Jump to content

Toika_Cody

LinkManiac
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Toika_Cody

  1. Noroc , am si eu niste warn-uri din 09/010/011etc , foarte vechi , ma puteti rezolva si pe mine? ( nu mai expira )

     

    28-November 12 Spamerici, offtopic sau neimplicat la subiectul topicului.. 1 Angel More Details 28-November 12 Spamerici, offtopic sau neimplicat la subiectul topicului.. 1 aind More Details 18-November 12 Other 1 Andu More Details 10-November 12 Other 1 DRG More Details 01-October 12 Other 1 Hammer More Details 01-October 12 Other 1 Hammer More Details 01-June 12 Other 1 DRG More Details 31-December 11 Other 1 Cristian More Details 14-April 10 Other 1 Caddy86 More Details 05-February 10 Other 1 IceMan More Details 27-December 09 Other 1 m4x More Details 10-November 09 Other 1 m4x More Details 31-October 09 Other 1 m4x More Details 22-October 09 Other 1 m4x More Details 18-October 09 Other 1 m4x More Details 12-October 09 Other 1 m4x More Details 11-October 09 Other 1 m4x More Details 07-October 09 Other 1 m4x More Details 14-July 09 Other 1 m4x More Details

     

  2. Numele meu în joc: Toica

    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bortos

    Screenshot-uri: 985QM.pngnMT4S.png

    Descriere a situatiei : facea pe grozavu la event si sa scapat la limbaj

    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Nu mai tin minte

    Martori: destui

  3. 1. Marimea: - ( ca orice semnatura )

    2. Imaginea: o tema despre muzica ( hip-hop , basshunter etc )

    3. Culorile: La alegerea deisgner-ului

    4. Stilul: La alegerea designer-ului

    5. Textul: toica <3

    6. Designer/User: Oricine se pricepe si are timp :)

  4. Si daca ti-am zis dispari ce? ,cand ti-am zis sa-mi dai uncuff sa ii pot da /w la admin ca cineva ma teleportat in garaj n-ai vrut, normal , ai sarit tu mare jmecher vai de capu tau sa ma arestezi , unde credeai ca fug? prin pereti? si daca te injuram putin imi dadeai si w pt insulte ,hai ma , lasa-ne cu suferinte dastea ca m-am saturat pana peste cap de dastia terminati ca voi.

    warn up pt limbaj (suspend 14zile pentru warn 100%)

    Nu ai nici un drept sa-i jignesti !

  5. Nick: chill_toika

    Level: 8

    Numele membrului pe care il reclam: Draco

    Dovezi: poza http://imageshack.us/gal.php?id=sZeskt7U09ypmKXX1aHW2uCT

    O scurta descriere: eram in spawn cand a venir mRsr sa ma aresteze i-am zis ca ma predau , am primit cuff ,si cel care mi-a dat cuff a primit respawn , deci m-am trezit in lspd la subsol ,unde era jmecheru Draco ,ma luat i-am zis bai omule lasa-ma aici ca nu stiu ce-i cu mine , ca ma teleportat cineva( nu stiam ce sa intamplat ) si el mi-a zis ca :ba taci din gura sau asa ceva si eu i-am zis ca e copil , ma rog a oprit masina , a dat uncuff , si am intrat in lspd sa ma aresteze, acolo el a inceput sa traga ca disperatu in mine , n-a reusit sa ma omoare si mi-a dat cuff iar , si dupaia uncuff si ma omorat... deci.. asta e abuz de functie .

  6. -Nume (in joc) : chill_toika

    -Sex (masculin/feminin): Masculin

    -Varsta (in joc): 17 ani

    -Factiuni precedente: ballas/medics

    -De ce ati parasit ultima factiune ? : Inactivitate

    -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : rank 3 ballas

    -Cat timp dedicati jocului ? : 8-10 ore pe zii

    -De ce doriti acest job? pentru ca aici gasesti munca de echipa si este un gang super

    -Care este level-ul caracterului dvs? 8

    -Biografie (a caracterului) - chill_toika s-a nascut in spatele unei cizmarii din orasul Los Santos..Inca de mic, el a intampinat numeroase probleme, tatal sau murind la numai doua saptamani de la nasterea lui , fiind omorat de 2 membri din Ballas. Ramand singur cu mama sa , fara prea multi bani , el incearca sa il razbune pe tatal sau , si vroia nespus de tare sa intre in DNB pentru a face asta..Momentan el incearca sa faca bani prin toate modurile posibile , furand masini si pescuid ilegal..Dar acum ia venit mintea la cap si sa gandit mai bine , doriind sa porneasca intr-o viata fara ilegalitati.

    Informatii din viata reala:

    -Varsta reala: 17 ani

    -Sexul: Masculin

    -Orasul in care locuiti (in realitate): Bucuresti

    -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

  7. chill_toika - respins , (biografia e scurta si esti inactiv in joc.)

    sunt 100 de cuvinte ( parca atat era requestu ) si tu macar citesti applicatiile? • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - Stiu ca am fost incativ o perioada , dar acum am revenit , si o sa va demonstrez activitatea . , ma rog.

  8. • Nickname: chill_toika

    • Level 8

    • Sex: masculin

    • Factiuni precedente:medics/politicieni/ballas

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank 3 ballas

    • Nickname-uri precedente: - uniQ ( inainte de wipe:P )

    • Poza cu /stats:

    View post on imgur.com

    • Link catre cererea de demisie: -

    • Biografie (minim 100 de cuvinte): chill_toika s-a nascut in spatele unei cizmarii din orasul Los Santos..Inca de mic, el a intampinat numeroase probleme, tatal sau murind la numai doua saptamani de la nasterea lui , fiind omorat de 2 membri din Grove. Ramand singur cu mama sa , fara prea multi bani , el incearca sa il razbune pe tatal sau , si vroia nespus de tare sa intre in Ballas pentru a face asta..Momentan el incearca sa faca bani prin toate modurile posibile , furand masini si pescuid ilegal..Dar acum ia venit mintea la cap si sa gandit mai bine , doriind sa porneasca intr-o viata fara ilegalitati.

    • Nume: Florin

    • Varsta: 17

    • Sexul: Masculin

    • Orasul in care locuiti: Bucuresti

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati: Full time..

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune: In primul rand vreau sa fac parte in aceasta factiune pentru ca membri de aici , stiu sa se distreze, au spiritul de echipa necesar si nu accepta suferintele.

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - Stiu ca am fost incativ o perioada , dar acum am revenit , si o sa va demonstrez activitatea .

  9. am ban nu pot venii duminica imi cer scuze.. ma voi revansa eu :) aveti grija de voi :)) ca pe noi ne-a banat gata)) si rupeti-le curu la grove:) ,luni imi scoate banu:)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...