Jump to content

andix3

Inactive
  • Posts

    1,279
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andix3

  1. Exceptand editarile, asta nu e reclama sa intelegem?

    Nu am nimic cu cei ce posteaza un link catre un server, sau sa discute despre el, a fost gresala mea cand am editat postul lui Iverson .. pentru simplu fapt ca a postat discret, putea la fel sa o faca si acest QewQew.

    Dar pana la urma urmei asa e romanul, "cum adica sa respecte el regulile??"

    E reclama , dar nu e reclama :) .A postat in topicul cu l2 in speranta ca v-a gasi niste romani care sa joace cu el pe server-ul respectiv .Daca ar fi postat la publicitate probabil ca nu l-ar fi vazut nimeni din cei care joaca l2 .

    Iverson chiar nu a facut reclama , doar ne-a zis un server ce i s-a parut lui placut .

    Apropo , cu ce te deranja daca lasai postul asa ? Explica-mi .

    Ai fi avut mustrari de constiinta ca nu ai aplicat regulamentul ?

  2. Daca ai asemenea idei, pentru moment poti folosi sectiunea de Generalitati in care sa deschizi un astfel de topic.

    Dintre acei 10 useri, unii ar trebui sa lase deoparte jignirile si amenintarile inainte sa isi doreasca ceva.

    Sectiunea Generalitati nu este prea vizitata , un poll care sa fie pus sub topicului cu Regulamentul ar bate mai mult la ochi .

    Intradevar ar trebui sa o las mai moale , insa tu cum ai reactiona daca toti insii care viziteaza acel topic i-au zis frumos sa o lase mai moale cu editatul posturilor si pe el fix undeva l-a durut ? Sa vorbesti iara frumos cu el ? La ce folos ? Ca dai dovada de buna purtare si mai stiu eu ce ? Da` el da dovada de buna purtare ? Nu.

    Uitate in warn box`ul conturilor mele ( andix3 , andix3x , sidox ) sa vezi cati moderatori de la jocuri am jignit pana acum .

    Uitate la activitatea din topicul cu lineage 2 dupa ce a avut loc prima cearta cu Stalk3r si cu o saptamana inainte de ea .

    Nu e vorba de bun simt . As fi in stare sa bag mana-n foc pentru 80% dintre cei care posteaza in topicul cu lineage 2 . E vorba ca un capriciu al unui moderator este mai presus decat dorinta a 343224 de useri .

    @Stalk3r Aia nici macar nu era reclama . A venit un tip si a intrebat care ar intra pe serverul respectiv .

    Reclama e cand vine unul cu 1 post si baga o pagina de 2 km si JOIN US BEST SERVAR IN DA WORLD .

    Poti la fel de bine sa lasi posturile de genul in pace si sa vezi alte topicuri - nu cred ca suntem noi cei mai problematici de pe linkmania .

    eu l-am editat si indrumat pe respectivul sa posteze la sectiunea corespunzatoare, fara warn, fara ban fara nimic.

    Vreo 15 useri te-au rugat sa o lasi asa cum e , de ce vrei tu sa-ti pui lumea-n cap ?

  3. Deciziile cu privire la regulament si la orice priveste structura organizatorica sunt luate de catre moderatori si nu de catre utilizatori. Daca ar fi sa modificam forumul dupa bunul plac al fiecarui utilizator ce se inregistreaza, ...

    Si nu, deciziile nu au fost luate de un moderator, ci de o comisie de moderatori (moderatorii de la jocuri + moderatori globali).

    Se pot purta discutii si fara sa se faca reclame la servere, nu ?

    Daca s-ar intampla asta probabil linkmania ar avea mai multi useri . Nu , nu ma refer la schimbarea dupa parerea fiecarui user ci o sectiune la jocuri in care useri ce doresc sa ajute staff`ul sa prezinte acolo niste idei -Gen : " Poll: ar fi bine daca s-ar crea un chat pt jocul x unde sa nu se contorizeze posturile " .

    O idee de genul ar putea ajuta linkmania foarte mult ,dar cum nimanui nu ii pasa dar toti vor sa fie importanti , nu o sa se intample .

    Normal ca se pot purta discutii si fara reclame la servere .Dar sa o luam altfel : Jucatorul x s-a mutat pe serverul y . Ca sa ii poate invita si pe restul trebuie sa se duca la publicitate , sa faca topic si sa astepte ca sa le vina idee celor din topicul cu jocul respectiv sa se duca pe la publicitate ...Fair point , in 2 ani probabil ar strange destui jucatori cat pentru o guilda .

    Sau intrun caz mai bun , lasa link-ul cu topicul facut in topicul jocului respectiv ( desi nici asta nu stiu cat de ' adminsa de regulament ' e ) .

