Jump to content

robybu

LinkManiac
  • Posts

    683
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by robybu

  1. Te ia puternic sentimentul de nostalgie cand tastezi www.linkmania.ro. Din vechea obisnuinta am vrut sa dau la factiuni sa vad daca se mai fac 20 de aplicatii pe minut la Hitman Agency, la Vanzari - Cumparari sa vad care mai e pretul la o casa smechera pe Vinewood sau macar ceva decent in Bayside  la un aer curat de munte! 

    Salutare! 

    • Like 2
    • Upvote 1
    • Love 2
    • LinkMania 1
    • Sad 2
  2. Prenume: Robert

    Vârsta: 18

    Localitatea: Buzau

    Hobby-uri: sport, muzica, tot ce tine de documentatie, filme, istorie.

    Cele mai interesante topicuri inițiate de tine pe forum (link): Au fost cateva in sectiunea stirilor(in mare parte sport,nu stiu daca mai este inclusa in categoria stirilor in momentul actual) acum cativa ani, dar odata cu restructurarea forum-ului de acum cativa ani au fost sterse. Din punctul meu de vedere punctul forte este placerea de a ma informa (de pe diverse cotidiane) si consider ca as putea ajuta cumva. Multumesc anticipat :)

    • Upvote 3
  3.   defragus (defragus) (RESPONSABIL SA:MP) - level 7 - Ai grija de server, dar vezi ca ai multe de rezolvat. Succes.
     
      DRG (DRG) (Moderator Global) - level 2 - Succes si tie in tot ceea ce faci.
     
      Spark (Spark) (Coordonator echipa de moderatori GTA Lands) - level 5 - Cea mai matura persoana din staff.
      Billo (Billo) (Moderator GTA Lands) -  level 2 - Baiat cuminte, nu face nicio problema , bafta.
      Brook (Brook) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Si tu esti un tip foarte ok, multa sanatate familiei tale si copilului tau si iti recomand cand se face mai mare sa nu-l inveti SA-MP :))(cine o sa se mai joace sa-mp in viitor?)
      Juan (Juan) (Moderator GTA Lands) - level 2 -  Sper cat de curand sa ajung in Bucuresti sa stam la un pahar de vorba si sa o injuram pe Dinamo.
     
      Polar (sNs) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5 - Incearca multe sa faca pentru server, dar nu are cu cine.
      Persanu (Persanu) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5 - Te implici si esti foarte descurcaret , te-am respectat de-alungul timpului de cand ai intrat in staff.
      Panther (Panther) (Asistent GTA Lands) - level 4 - De asemenea si tu un baiat care incearca sa faca cat mai multe pentru server, dar repet nu ai cu cine.

      filtzeR (filtzeR) (Asistent GTA Lands) - level 4-  Esti un baiat ok, descurcaret si inteligent, mersi frumos pentru ajutorul care ti l-am cerut si tu m-ai ajutat cu ce ai putut.
      Paul (Paul) (Asistent GTA Lands) - level 4- Tu? Ai 2 fete din punctul meu de vedere si nu sunt singurul care zice asta. Pe la spate ai avut intentia de a imi face rau , dar cand am avut cativa asi in maneca te milogeai de mine sa zic restul bugurilor de pe server de care am aflat.
      cosmin95 (Extrem) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Esti o persoana cuminte si nu te-am vazut niciodata sa te bagi intr-un scandal. Continua tot asa.
      Alexinho (Alexinho) (Asistent GTA Lands ) – level 2- Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-ti respect echipa de suflet Rapid pentru ca voi ca si suporteri si echipa nu ati avut nicio vina pentru ce vi s-a intamplat. Sper sa promovati si sa intariti echipa pentru a retrai derbyurile de alta data. Cat despre tine esti un baiat de treaba care tine la LinkMania.
      JaGuAr (JaGuAr) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Am fost succesorul tau si am incercat sa am grija de FBI impreuna cu Robert. In alte idei tu esti un baiat ok care merita sa ajunga sus.
      ReSPeCT (ReSPeCT) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Stiu ca ai jucat de mult si ca ai experienta, succes.
      Ares (Silviu) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Esti glumet, esti de treaba, stafful are nevoie de tine , ai grija de tine si sa ajungi si mai sus.
      Hash (Hash) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1  - Ai experienta, treci foarte usor de probele alea amarate
      FsTz0r (Fstzor) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Esti un lider de exceptie si mega afk-ist, dar si activ. Sper sa iti cada curentul ca sa se mai raceasca si calculatorul.

