Jump to content

Clifford_Jackson

Inactive
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Clifford_Jackson

  1. Cum ti`am zis si in celalalt topic ... poate fii de la placa video. Asa am patit si eu, apareau dungi pe ecran pe verticala, se stingea aiurea pana n`a mai mers.

    da mai da pana acum cateva zile ma jucam pe toate jocurile care le am in pc si azi cand eram pe sro=silkroad dau alt tab sa vad ce mai ii pe linkmania si altele si cand dau jos pe bara s'o blocat si deatunci nu mai ma pot juca nik..

  2. As vrea sa va spun ca de ceva vreme monitoru imi face numa figur(ecranu).Adica daca vreau saintru pe samp si alte jocuri imi apar niste dungi pe ecran,persista cateva sec si apoi se blocheaza sau se stinge(ca un rr).Nu stiu daca ati patit sa lasati telefonu langa monitor si atunci cand va suna cineva sa aparara acele liniute,vreau sa spun ca nu din cauza asta imi apar,nu am nici un tel da tot apar pana se blocheaza sau in cel mai rau caz se blocheaza direct fara nici un fel de "avertisment".

    Daca mai trebuie ceva detalii in plus va rog sa'mi spuneti.

  3. voi credeti ca la cineva ii pasa de animale ?(ma refer la cei de sus,din stat)si multi alti oameni care le chinuie,sa va spun ceva..

    trebuia sa merg la alimentara (zona cu multi tigani) si aud ca scheauna un caine ,am mers sa vad ce ii si bietul caine era legat cu un lant si spanzurat in canal(nu a murit) l'am scos repede si din tufisuri au iesit 2 gipsy care m'au luat la intrebari ca dece l'am scos....Am mers la unu din ei si i'am scuipat in ochi da nu asa o flegma de nici daca masa il cauta cu 10 submarine nu l'ar mai fi gasit ..asa si la celalalt un pumn in fata...(am fugit ca au mai venit vreo 2:)) ) da oricum am avut cateva momente de mandrie:))

    oameni mai rai decat animalele,pana la urma cine ii animal? :-?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...