    Sa privim din pct de vedere al timpului : tie ti-ar conveni sa stai 5 min sa faci un topic si sa il postezi in alt topic cand poti sta 10 secunde sa dai copy-paste la link ? Nu cred .

    Timp de 5 ani nici un moderator nu a pus regula asta in aplicare si nu a fost nici o problema in topicul cu lineage . No flame , no meaningless spam ,nothing bad .

    Acum vine un moderator nou si incepe el sa aplice regulamentul ca la carte : uitate ce a ajuns topicul cu lineage .

    Prima oara cand a facut asta a fost rugat de peste 10 useri sa inceteze deoarece asa e de 5 ani si nu cred ca s-a imbogatit cineva de pe urma chestiei asteia cu ' publicitatea ' .

    Dorinta a peste 10 useri este mai presus decat capriciul unui moderator ? Bun , atunci sa ramana el singur in sectiunea respectiva si sa modereze clone facute de el ca sa nu fie demis .

    ' asta e regulamentul ' -Bullshits , un moderator adevarat stie cand trebuie sa aplice regulamentul si cand sa-si vada de treaba .

    Respectul meu pentru Shade\Forbidden\Regenesis si care au mai fost . Moderatori maturi care stiau cum se scrie corect ' vre-o ' si care stiau ce sa faca astfel incat sa faca fericita pe toata lumea .

  4. Exista o sectiune publicitate pentru reclame.., iar pe langa asta ..intamplator.. si un regulament care nu e facut degeaba, ai vre-o problema cu asta ?

    This post has been edited by Stalk3r: 16 minutes ago

    Reason for edit: Warnup + pauza 3 zile

    De cand se acorda moderator unor insi care nici sa scrie corect romaneste nu pot ? :|

    sou mani eschis?rs .

  5. Exista o sectiune publicitate pentru reclame.., iar pe langa asta ..intamplator.. si un regulament care nu e facut degeaba, ai vre-o problema cu asta ?

    This post has been edited by Stalk3r: 16 minutes ago

    Reason for edit: Warnup + pauza 3 zile

    =)))))))))))))))))))))))))))

    Your life here will gonna be a misery , i can promise you that :) .

    Sau pe intelesul tau : viata aici o s-a fi-e nasoala pentru tin-e .

    edit : Guys , help me here http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=35283&st=4450&gopid=5406221&#entry5406221

    Danke :)

    P.S Mi-ar prinde bine ajutorul lui Thora pentru a confirma unele lucruri , poate pueti da de el :tiphat:

  6. ........

    say what ? da` tu de ce i-ai dat edit ?

    aa , ca sa nu mai continue cu posturile?

    aaa, pai atunci de ce nu i-ai dat un pm ?

    din cate stiu eu edit-urile se folosesc pentru a arata ca respectivul a gresit cu ceva si a luat warn , rar am vazut pe cineva care sa le foloseasca in modul asta ...

    si pentru faptul ca a comentat la adresa postului tau a primit warn ? eu cred ca ti s-a urcat moderatorul la cap ( yess , atac la persoana , hai mai baga un warn sa te simti mai bine ) .

    Nu vad nici un atac la persoana , i`m blind ?

    on-topic : Foarte slab pentru asteptarile care le aveam de la el , mai bine m-as uita la Twilight din nou decat sa il revad...Ce-s cu actori astia frate? Ma mir ca au avut 12 milioane de incasari ....

  7. ca sa supravietuiesti e nevoie de ceva ce nu se afla in lista aia, si pe care un numar impresionant de useri de pe aici nu il poseda..

    un elicopter ? yep , asa ma gandeam si eu :D .

    Exista multe plante medicinale in orice padure.Fara cutit nu poti sa faci un foc,nu poti sa iti construiesti un adapost,nu poti sa faci rost de mancare,etc.

    Exact , si un pusti de 15 ani stie ce plante medicinale exista in padure .

    Sau daca te duci tu in amazon stii toate speciile de plante de acolo cu denumirile in latina , nici o sansa sa confunzi o planta otravitoare cu una care iti face bine ..neeaah .

    Ai si un foarfec in trusa aia de prim ajutor , e la fel de folositor ca si cutitul.

  8. mie imi plac mai mult "treburile" dimineata :D detaliez pe privat ca sunt si copii (andix si raw de exemplu) care urmaresc acest topic :))

    atunci ne vedem.. cand ne-om vedea :P snowlink zice ca mai e pana fac server EU

    oricum eu nu inteleg cum poate face cineva un joc fara clasa de archer :o as vrea un mmo gen mount/&blade in care sa pot tine 2h sword+bow

    adica ti-o faci dimineata ? np , copilul intelege.

    adica e server korean ? scrie totul in koreana ? exista patch ceva?unde te apuci tu ? are doar 2 clase ?:o

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...