Jump to content

IOANA D'ARC

Inactive
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IOANA D'ARC

  1. bai mi-a dat drumu la mana,mai mult nu era nevoie ca sa scap de ea!oricum m-a bagat in toate boalele!

    mi-a dat drumul bineinteles prin insistenta fortata a celor 3 barbati!

    vocea cu care vorbesc astfel de oameni e pur si simplu horror!te ingheata pe loc!si au o putere iesita din comun.unii zic ca is bolnavi mintal,dar in cazul asta de unde pana mea sa stie baba aia ebraica veche (preotul mi-a spus in ce limba a vorbit,caeu nu aveam de unde sa stiu),si de unde atata forta,si de unde vocea aia,pt ca eu nestiind ca e posedata am vorbit cu ea mai inante!fiica ei a spus ca e asa de 10 ani!

  2. nu zi niciodata niciodata!oameni posedati de demoni da!daca nu credeam nu vedeam!deci inclin sa cred ca exista spirite in lumea celor vii!

    cum sa te conving eu ca exista paranormal daca nici in exorcizari nu crezi.

    Chiar diriginta mia povestit ca a participat impreuna cu fosti elevi la o exorcizare in Constanta, unde un om posedat a fost "vindecat" de preoti. La iesirea duhului rau din trup cica ar fi simtit cu totii un aer foart rece.

    asa e.parintii mei au asistat la asa ceva!

    si eu is patita cu o baba posedata care m-a prins de mama in timp ce statea linistita langa mine si vorbea cu o voce groasa si in alta limba!3 barbati printre care si tata s-au chinuit sa o potoleasca!era in fata usei parintelui Cleopa,daca ati auzit de el!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...