Jump to content

Topy16

Inactive
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Topy16

  1. e super jocul , cred ca e cel mai tare mmo la momentul actual , merita sa il cumperi ...daca nu se platea pe luna poate jucam si eu :P desi dupa cum arata si ce am vazut pe youtube , face toti banii :P

  2. daca mai e cineva pe aici care joaca...ati mai facut vreun FGW? ... nush ce are...dar la boss cand aveam 5000 hp imi dadea 6000 dmg , fara debuff , si acum ca am 7000 HP imi da 8000 dmg (FGW acelasi grad) , nu inteleg ...am blader , cand aveam archeru la acelasi level nu dadea atata dmg , maxim imi dadea 3 - 4 k ...e stricat? sau numa mie mi se intampla?

  3. Stie unul dintre voi la ce lvl primesc acele tichete de SP?:D acele 10 pe care le-am avut mi-au dat in jur de 36k sp:D

    si ma gandeam sa mai fac inca un caracter iar apoi sa le pun in storage(prima data cand le-am primit au stat in storage)

    asa fac si eu :P chiar acum fac un char am lvl 22 si am sa pun SP scroll-urile in storage , acum e usor deocamdata ca este blessul de 5 ore si daca mai activezi si exp help-urile care le primesti la inceput ajungi destul de repede la 35 :P nu imi place deloc sa incep de 10 ori un joc de aia am sa fac asta doar odata sper sa am noroc sa imi dea SP mai multe , am avut ghinionu ca din vreo 6 care le-am avut pe main sa imi dea doar 2000 - 1000 SP pe cand altii au avut norocul sa le dea cate 30 000 SP . Sper sa am mai mult noroc :D

  4. 4. Skill System

    Unique and fresh skill systemLike the Chinese characters who use the flying walk to float on the water surface and leaves an afterimage when moving, the European characters who use the power of Greek gods like Zeus or Apollo and the Arabian characters who can freely control the power of lamp elves, these fresh and unique skills were unfolded and cannot be seen in the other existing games.

    Am gasit asta pe http://www.joymax.com/silkroad-r/ -> Game info -> Introduction

    serios? este asa cv ? :o eu nu am vazut asa cv in joc :))

  5. Online for

    1- 5H (normal exp)

    5H - 8H (50% exp)

    8H-~(0% exp)

    Also drops and sp

    sursa Joymax

    Edit: Nu cred ca o sa ramana asa, o sa schimbe ei ceva sigur. Pentru ca e imposibil sa faci lvl 120 jucand doar 8 ore pe zi fara bot.

    e imposibil sa faci level...mai ales daca vrei sa ti si gap(toti au nevoie de sp pt build-urile lor preferate)...si iti ia mai mult de 5 ore sa faci questu...dupa 5 ore nu mai ai nici o sansa la experienta :)) nu iti da 0.01 nici omorand 3-5 monstrii ...si manual ai innebuni...si nici cu bot nu se merita la experienta aia care tio dau ei dupa 5 ore...e praf ....credeam ca o sa avanseze si ei sa dea double exp cateva ore ca toate free mmorpg-urile la ora actuala .. pai daca era asa..mai bine facea jocu pay to play si dadea double exp la toti... nu imi place deloc...daca baga monstrii mai putini la questuri si baga experienta mai mare si rewardu de quest mai mare, din 7 februarie atunci ar fi super(desii ar fi urat din partea lor sa le reduca pot delay-u la europeni din moment ce ei au dmg mult mai mare..si mie nu imi plac europenii..poate sa il reduca cu 5 sec ..dar nu de tot)

    , dar asa... cine credeti ca mai joaca? aia cu bot se plang..dar mai aia care vor legit si bat cu mana la experienta aia care nu-ti aduce 1 level (jucand in fiecare zi 5 ore) in 1 saptamana ,aia fiind de la lvl 54 incolo...legitii se lasa primii :))

    pacat...dintre toate mmo-urile ..asta e mmo-ul meu favorit , intotdeauna o fost de cand l-am gasit ..are clase super , chiar daca nu au prea multe optiuni de costumizare ca astea noi..si nici skilluri prea pompoase...dar tot era preferatul meu..si nu am reusit sa il joc de placere niciodata..intotdeauna iti trebuia bani bani si iar bani ca sa il joci calumea si sa te distrezi facand level..si el cica e free , dar tot se cumpara in jocul asta.....pana o aparut silkroad -r si o dat o raza de speranta....acum l-o stricat si pe asta ..si e mai rau ca oficialu :)) cica e silkroad -rebirth ( revolution ) e silkroad -dead acum :)) sau o sa fie in curand daca nu schimba inapoi :P

