Jump to content

Bredwolf

Inactive
  • Posts

    302
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bredwolf

  1. Deci am fost in lv sa iau o masina dar , mi-a aparut ca nu sunt camionagiu..Am zis ca decat ea este asa dar mi-a aparut si la cealalta..la 3 masini mi-a aparut acest lucru si toate in lv..Din pacate am decat doar 2 masini.

     http://i.imgur.com/Pq2SYjY.png

     

    P.S:Am postat dupa contul fratelui meu..Sper sa nu fie o problema.

  2. Salutare.In urma cu 1 luna am castigat la licitatie skinul 4(skin personal,permanent).Licitatia a fost facuta de catre sNs,am platit lui suma de 1.000.000 pentru skin.Totul a mers bine pana cand am primit uninvite din yakuza,cand dupa fiecare login skinul imi disparea.Va rog sa imi dati skinul inapoi,insa mentionez ca nu mai am dovada achizitie skinului.

    Acesta a fost primul skin personal de pe server,a fost vandut cu 1 zi inaitne de licitatia pentru cel de jizzy,castiigat de dumitrus.

    sNs,sper sa isi aduca aminte ca mi-a dat skinul si sper ca problema sa fie rezolvata.

    Skin ID: 4
    Skin Model Name: bbthin
    Skin Name/Type: Barry "Big Bear" Thorne [Thin]
    Singleplayer Location: Los Santos
    Gender: Male

  3. Frate ,oricum scapam de voi tot ajungeam in baza pentru ca luam parasuta de pe star tower si ma omoram. Dar am preferat sa merg event sa castig bani,ca nu prea stau eu sa fac bani din job mai mult din event!

    Crezi ca pe mine ma intereseaza din ce faci tu bani?Tu acum recunosti ca iti punei in cap sa te omori aruncandu-te de pe star tower(daca faceai asta intrai jail pentru ca aveam 3 colegi jos).Eu cred ca tu ai facut non fp in momentul in care te-ai urcat pe star tower si ai mers la event.Te rog sa nu mai postezi sa asteptam decizia lui Spark

  4. Electro,eu sunt implicat pentru ca ma simt vinovat ca ti-am spus ca Sprit3 te-a omorat desi nu este el cu adevarat cel care te-a omorat.Si sa stii ca te intelegeam daca nu ai fi folosit eventul drept un pretext pentru a scapa de wanted.

  5. Sprit3,cum poti sa zici ca am aranjat faptul ca un coleg de-al meu va fi pedepsit?

    Si acum sa explic,eu impreuna cu Toredad,Andrei si Otis ti-am cerut sa opresti si tu ai fugit.Toredad ti-a dat wanted si te-am alergat pana pe star tower.In timpul acela,a fost creat eventul si tu te-ai aruncat de pe star tower,in acelasi timp ai dat join event.Am venit si noi la event si cineva te-a omorat,nici eu nu stiu sigur cine,dar ti-am spus sprit3 pentru ca EL A APARUT PRIMUL IN CHAT!. Sper ca m-am facut inteles.Sper ca ai inteles ca ai fost omorat la event pentru ca tu ai folosit eventul pentru a scapa de wanted.

  6. Daca telefonul chiar are aceea configuratie,este unul foarte puternic,eu ti-l recoamnd chiar daca nu este facut de un producator de top(si eu detin un telefon de la o firma mai putin cunoscuta si este foarte bun,nu ma dezamagit niciodata,nu regret ca l-am cumparat si este mai performant decat deviceuri de top al multor firme celebre).Recomand!

  7. http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-dual-sim-black-p5-quad/pd/EJBVNBBBM/

     

     

    Eu pe asta ti-l recomand,il am de 1 luna si jumatate si sunt super multumit de ele.Ruleaza orice pe el,viteza foarte mare de navigare pe web,sistem de operare android,are si touchscreen.,e quad core..indeplineste toate cerintele.Si nu te lua dupa cei care zic.."E allview,nu e bun".Iti spun sigur ca ei nu au avut niciodata un allview in mana sa stie cum se comporta.Eu ti-l recomand.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...