     

     
     


     

    Game Masters server LinkMania's SA:MP Lands:

     
     
     
    Maryus (Maryus) (COORDONATOR GM) - level 5 - Am zis recent ca esti foarte descurcaret si ca esti foarte solicitat si multi nu te inteleg si te iau ca pe o persoana rea. Ai grija de tine si sa alegi un lider bun la FBI.
    Vicentzo (Vicentzo) (COORDONATOR GM) - level 5 - M-ai dezamagit enorm pe mine si restul pentru decizia care ai luat-o de a pierde functia. In primul rand nici macar nu te-ai gandit sa-mi ceri niste explicatii inainte de a ma demite care daca n-ai fi luat lucrurile care ti le-am zis in indiferenta si nepasare iti zic ca aveai mult de castigat, probabil si eu, dar nu ca in situatia ta. In rest nu am ce sa-ti zic, mi-ai inteles gresit intentiile si principiile mele, dandu-mi un aspect de infractor, nici de cum o persoana care a incercat sa ajute server-ul ( povestea care ti-am spus-o pe mess, si tu ai tratat-o cu fundul ). Mare atentie in deciziile tale, cerceteaza apoi tragi concluziile. Sper sa nu mai fie nicio persoana in situatia in care am avut-o cand am fost o victima colaterala.
     
    Mihai. (Mihai) (Game Master) - Lider Police Departament - Mersi frumos pentru ajutorul care mi l-ai dat si inca odata succes la facultate.
     Bogdan19 (Bogdan) (Game Master ) - Lider Police Departament - Esti descurcaret si inteligent, sunt sigur ca vei ajunge si mai sus. 
    Robert (Robert) (Game Master) - Lider Biroul Federal de Investigatii - Ai fost,ramai si vei fi fratele meu. Sa ai grija de FBI.
     OuTcasT (OuTcasT) (Game Master) - Lider National Guard - Hai ca incetul cu incetul ridici NG-ul impreuna cu Acidix. Succes.
    AcidX (AcidiX) (Game Master) - Lider National Guard - Presimt ca o sa ajungi si mai sus de atat daca te straduiesti
    Catutzy (Catutzy)(Game Master in probe) - Lider Paramedics - Ai grija de factiunea aia pentru ca a fost data numai pe mainile fetelor si sa nu strici seria pozitiva. Succes!
     DariusvsRazor (GameofShadows ) (Game Master in probe) – Lider Bratva - Ai muncit, meriti sa fii la masa bogatilor. Bafta
    maryussvega (MaRyUsS) (Game Master in probe) - Bratva - N-am sa uit cat am ras cand am auzit ca ti-ai luat concediu cand ai luat lider Bratva :)). Succes cu factiunea si din cate stiu vad, o sa ai in maini The Mafia.
    FsTz0r (Fstzor) (Game Master) – Lider Yakuza - Am zis mai sus.
    Mr.Dexter (Dexter) (Game Master) – Lider Yakuza - Are experienta nubu asta, joaca de mult se descurca.
    Athreyu (Kidzeen) (Game Master) - Lider Hitman - Esti creativ, si te mentii in continuare pe locul 1.
    Madalyn (Primar) – Lider Politicieni - Succes si sper sa te plictisesti cat mai greu ca primar.
    Nach3  (Sorin_Nache) (Game Master) – Lider Tunning and Transport - Ai fost primul meu lider, te respect pentru asta :)).
    LaZoE(LaZoE) (Game Master in probe) - Lider Tuning and Transport - Esti un tip ok , iti meriti locul aici. Succes.
     Teils (Teils) (Game Master in probe) – Lider Scoala - Si tu esti creativ si meriti sa stai aici.
    kavalla (kvL) (Game Master) - Lider Surenos - Ai un colectiv unit si activ, dar vezi ca vin Bloods din urma.
    Ryan (Ryan) (Game Master) - Lider Bloods - Ne stim de mult timp, esti un tip cu care poti purta o conversatie amuzanta oricand.
     Legolas (Kiddo) (Game Master ) - Lider Crips - Cand revine Ballas cred ca o sa fii mai ambitios si o sa joci mai mult, bafta.
    Weed  (Weed) (Game Master in probe) – Lider Nortenos - Te descurci pentru ca ai experienta din anii anteriori, dar sa nu-l urmezi pe vechiul lider :))
     Lolz0r (Lolz0r) (Game Master in probe) – Lider News Reporter - Tu la NR? Best joke ! =)) Cred ca o sa fie cele mai caterincoase live-uri posibile. Bafta acolo :*.