    si daca da wipe..sa ma pupe in poponeata :)) ...cate zile am pierdut sa il fac de doamne ajuta , sa fiu si eu COOL...si am batut cu mana...si acum ei vor sa mi-l stearga... :kar: :angry1:

    joymax astia is cam bolovani :D

  6. ce facem cand expira grab pet-u ? ...strangem cu mana? ... ma gandesc ce enervant o sa fie sa fugi dupa quest items (eu fiind arcas si omorandui de la distanta..quest item-u ramanane acolo si trebuie sa ma duc sa il iau...) sau ne mai da inca un pet? :D

  7. Are careva idee ce naiba tre sa-i faci iBot-ului sa nu-ti mearga in Clientless? Dupa filmuletul postat de Mr Ibot pe blogul lui, lucrurile stau cam ciudat. Esti nevoit sa urmaresti botul in clientless mode.

    Totusi stie careva cum poti sa-l faci sa mearga in normal mode? Imi scapa mie ceva sau acest bot este TARE INAPT ? :|

    si eu m-am chinuit la el si am incercat cateva metode sa il fac sa imi mearga....dar mie nu merge deloc...fac toti pasii ce ii zic ei...dar imi da critical error si silkroadu revine la versiunea 1.000 ... si trebuie sal instalezi ... mie unu nu imi merge...la altii merge..si chiar nu inteleg de ce , nu cred ca poate fi de la windows..

  8. Pot spune ca sunt ca pe vechiul silkroad. Stau cel putin 30 minute pana reusesc sa intru in joc :).

    PS: Mai am o mica intrebare. De la FGW am gasit pe jos niste "talismane" erau in forma de jewel box. Ele se numesc Togui Mask si Western Scriptures. Scrie pe ele ca le pot pune in collection book. Dar ce e aia Colletion Book? Am auzit ceva desprea collection book dar nu sunt sigur si nu stiu cum sa le folosesc exact.

    trebuie sa dai click dreapta pe ele in inventory ... si trebuie sa apara "collection book-u" ala .... ce iti arata ce talismane ai. e un quest pe la un npc din hotan , sa completezi aia cu toate talismanele ... sunt vreo 6.

  9. e mult 6 mil SP pentru un arcas de lvl 120? :D cam atat costa build-ul meu ... am impresia ca mai trebuie sa scad din skill-uri , desi toate sunt necesare ca sa fie perfect...

    si vroiam sa mai intreb... cum vezi ce job ai? (ca nu sunt sigur,am ales cand am facut charu ceva...) si cum schimbi jobu ? (in caz ca se poate , sa zicem sa sunt trader si vreau sa fiu thief)

  10. Mie imi convine orice nume la guild ... doar sa faceti unu ...sa fim astia de pe linkmania care joaca...si altii ... daca e bine organizat merge treaba si aia care nu respecta nimic trebuie dati afara. poate facem mai multi fw sau alte chestii , e mai fun.

    Imi place sa fac singur FW ... experienta si asa e destul de putina pentru cat bati la unici si la boss .... tine mai mult , da macar stiu ca am luat tot ce se poate :D

    voua cam cate SP-uri va trebuie pentru build-urile voastre? ... exista vre-un calculator pentru SRO-R ? ca la care am gasit iti pune si SP-urile ce le trebuie pentru Maestry , imi trebuie doar pentru skill-uri separat :D

  11. la ultimul boss la butul si sunt atent ca pana la 20% la spawn sa revin la pc.

    nu`s asa norocos cu farmatul . am facut DOAR 31k sp din 55 de faded beads. nu e chiar bine deloc. am avut 50% doar 200 sp.

    da...e cam putin 31k din 55 de faded beads ... trebuie sa ai noroc....eu am folosit 3 , 5 am vandut ... am luat 3000 , 1000 si 200 SP ... trebuie sa ai noroc si la astea.

  12. daca te duci la fw cum m-am dus eu, la 35-60-uri am fost cam odata la 5 -6 ore faceam un fgw , sunt ff 65 si mai am cam 51k sp.

    Da-mi voie sa-ti zic LUCKY MOTHER FUCKER avand in vedere ca iti merge botul :(

    +1 :))

    eu trebuie sa bat manual...cand termin fw is tot terminat...trebuie sa iau o pauza buna...mai ales la ultimu boss ... imi ia jumate de ora/o ora sa bat la el ...

