Jump to content

[al3sc]

Inactive
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [al3sc]

  1. Si eu am niste manusi care mai mult ma strica decat ma ajuta la sala.Fara ele imi faceam bataturi in palme de la cat tineam gantera/bara.Cuele imi fac pe langa bataturi si semne pe ele,imi transpira si o data chiar m-a iritat. la baza degetului mare.

    Incearca mai bine sa iti iei de la tine de la sala acei bureti mici si patrati care servesc pe post de manusi care zic eu sunt mai folositori decat manusile,e orientativ,dar daca sala ta nu are buretii astia,poti lua manusi de la ( nush daca am voie sa spun ) Olympus.Crek alea sunt mai bune.

  2. Salut,tocmai mi-am cumparat o pereche de casti cu microfon inclus.Castile merg perfect dar microfonul deloc.Am verificat daca e pornit si este,am facut niste teste si pe Messenger si nu il detecteaza.M-am dus in Start - > Control Panel - Sounds -> Recording - > iar acolo am dat click dreapta pe unul din acele device-uri ( daca asa se numesc ) Configure speech recognition -> Set up Microphone si am setat Headset microphone.Apoi le-am luat pe fiecare in parte cu testele alea si nu merge.

    Habar n-am ce sa mai fac,am incercat si alte casti cu microfon inclusiv un microfon simplu ( nu casti ) destul de vechi care nu functiona si am dat vina pe cat de vechi e,acuma sa nu mearga nici astea noi ar fi prea de tot.Ajutor va rog.

  3. Daca nu aveti pana in 18 ani, nu impingeti din picioare deasupra capului, nu este sanatos nici pt. coloana si nu mai cresteti.

    Te referi la presa?De oprit din crescut da,opreste,nu spun ca e sanatos,dar daca o folosesti cu cu moderatie si nu te arunci in greutati din prima atunci nu e nici o problema :)

  4. Signature:

    1. Marimea: Pentru forum

    2. Imaginea: http://imageshack.us/photo/my-images/440/joeflaccoupiphotos89663.jpg/

    3. Culorile:violet mai inchis umpic si negru

    4. Stilul: La alegerea voastra.

    5. Textul: BlankPage

    6. Designer/User: Oricine.

  5. Nu te vor ajuta cu nimic in plus,cele mai bune exercitii pt dezvoltarea bicepsului sunt cele cu baza Z si/sau cele cu ganterele.

    Bara Z la ce e buna pentru biceps inafara de banca Scott?Am intrebat si pe alti amatori si nu prea stiau,poate ma lamuresti tu :)

  6. ' date='19 November 2011 - 19:54' timestamp='1321725262' post='6075415']

    Tocmai ce l-am scos si merge sacadat...ciudat caci am cerinte peste minimul de acolo.Am umblat la rezolutie dar tot sacadat mergea,dar am gasit pe youtube o chestie : intri pe iconita -> dai sub launch game pe options -> si jos de tot la Command line scrii : -str -npd E ceva chestie cu fps,merge bine vreo 20 de minute, apoi iar o ia de la capat cu sacadarea si trebuie sa ies din joc,sa bag iarasi -str -npd si apoi sa reintru :D

    Mie pe un intel core 2duo e2140 1.6ghz(cu oc facut pana la 2.1) imi merge perfect pe rezolutia minima si toate setarile pe performance...Ce procesor ai?

    Am intel core 2 cpu si 2.00 GHz

  7. @Soap

    Nu cred ca e prea buna faza cu "pana pica mainile",asa faceam si eu primele dati cand umblam pe la sala.Mi s-a spus ca nu e bine deloc caci se poate rupe muschiul si sunt recomandate seriile.Cand am facut si eu o data asa cu "pina pica mainile" am inceput sa simt ca si cum mi-as baga un ac in locul in care imi indoi mana,exact unde se termina bicepsul,la cot,,doar ca pe partea din fata...am tras o sperietura atunci ca mi s-a rupt muschiul avand in vedere ca m-a tinut vreo saptamana cand ma incordam.

  8. Tocmai ce l-am scos si merge sacadat...ciudat caci am cerinte peste minimul de acolo.Am umblat la rezolutie dar tot sacadat mergea,dar am gasit pe youtube o chestie : intri pe iconita -> dai sub launch game pe options -> si jos de tot la Command line scrii : -str -npd E ceva chestie cu fps,merge bine vreo 20 de minute, apoi iar o ia de la capat cu sacadarea si trebuie sa ies din joc,sa bag iarasi -str -npd si apoi sa reintru :D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...