     robybu (robybu) (Game Master in probe) - FOST Lider Biroul Federal de Investigatii - Tu ma? Ai facut bug abuse, esti vai de tine, stiam ca nu ai ce cauta aici, ca esti un excroc. Tot server-ul va da party ca a scapat de tine si de idiotenia ta. Si cu cat scapam de tine, scapam si de abuseri care fac rau serverului!!!! Iupyyyy.

     

     

    Total gresit oameni buni, mi s-a interzis dreptul la aparare si m-am simtit jignit ,cand o persoana care joaca din 2009 - pana acum  in 2013 sa fie judecata ca pe un infractor. Mi se pare de prost gust  faptul ca nu mi se aprecieza intentia ca eu am incercat sa ajut comunitatea,  nici de cum sa abuzez de bugul respectiv.  Probabil meritam mustrari imense ca a fost lipsa de comunicare intre mine si admini la situatia aceasta si nu am anuntat imediat cand am gasit bugul respectiv, dar poate aveam niste planuri care in totalitate aduceau niste informatii benefice server-ului, iar in final semnalam toate lucrurile aflate. Este in detrimentul server-ului ca nu am fost lasat sa imi continui planurile. Logic gandind, un GM ar fi prea idiot ca sa faca bani dintr-un abuz, si nu consider ca as fi asa.

    Imi pare rau ca mi s-au inteles gresit intentiile, si din pacate au fost numeroase persoane ca mine care au primit suturi in fund degeaba de-alungul timpului, ei parasesc comunitatea si asa LinkMania a scazut vizibil, incetul cu incetul, de la 250 de playeri zilnic constanti, la 249,248,200, pana cand au ajuns acum la 90. Daca se continua aceiasi mentalitate si nu abordati o alta noua in care toata lumea este egala in drepturi si opinii, dupa parerea mea se poate ajunta si mai jos de 90 playeri intr-un weekend.

     

     

    "Chiar şi cei care-i dispreţuiesc cel mai mult pe oameni şi-i egalează cu animalele, vor încă să fie admiraţi şi crezuţi de ei."

     

    Multa bafta tuturor in ceea ce va doriti sa faceti si poate ne intalnim pe alte cai. Robybu over&out.

     

     

     

     

     

    --------------------------------------------------------

     

    Eu sunt ala rau..ca de tu ai facut 1milion ca sa "testezi" bugu-ul :) .

    • Upvote 37
  4. N-am mai trecut de mult pe aici, o sa-mi las si eu cate o parere :D. 

     

    Administratori server LinkMania's SA:MP Lands:

     
     
      Andu (Andu) (RESPONSABIL SA:MP) - level 7 -    O persoana de treaba si veche din comunitate, deci stie cu ce se mananca ca sa fii responsabil. 
     
      DRG (DRG) (Moderator Global) - level 2 - Si el foarte vechi in comunitate, un baiat ok. 
     
      Havock (Havock) (Scripter GTA) -   Fata de rateurile acelea  de scripteri (lurcik,ARTIST,etc,etc) se descurca minunat. Succes!
      Otis (Otis) (Scripter/Mapper GTA)  - La fel ca si Havock.
     
      Spark (Spark) (Coordonator echipa de moderatori GTA Lands) - level 5 - Este o persoana care trebuie respectata pentru toti anii acumulati si lucrurile bine facute in aceasta comunitate.
      Billo (Billo) (Moderator GTA Lands) -  level 2 - Un baiat care nu creeaza nicio problema, sta la locul lui si isi face treaba cand e nevoie.
      Brook (Brook) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Ce facem cu caruciorul ala ? :)) , Un baiat foarte de treaba care se descurca cum trebuie aici. 
      Juan (Juan) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Creasta rosie si cu trening cu Romania?  :->  E genul de om care cand aude ca se ia cineva de echipa lui de suflet Steaua explodeaza, la fel ca si mine de altfel. Un baiat de nota 10 care isi face treaba ca la carte. 
     
