Jump to content

OldAsaph

Inactive
  • Posts

    462
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OldAsaph

  1. nu.. e ok si white noise, o stiu de mult dar nu e la fel, nici asemanatoare... oricum, am o alta melodie, de data aceasta dintr-o reclama din Oradea, in alt oras nu cred ca s-a mai auzit pentru ca este o reclama la o cofetarie locala, dar are o melodie de fundal de acordeon superba si nu o gasesc in nici un fel... care stiti va rog spuneti-mi cum sa numeste, sau macar ceva indicii/detalii. multumesc!

     

     

  2. Cand vreau sa intru in aplicatie, in Gallery, imi spune Spatiu insuficient, stergeti din elementele care nu sunt necesare...bla bla. Ideea e ca am 6gb liberi + card si nu imi deschide. Din cate stiu, eroarea se datoreaza memoriei Cache. Am downloadat App Cache Cleaner, a sters "cica" toata memoria Cache din telefon, cu exceptia galeriei. Daca intru la aplicatie sa ii dau eu Delete Cahce, nu se intampla nimic, tot apas de nenumarate ori pe el, si nimic. Chiar nu stiu ce are si de ce dar nu ma lasa sa sterg memoria cache a galeriei, la restu e totul ok, nicaieri nu imi da ca e plina memoria, fac poze, tot ok pana sa deschid galeria.

    Daca aveti careva o idee va astept pana maine dimineata, e destul de urgent, maine il duc la service, dar daca e ceva chichita de care nu stiu eu ar aiurea. Multumesc!

  3. Nu am facut niciodata sala regulat, am fost de vreo 3 ori doar de curios, si acum as vrea sa ma incep. Am inaltime medie, corp aproximativ ok, am facut mai demult inot si am lucrat prin constructii si altele. Ce tipuri de exercitii imi recomandati sa incep, cu ce grupe de muschi si ce alimentatie ar fi necesara. Nu caut neaparat multa masa musulara ci doar sa imi definesc mai bine muschii. Cat despre aceste suplimente, ca scrie pe ele naturale sau nu, stiu ca nu sunt prea sanatoase, fac practica in farmacie si pe multe prodse din aceasta categorie am citit reactii adverse foarte urate. Din cate am auzit (de la farmacisti nu sportivi) nu exista vreun supliment de acest gen care sa nu aibe vreo reactie adversa. Normal ca daca tin un anumit regim si imi fac eu diferite shak-uri de fructe/lapte/oua 100% natural e altceva, eu vorbesc de produsele vandute in farmacii/sali de sport si altundeva.

  4. Buna, am un Samsung s4 mini si presupun ca odata cu instalarea aplicatiei Hangout cred ca s-au uploadat automat pozele din chat la Pictures in telefon si nu mai stiu cum sa le sterg, nu imi da optiunea de delete si nu stiu cum sa le scot fara sa ca sterg chat-ul sau acea conversatie. Daca stiti cum as putea sa le scot de pe telefon va rog sa ma ajutati! Multumesc!

  5. Nu puteti si voi sa duceti pana la capat gluma...daca ati realizat ca este o gluma trebuia sa mergeti si voi pe burta sa o inghita si ceilalti :D Hahahaha

    Nu e nici o glumă, vezi să nu-ți dea vreun user warn pentru ce-ai scris..

    mie nu-mi merg comenzile

    faceti ceva

    Pana la urma e pacaleala sau nu ca deja sunt confuz:)

    Si daca nu e pacaleala,

    Si prin acest lucru ? Schimba ceva sau doar aspectul dintre culorile grii/albastru in rosu ? :D

    Cum zice el, se schimba ceva sau doar culoarea?:)

    • Upvote 1
  6. One more thing, legat de pm-uri, nu toate se transmit intre playeri. Si nu, nu este vorba de spam chat cu global / gens mesages, pur si simplu nu toate pm-urile trimise de un player A catre un player B se transmit sau nu sunt vizibile. Si asta se intampla destul de des.Un fel de overflood la pm chat.

    da, sa sti ca si eu cred ca am patit... lipseau propozitii scrise, cred ca e ceva bug.

    Playboy, exact asa am fost si eu alataieri :)) e foarte ciudat chatul asta si cu pm si gens si toate.. pe s2 era mult mai usor, dar trebuie sa le invatam... succes!

  7. seara, mai traiti maniacilor?


    Care e treaba? beta e doar de teste? de cand pornesc noul server? ai desfintat informatii? unde posteaza informatiile sa stim si noi, ce versiune, cand cum ce? :)) cam multe intrebari din prima a?


    andule, de incepe serve nou ma incep si eu si chris, incepem in forta cu ruthless?

  8. da, si eu banuiesc tot hdd-ul, voi incerca prima data sa boot-ez de pe un flash stick, din cate am inteles, din moment ce e memorie externa, poate inlocui hdd-ul pentru operatiune de repair windows sau chiar de schimbare a windows-ului, daca nu merge, apoi asta voi face, voi muta hdd-ul in alt pc, multumec frumos de sugestii, revin cu ce am rezolvat!

  9. Buna, stiam o melodie techno, gen de club, stil asemanator arabic, cred ca si versurile, solist, voce barbateasca dar nu vorbeste mult, nu imi mai amintesc exact, avea un ritm destul de calm, cu bas. Si numele melodiei era ceva strain.. Daca cineva are vreo idee va rog nu ezitati.

     

    P.s iar daca stiti melodii asemanatoare celor postate de mine mai sus, astept sugestii si acolo! multumesc! ;)

  10. Buna, in urna cu aproximativ 2 ani era activ un o versiune de antivirus de la Avast cu licenta pana cam in 2040, o versiune foarte buna si parte cea mai buna era pe gratis, multi o aveau si s-a raspandit rapid, dar din pacate cei de la Avast au dezactivato si acum o mai au doar fericitii care nu si-au schimbat windows-ul de atunci. Eu acum mi l-am schimbat si sunt in cautareqla unui alt antivirus de genul acesta. Va rog sa lasati un reply cu detalii daca stiti ceva de genu. Nu cred ca sunt singurul care cauta asa ceva, daca gasesc si eu cumva intre timp altul va voi anunta. Multumesc!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...