  13. pentru gold puteti face "forgotten world" dungeonu ala cu Togui ... si daca aveti noroc si luati mai mult "Faded Bead" care da " SP increase(iti da o anumita cantitate de SP-uri , de exemplu eu am luat din una 3000 SP :D) atunci va umpleti de bani (pentru ca multi cauta sa cumpere ...e in jur de 110-150 k gold pe 1) , doar ca trebuie sa iti pierzi umpic timpu. si bineinteles pe la 35 40 asta , desi cu nuker nu stiu daca merge pentru ca nu are deloc defense si cand vin 5 , 10 pe tine... :P in orice caz asa se pot face bani deocamdata .

    stiu ca altii fac si cu job , nici eu nu stiu cum se foloseste ... eu am ales ceva la job cand am creat caracteru .. imi cerea hunter sau thief parca , si am ales eu ceva pe acolo ... dar acum vreau thief , nici nu stiu cum sa imi iau jobu , cred ca is trader...:D

  14. @Topy16, da trebuie sa platesti in fiecare luna pt sbot, dar cred ca poti platii si in avans si joci mai mult. sa zica astia care folosesc sbot, eu am doar account l-am folosit pe isro o luna.. acum astept pt sro-r;)

    daca reusesc sa imi fac card si sa il atasez la un paypal probabil o sa imi iau sroking deocamdata pentru ca vad ca au niste optiuni frumoase la bot , daca nu...bat manual :)) pana la sfarsitu anului fac si eu 120 :P stie cineva daca is questuri dinastea cum sunt la "outpost" pana la 120? ar fi fain :)

  15. Jucam pe Gobi pana acuma dar pe wizz singur e cam greu si am vazut ca majoritatea dintre voi sunteti pe Thebes asa ca vin si eu acolo. Despre boti cei care nau sbot sau mbot, puteti incerca SroKing a scos deja versiune pentru sro r. Register este deschis pentru Sro king

    si asta e tot cu plata :) sroking sunt destul de buni ... dar cred ca astept Sbot ... mai bine dau acolo 5 euro :P

    tu ce metoda de payment ai folosit?

    si la Sbot se plateste in fiecare luna? ... credeam ca il cumperi odata si il ai forever ... :P

  16. La sBot trebuie sa te inregistrezi la ei pe site, apoi sa platesti prin PayPal / metoda normala si sa te loghezi cu sBot Account-ul pe care-l faci DUPA ce ai reusit sa creezi un Site Account.

    Din cate stiu eu de peste 8 luni este inchis registerul pt siteul lor.

    CRED ca la mBot sunt cam aceiasi pasi, cat despre Account Registering-ul lor, si el este inchis. :|

    da...am observat ca e inchis ... nu prea imi place paypal-u ... dar fie...macar sa deschida registeru sa faci cont :D ms de informatii :)

  17. Fa ca mine, da-i cu Tatal Nostru in fiecare seara in speranta ca a II-a zi Sbot-ul va functiona si pe SRO-R :)

    La Sbot trebuie sa iti faci cont la ei pe site iar apoi folosesti username si password de pe site sa activezi botu? pentru ca am gasit am downloadat dar imi cere username si password , presupun ca trebuie sa introduci accountu tau ce il ai pe site la ei ... sau cum se face? :D

    iar cei care ati cumparat Mbot sau Sbot cum ati platit ? prin ce? :D

  18. e 20 de lei un mbot si poate fi folosit pe 2 calcuri , chiar nu va gasiti 2 tipi sa va combinati cu 10-11 lei pt un bot cum trebuie?

    eu as da dar am observat ca e inchisa pagina de reg ..... ai idee de unde pot face rost de unu? :tiphat:

    chiar asa :) si eu as vrea unu , cine foloseste si l-a cumparat ne da si noua pagina unde se poate downloada si unde spune cum se instaleaza? am cautat dar nu am gasit nimic concret.

    Vroiam sa mai intreb daca se poate face 5 mil SP fara gap de la lvl 1 pana la 120 , sau cam ce gap ai avea nevoie ca sa obtii 5 mil SP pana la 120 ?

    @Random Hero Silkroad 2 cred ca va fi alt joc, cu alta grafica mai buna ... cel putin asa am auzit :D ... SRO-R cred ca este o varianta pvp sau un server cu experienta mai mare :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...