      Polar (sNs) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5   E genul de om autoritar care nu prea admite prostia si incapabilitatea unora, au fost momente cand el a resuscitat server-ul si l-a readus pe picioare, deci cu alte cuvinte comunitatea are nevoie de el.
      Persanu (Persanu) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5 Se descurca destul de bine.Cred ca face o echipa buna cu sNs.  
     
      Panther (Panther) (Asistent GTA Lands) - level 4 Un admin exemplar si foarte util, pe langa faptul ca este un stelist autentic. 
      filtzeR (filtzeR) (Asistent GTA Lands) - level 4   Alt stelist de-al meu, a lasat-o mai lejer ca naa.. Are si el bacu 
      cosmin95 (Extrem) (Asistent GTA Lands) - level 3  Extreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm, e un admin cuminte si nu prea ii plac scandalurile, ne cunoastem de cand eram in echipa veche a FBI-ului. 
      Paul (Paul) (Asistent GTA Lands) level 3  Paul_Plop s-a mai schimbat un pic , sau poate functia l-a schimbat. Anyway, e un baiat de gasca care se descurca foarte bine ca si admin.
      Alexinho (Alexinho) (Asistent GTA Lands ) – level 2 - Cu cine aveti meci in liga a 2 a etapa asta? :rofl2: Uneori mi-e mila de el pentru ca il vad inofensiv si nu mai are ce sa zica de Steaua ( sportiv vorbind). Lasand astea, este un jucator vechi care a ajuns pe merit aici si poate sa ajunga si mai sus. 

      JaGuAr (JaGuAr) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Eu i-am furat liderul si acum pot sa-mi fac de cap  :rofl: .Este un prieten foarte bun care ma ajuta foarte mult si totodata si un exemplu pentru liderii care doresc sa ajunga si mai sus decat sunt.
      ReSPeCT (ReSPeCT) (Asistent GTA Lands)- level 2 -  Este un player vechi care a mai jucat si inainte, deci se descurca foarte bine.
      Ares (Silviu) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - SMISTERYOOOOOOOOO, alt jucator vechi care are destula experienta, deci va promova cat de curand.
     
     

    RESPONSABIL
    Coordonator GTA
    Moderator GTA Lands
    Asistent GTA Lands
    Asistent GTA Lands in probe
     

     

    Game Masters server LinkMania's SA:MP Lands:
    Forum Username / (In Game Nickname) / Functie in joc -

     
     
     Maryus (Maryus) (COORDONATOR GM) - level 5 -  Parere sincera, cand ai luat lider prin 2011, apoi mai tarziu admin observam cat de mult te poate schimba o functie si vroiam sa stiu daca schimbarea asta este intentionata sau nu. Si acum o simt pe propria piele cat e de munca si cate situatii sunt cand te enervezi de la atata stres. Din punctul meu de vedere esti un exemplu pentru toata lumea, pentru ca ai toate calitatile pentru a coordona orice organizatie/administratie. Esti un baiat capabil si inteligent si de asemenea si un bun prieten.
     Vicentzo (Vicentzo) (COORDONATOR GM) - level 5  Desi stiu ca joci de ceva vreme, nu prea am avut ocazia sa stam de vorba, pana in punctul in care ai intrat recent in PD. Si de atunci am reusit sa te cunosc si sa-mi dau seama ca esti un tip foarte de gasca, un prieten foarte bun care merita tot respectul  pentru eforturile facute pentru server. 
     
