Jump to content

AleXandrUC

Inactive
  • Posts

    325
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AleXandrUC

  1. Au invins cei buni pt ca a fost blk indulgent cu noi si nu a introdus niciun psihopat sau un mafiot nas. Oricum apreciez jocul asta pt ca toti jucatorii au votat in urma dovezilor..si nu au mai votat doar in 'spiritul de turma'.

    Blk o treaba excelenta din nou.

  2. Regele furtunii, tornada mica ce esti tu,

    E o vorba-n popor care spune ca daca ai apucat pisica de coada, acum inverteste-o sa nu te zgarie.

    Evolutia se intinde nu pe mii de ani ci pe milioane de ani. Homo sapiens sapiens, adica faza in care te aflii tu acum,conform t.evoutiei, are o vechime de 120 de mii de ani.

    Treaba fiecaruia din ce credem ca ne tragem. Dar eu pot,spre exemplu, sa-ti spun din ce te tragi tu. Tu sigur te tragi din maimuta. Faptul cum scrii 'nar trebui' ma face sa ma gandesc la lucrul asta.

  3. stiu Wanksta..! Precizam ca te investigasem deja! A fost un raspuns la intrebarea ta legata de ce nu l-a investigat nimeni pe Pitikoo. Ti-am raspuns ca investigatia din a 3 noapte la tine a mers.La cortul tau. Si nu am gasit nimic suspect.

    edit

    va rog sa nu uitati de cele 2 persoane pe care dreamwatcher incerca sa le scoata nevinovate: liquidlove si rapture.

    Daca dreamwatcher e mafiot totul e posibil. Ochiul la cele 2 personaje apoi in timpul noptii.

  4. el a spus ca a investigat pe liquidlove, ganezu si rapture.

    iar eu stiu sigur ca singura lui tinta de pana acum a fost fanaticaldoll. asta e rolu meu. daca nu ma crezi, faceti voi treaba mai buna...

    votez Dreamwatcher din nou

    Am realizat si eu ca a mintit. in primul post legat de aceasta discutie precizeaza ca investigheaza 2 persoane. Nu mentioneaza insa si investigarea persoanei a treia. Putea sa precizeze ca a treia persoana l-a blocat, si atat, din motive necunoscute.

    Revin la ideea initiala cum ca minte.

    Dar tot in postul lui ne spune de 2 tinte cum ca ar fii curate.Oare incearca cumva sa-i scoata nevinovati?

  5. Luckyshot ce vreau de la tine este sa ne convingi si pe noi ca el minte.

    Cat despre lista cu roluri acelasi argument mi l-a adus si el, pe acelasi mi-l dai si tu..! Noi pe cine sa credem? Este cuvantul tau impotriva cuvantului lui. Si mie mi-a dat banuieli. Eu astept noaptea si o eventuala perchezitie la cortul sau.

  6. Atata timp cat am dovezi si imi aduci dovezi pot ajunge la o decizie.

    Daca intr-adevar si tu esti politist, s-ar putea sa infrangem mafia de o maniera categorica..totusi, este cam riscant sa iesiti toti politistii la suprafata.Poate nu avem destui gardieni si doctori care sa ne protejeze.

    edit

    Asteptam noaptea. Eu am ales sa te anchetez pe tine wanksta pt ca erau tot felul de discutii create in jurul tau, si am pierdut o ancheta degeaba.

  7. Stiu ca ai dreptate. Si faptul ca tu ai avut curaj sa te demasti pentru binele majoritatii si ai supravietuit este lucru mare.

    Daca ai observat, mai multi au prins curaj dupa fapta ta (incluzandu-ma si pe mine) si este foarte bine, ca putem sa ajugem cu bine la final.

    Plus ca maine vom mai afla adevarul despre inca cel putin 2 oameni !

    Dovezile tale oarecum m-au convins. Posibil sa ai dreptate, posibil sa nu. Astept noaptea si poate o eventuala perchezitie in preajma cortului tau.

    Pana atunci

    dezvotez Dreamwatcher

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...