Jump to content

calinux

Forumist
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by calinux

  1. Multumesc mult pentru comentariile tale,acum vine partea in care eu raspund:

    -Ambele au fost facute pe modul AV si ISO a fost AUTO,o sa incerc sa folosesc mai des MANUAL(mi se pare mai complicat) si de aceea incercam modurile mai simple intai.

    -Cand spui "un flash subexpus in fata" poti explica mai detaliat te rog? nu sunt foarte familiarizat cu tehnicile.

    -Ma voi apropia asa cum spui tu,dar cum voi stii cand sunt la maxim 200mm(cam jenant :-s).

    -Nu am folosit nici un filtru USM,m-am jucat decat putin cu scoaterea imperfectiunilor,niste liquify pentru a marii putin ochii,am deschis ochii la culoare,putin contrast,levels,curves,apoi am dat un mic sharpen(imagineaza-ti cat de neclara era inainte).Nu cunosc un anumit workflow pentru editarea calumea(asta in photoshop).In Lightroom am mai lucrat putin la claritate si am bagat vignetarea,ATAT.

    -White balance nu stiu daca este facut manual,concluziile le poti trage singur :-s

    Tinand cont ca sunt un incepator pus pe treaba,as aprecia orice forma de ajutor si sustinere din partea oricui,multumesc pentru timpul acordat :D

  2. Salut,numele meu este Calin si de curand mi-am cumparat un Canon EOS 500D,am un obiectiv EFS 18-55mm si unul EF 70-300mm.De mult ma pasiona fotografia dar nu imi dau seama cum de nu am reusit niciodata sa ma apuc pana acum aproximativ 2 luni.Ideea este ca sunt incepator,incerc sa "agat" informatii de peste tot(carti,reviste,internet,prieteni) pentru a invata si deasemenea nu vreau sa fac cursuri.Ceea ce vreau eu este sa primesc cat mai multe sfaturi si informatii pentru ca,pe parcurs,sa evoluez.

    Mereu am impresia ca nu ies destul de clar fotografiile,am incercat si cu trepied si am aceeasi impresie.Voi ce parere aveti? Care ar fii cauza?Oare nu stiu sa focalizez calumea? Revin cand mai reusesc ceva calumea :D

    1) IMG_2621-3

    2) IMG_1927-3

  3. Salutari tuturor.Sunt nou in aceasta comunitate si as dorii cat mai mutlte pareri/critici.Incerc sa ma perfectionez :)

    1.Imagine IPB

    2.Imagine IPB

    3.Imagine IPB

    4.Imagine IPB

    5.Imagine IPB

    6.Imagine IPB

    7.Imagine IPB

    8.Imagine IPB

    9.Imagine IPB

    Eu unu sunt inebunit dupa creatiile voastre(ale tuturor) eu sunt mai nubz0r in PS.Nu inteleg o chestie,Lenor,cum faci efectul ala in majoritatea sig-urilor ,parca sunt scantei/punctuleete.Ce c4d-uri sunt alea?

    Niste Tool pen WORK:

    1.Imagine IPB

    2.Imagine IPB

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...