     Mihai. (Mihai) (Game Master) - Lider Police Departament  Un prieten foarte bun care m-a ajutat foarte mult sa ma maturizez. A fost prima persoana care i-am multumit pentru tot cand am luat lider. Bafta la facultate acolo si sa nu pici nimic.  > :D< 
     Bogdan19 (Bogdan) (Game Master in probe ) - Lider Police Departament        Ne cunoastem de foarte mult timp si faceam o treaba foarte buna amandoi cand eram colegi, acum am ajuns amandoi lideri sper sa ne coordonam amandoi factiunile cum trebuie si sa facem treaba cum o faceam amandoi inainte. 
     Robert (Robert) (Game Master in probe) - Lider Biroul Federal de Investigatii   Fratele meu, avem atatea lucruri in comun , de la nume pana la telefon.   :)) Esti cel mai bun prieten al meu si sper sa resuscitam FBI-ul sa-l facem si mai puternic decat este. App, cat ai dat spaga ca sa treci de GM in probe? 
     robybu (robybu) (Game Master in probe) - Lider Biroul Federal de Investigatii  Tu ce cauti ma aici? Joci de 1 luna si ai luat lider ?  :rofl2: Esti vai de tine, suferi prea mult , functia te-a schimbat,aaa si sa nu uitam ca folosesti coduri in prostie. Sper sa dispari cat mai repede de aici. 
     OuTcasT (OuTcasT) (Game Master in probe) - Lider National Guard        Isi merita locul aici, face o treaba buna alaturi de Acidix.
     AcidX (AcidiX) (Game Master) - Lider National Guard       La fel ca si Outcast, faci o treaba buna alaturi de Outcast.
     Angel (Angel) (Game Master ) - Lider Paramedics        Ai mai avut cateva momente cand ai exagerat cu anumite chestii, dar per total esti o persoana ok care isi face bine treaba ca si lider.                  
     Ares (Silviu) (Game Master) – Lider Bratva            Am zis mai sus.  
     maryussvega (MaRyUsS) (Game Master in probe) - Bratva       Pana acum si-a facut treaba foarte bine, e cuminte si nu creeaza niciun conflict. Succes!
     FsTz0r (Fstzor) (Game Master) – Lider Yakuza     Se ocupa exact cum trebuie pentru ca e destul de vechi si are experienta, Yakuza nu moare niciodata. 

     Mr.Dexter (Dexter) (Game Master) – Lider Yakuza    Mare nab , te-ai plictisit de NR ?  :rofl2:  Lasand gluma, se descurce foarte bine, are experienta.

     Athreyu (Kidzeen) (Game Master) - Lider Hitman  Ramai dupa mine si dupa parerea multora cel mai competent GM , intotdeauna am fost realist si sunt si acum.

     EleMeNt (EleMeNt) (Primar) – Lider Politicieni   Are experienta , a mai jucat si pentru el e un fleac acest rol de primar. Sper sa iei GM cat de curand. 
     Nach3  (Sorin_Nache) (Game Master) – Lider Tunning and Transport  Sorina_Che a fost primul meu lider in 2009. Ne cunoastem de atata timp si e imposibil sa rupem prietenia lunga pe care o avem. :-*
     Encrypted (Encrypted) (Game Master in probe) - Lider Tuning and Transport  Nu prea il cunosc.
     Teils (Teils) (Game Master in probe) – Lider Scoala  Sincer m-ai scos din sarite rau cand ai intrat in PD si ne dadeai ordine, dupa mai si comentai si s-a vazut pe fata ca iti doreai o functie de GM. Acum ca ai luat sper sa te descurci pentru ca ti-am mai zis ca ai potential si creativitate.  
     kavalla (kvL) (Game Master) - Lider Surenos  Si-a facut o echipa puternica si se vede ca este un gm capabil, dar sa nu uitam de faptul ca a renuntat la admin ca sa ramana lider in continuare. Mult respect pentru alegerea facuta. 
     Ryan (Ryan) (Game Master) Lider Bloods Ne cunoastem de mult timp si n-o sa uit niciodata acel episod din 2010 cand trebuia sa iei lider :)). Mult succes cu factiunea. :-*
     Legolas (Kiddo) (Game Master ) - Lider Crips   Alta persoana veche in comunitate, se descurca cum trebuie si astept sa ajungi si mai sus. 
     Mario (White) (Game Master) – Lider Nortenos   Faci treaba cum trebuie si sa nu te lasi in jos cu activitatea.
     naie (Nae) (Game Master) – Lider News Reporter  Nu era de tine lider Yakuza sincer, a fost foarte buna acea mutare dintre tine si Dexter, NR-ul este chiar pentru tine , sincer. Succes.

    • Upvote 19
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...