Jump to content

pantera92

Inactive
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pantera92

  1. Nu stiu ce sa zic cu faza ca vor bana pe cei ce folosesc bot eu pe isro am botat pana la lv 52 si nam patit nimic dupa m-am plictisit sa botez 3-4 ore pentru 15% , si nam bagat nici un silk.

    Ma cam bate gandu sa ma intorc pe isro dar sa vad cum fac cu agbot-ul ca gica merge si pe sro-R la fel si ibot merge pe SRO-R doar ca tr sa ti deschis un client de geaba ca HS si asa trebui sa deschizi 2 cliente si daca ai PC-ul mai praf e greu :) oricum la ibot se plange multa lume ca nu merge dar la agbot nu am vazut a sa ceva

    PS: eu momentan nam incercat nici ibot nici agbot daca reuseste careva sa imi spuna si mie cu ibot-ul m-am chinuit dar m-ams aturat sa tot reinstarez silkroad-r

  2. EU unul raman pe ista Thebes , eram sigur ca vor merge multi pe Gobi si se va goli Thebes asa ca eu raman aici oricum pacat ca va mutati cand se umple si Gobi fiti siguri ca vor mai scoate istia un server ce faceti atunci va mutati iar?

    Statisticile de la ora 13:00

    
    Gobi: 618/3500
    
    Thebes: 1894/3500

    Eu momentan nu prea mai joc astept sa se rezolve treaba cu ibot-ul si dupa aia o iau tare :)

  3. O cam inbunatatit prea tare istia chinezi dar e bine eu ma bucur c anu poate sa se mai faca lumea cu force pentru pvp ca nu mai pot sa scoata debufurile de la warlock >:) + ca tare asi vrea sa vad eu un arcas/force de exemplu ce crit mai prinde el fara imbu il bat si fara head/chest/legs pe mine :))

  4. Da e adevarata faza ca daca dai up la fire se da automat si al cold si ligh fara FORCE(RECOVERI)

    ( pe la minutu 5:35) , si da e inspectie pana la 15:30 cred

    Hello. This is Silkroad-R.
    
    
    
    
    Thebes will be undergoing extra server inspection.
    
    
    
    
    Game Inspection Period : December 21, 2011 21:10~22:40  (Joymax Standard Time).

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...