

    sau

    AMD Athlon II X2 2503,0 Ghz 2MB AM3

    Chestia e ca unul are 3 nuclee da memoria cache L2 e 3x512 si unul are 2 nuclee da memoria cache l2 e 2x1 mega

    Deci ce sa aleg?

    Placa mea este am2 si procesoarele sunt pentru socket-uri am3 deci chiar daca placa le suporta o sa am un dezavantaj sa inteleg este acesta ,,If you use AM3 / AM2+ CPU on AM2 chipset motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s), but the CPU frequency will not be influenced."dupa cum spun cei de la asrock?

    Lista cu procesoarele suportate de placa mea!!

    Trebuie sa aleg din aceste doua procesoare deoarece le am gasit la preturi reduse la un magazin de componente din orasul meu !

  3. Aceiasi poveste :crybaby: .Pana la urma exista o posibilitate ,De al repara?

    de ce nu iti cumperi o placa de baza pentru vechiul sistem?Pui cei 4 giga de Ram asta daca sunt module de 2 Giga asta daca vrei sa renunti la actualul pc...incearca sa pui un ventilator pe placa video pe bucata de aluminiu din dreptul chipset ul placii

  4. eu vreau sa il folosesc si in alte scopuri o sa fac experimente cu serverul de lineage deci poate cadea idea cu serverul candva deci imi trebuie ceva pe care pot juca un joc cu cerinte mai mari vreau sa fac overclock

  5. mie mi a dat eroarea aia cand am scos usb ul in timp ce se instala windowsul!Incearca alta versiune daca l ai luat de pe filelist incearca sa iei versiunile puse de malboro

  6. Banuiesc ca nu stii ce inseamna un server in adevaratul sens al cuvantului.Tu vrei un sistem care sa tina un server de lineage 2 cu 20 de jucatori.Ei bine m-am uitat la cerintele de sistem,si cu un athlon x2,nu x6 si 2 gb ram,nu 8 poti tine fara probleme un server de lineage 2.

    deci pana la urma pot tine un server cu ceva playeri la pretul asta

    ?stiu ce inseamna server dar eu ma refeream la ceva micut nu un colos de server!Ca doar nu ma astept la sute de jucatori sau mii :))!

  7. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/402550/ i3 2100>phenom x4 in jocuri si i3 2100<phenom x4 in aplicatii.

    Temperatura nb-ului poate varia de la o placa de baza la alta.Intra aici : http://www.mygarage.ro/la-un-pahar-de-vorba-cu-producatorii/35248-gigabyte-q-34.html si intreaba daca temperatura respectiva e ok pt. nb-ul placii tale de baza.

    EDIT: configuratia in 23 milioane : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/402552/

    EDIT2: de ce nu intelegi ca un i5 2400 care e un quad core,e mai bun din orice punct de vedere decat un x6?Sandy Brigde e la ora actuala cea mai puternica arhitectura CPU.8 giga ram pentru ce?Windows 8 va cere mai putine resurse decat 7,si daca vei avea nevoie de inca vreo 2gb ram,mai cumperi un modul si gata.

    v am rugat sa va incadrati in 23-14 de milioane si asta pentru urmatoare componente sursa+placa de baza+procesor+RAM+placa video sau fara pana in 16-17 milioane- atat fara altceva

  8. Degeaba ai tu server de lineage 2,cand iti intra 10 jucatori.Server de lineage 2 poti tine si cu un x3+4 gb ram fara stres.Inca odata repet,putine sunt programele care stiu sa se foloseasca de 4 nuclee(servere,jocuri,programe de editare foto-video-audio).Din moment ce tu cumperi x6,si sa spunem ca serverul lineage stie sa foloseasca 4 nuclee desi ma indoiesc,o sa ramai cu 2 nefolosite,deci intr-un fel iesi in pierdere la bani,pentru ca ai luat ceva overkill.

    pai atunci ajutama cu o configuratie pentru server !nu o sa am 4-5 jucatori pe server pentru ca am mai avut o tentativa am avut mult mai multi si nu mai ducea pc-ul!ma poti ajuta si cu temperatura MCP-ului?

    pai nu investesc doar pentreu server daca e sa mearga cu serverul bine daca nu nu e nici o pierdere

    faceti o confifuratie pana in 23 milioane cu placa video cred ca fac rost de bani si pentru placa video saptamana asta..nu stiu dar eu totusi as vrea un x6 si 8 giga de RAM pentru ca tot ce tine de domeniulk asta avaseaza foarte repede si decat sa investesc in ceva mai slab daca totusi am bani de ce sa nu cumpar ceva performant

  9. X6 cu 6950?Glumesti.De banii aia iti iei un Sandy Brigde si tacamul e complet.

    Un sistem complet AMD in banii tai : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/402298/

    Si inca un sistem intel : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/402302/

    Problema la intel e ca placa de baza are chipset H61+un procesor care nu are K la urma,deci nu poti face OC.

    Pana una alta,spune ce rezolutie are monitorul tau si ce carcasa ai.

    eu merg pe varianta cu procesor AMD adica cel cu 6 nuclee nu vreau sa fac upgrade din an in an deci procesorul vreau sa il pastrez si nu pot achizitiona acum tot sistemul deci sugerati mi un sitem care sa contina AMD x6+placa debaza+RAM 8giga+sursa capabila sa tina sistemul (luati in calcul si o placa video mai performanta pe la 8-9 milioane care o achizitionez mai tarziu )

    monitor am un LG Flatron W2042S http://www.emag.ro/monitoare_lcd/monitor-lcd-lg-w2042s-sf-20--pW2042S-SF

    si carcasa no-name nu m am gandit la asta oricum am dat 150 de lei pe ea fara sursa

  10. am un Ati Radeon HD4550 de 512MB ddr3...as vrea sa o pun pe acel sistem pana strang bani pentru ceva de genul asta http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-hd6950-1gb-ddr5-256-bit/ dar placa aceasta o sa oachizitionez cam intr o luna!

    HDD am de acesta http://www.pcgarage.ro/hard-disk-uri/samsung/1-tb-sata-ii-7200rpm-32mb-rpm-spinpoint-f3/

    atunci va rog sa imi dati alte alternative

    Pc-ul o sa il folosesc pentru jocuri-overclock!

    Si in legatura cu actuala mea placa de baza Gigabyte GA-M61PME-S2 ,MCP-ul are o temperatura de 75-76 grade e normal ?sa montez un cooler pe el?

  11. Am o placa de baza GA-M61PME-S2 cu o placa sunet RTL8201(cred) incorporata si una separata un Sound Blaster Live 5.1!DAca renunt la SB Live 5.1 ce diferenta o sa fie?:)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...