Jump to content

Miu

Inactive
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miu

  1. Am primit warn-up de la 2dor pe motivul "Acordarea de calificative (reputatie) pe motiv de dusmanie si" in topicul acesta .

    Am subliniat ceea ce m`a adus in topicul acesta . Ieri am vazut acea plangere si m`am uitat putin prin ea , si am dat minusuri si plusuri celor care aveau dreptate sau nu , din punctul meu de vedere cel care a facut plangerea a avut dreptate intr`un fel asa ca i`am dat plus , iar celuilalt i`am dat minusuri pentru ca nici sa creeze o poveste credibila intr`un post nu`l ducea capul . Daca as fi dat minusuri la toti , mai ziceam , dar odata ce mi`am exprimat punctul de vedere prin reputatie nu vad care ar fi problema . Dusmanie ? Ce dusmanie as putea avea eu fata de ei ? Nici macar nu`i cunosc , am evaluat plangerea dupa cum m`a dus mintea si atat . As dori reevaluarea warn`ului daca se poate , multumesc.

    Aceeasi problema ca a lui ''keNNyyy.'' o am si eu . Am primit la fel warn-up de la 2dor in topicul asta. In primul rand la aceasta reevaluare parerile au fost impartite iar eu nu am fost de acord cu ce a zis. Motivul a fost '' Abuzarea de sistemul de reputatie incluzand votarea negativa pe motiv de dusmanie si votarea negativa a postarii mele i ncadrul functiei '' . Nu vad de ce sa fie dusmanie tinand cont ca prin acel minus mi-am dat parerea , o parere la care au toti dreptul. Dusmania nu cred ca vine din partea mea.

    Asteptam si noi un raspuns final. Multumim!

  2. Aceeasi problema ca a lui ''keNNyyy.'' o am si eu . Am primit la fel warn-up de la 2dor in topicul asta. In primul rand la aceasta reevaluare parerile au fost impartite iar eu nu am fost de acord cu ce a zis. Motivul a fost '' Abuzarea de sistemul de reputatie incluzand votarea negativa pe motiv de dusmanie si votarea negativa a postarii mele i ncadrul functiei '' . Nu vad de ce sa fie dusmanie tinand cont ca prin acel minus mi-am dat parerea , o parere la care au toti dreptul. Dusmania nu cred ca vine din partea mea.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  3. Salut, am si eu o placa video Nvidia FX5500 de 256 MB la un calculator. Acum vreo 2 seri am vrut sa bag cablul din televizor in calculator dar nu mi-a mai mers. Am bagat cablul monitorului inapoi in calculator dar imi scria '' No video imput '' si imaginea neagra. Vreau sa stiu si eu daca placa video este sigur arsa sau daca ii mai pot face ceva. Multumesc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...