Jump to content

Luffy

Inactive
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Luffy

  1. Citat https://www.facebook.com/RapidBucuresti:

    Cristian Sapunaru: "Alături de RAPID pentru totdeauna!!!"

    Ieri 3 decembrie 2012, la TMB, a fost inregistrata actiunea de intrare in faliment a clubului Rapid Bucuresti! Multumim draga Domnule Copos, pentru "bucuria" care ne-ati produs-o tuturor rapidistilor in prag de sarbatori, pentru toate acele zile petrecute alaturi de clubul nostru, acum, date uitarii! Multumim domnule Copos pentru "UCIDEREA

    FARMECULUI VIETII"! Multumim draga Domnule Copos pentru ca ati reusit cu aceasta decizie sa faceti multi oameni si mai nefericiti, mai ales acum cand tara noastra trece printr-o perioada extrem de dificila, iar pentru unii RAPIDUL era trecerea de la tristete si necazuri la entuziasm si speranta, dar acestea se pare ca vor disparea odata cu RAPIDUL NOSTRU!
    Draga Domnule Copos, va doresc de Sfintele Sarbatori tot binele din lume,dar atunci cand puneti capul pe perna sa va ganditi la acei oameni care acum plang pentru RAPID!!!

     

     

     

     

    PANCONE: "În acest moment, capul familiei Rapid este bolnav, sper că are doctori buni să-l facă bine. Şi Galatasaray a cîştigat campionatul şi nu îşi mai plătise jucătorii de 8 luni, eu asta am încercat să le transmit colegilor mei. Nu plec de la Rapid în situaţia asta decît daca mi se spune că nu mai este nevoie de mine"

     

     

     

    RESPECT Sapunaru, RESPECT Pancu!!!

     

     

    Sa speram ca se va intampla o minune, ceva...

     

    In orice liga vom juca voi iubii Rapidul la nesfarsit si-nc-o zi in plus!

  2. Ce vrei ba? Niste tarani... :D

    Eu cred ca principalul motiv pentru care au facut asta e pentru a-si promova noile lor programe, World si Life...

    In loc sa scoata canale stupide precum Canal D, Taraf Tv au scos probabil cele mai importante programe din punct de vedere educativ.

    Acum singurul lucru care nu ma lasa sa renunt la RDS este Digi Sport...

    PS: OTV-ul se zice ca-l scoate de 2 luni, iar eu tot il prind. Diuscovery au anuntat de o saptamana si deja l-au scos...

  3. POA' SA NINGA

    POA' SA PLOUA

    LUNI TOT RUPEM

    OAIA-N DOUA!

    Luni avem meci cu mieluseii, poate nu am facut mare lucru in campionat dar cand Rapid joaca cu Steaua parca nici salariile neprimite nu mai conteaza pentru jucatori, care se transforma pentru 90 de minute in niste lupi gata sa vaneze niste oite! :D

  4. Scuze ca fac double post, dar au trecut destule zile...

    Rapid 1 - 0 CSMS Iasi (Gol: Dorin Goga, min 16)

    Cum sa te chinui atat cu Iasul, CUM !?

    Etapa urmatoare avem cu Petrolul, adevaratul derby al Romaniei!

    Sper sa isi revina pana atunci sau ne bat mai rau ca Heerenveen.

    FZR!

  5. Ai dreptate, nu erau mari sperante, dar totusi PATRU - ZERO ??? Rui Duarte chiar mi-a placut sezonul trecut, acum s-a vazut cu salariul dublat ce sa mai joace.

    Eu chiar nu inteleg, fotbalul este slujba lor si au o slujba usoara fata de altii, insa ei nici macar sa joace nu au chef.

    Surdu, omul meciului ca si in meciul cu Mypa, singurul care isi da silinta!

    PS: SUMII GOOL SUMII GOOL !!! Macar sa mearga Sumi cu Vasluiul in grupele UCL! Anul acesta daca prindem loc in Europa League suntem buni!

  6. Heerenveen 4 - 0 Rapid

    Citez: https://www.facebook.com/RapidBucuresti?ref=stream

    "Nu stiu ce simt ei dupa acest meci dar eu unul ma simt umilit. Mercenari acestia nu isi dau seama ce club reprezinta. E inadmisibil ceea ce ati facut in seara aceasta, sa va fie rusine. Trebuie sa ne strigam nemultumirea, eu unul nu mai pot sa privesc aceasta echipa, ma doare sufletul cand vad ca nu alearga, ma doare sufletul cand vad ca pentru ei nu conteaza decat sa-si primeasca salariul. Roman inconstientule, m-am saturat de tine, m-am saturat sa te tot astept, m-am saturat sa traiesc cu speranta ca o sa joci macar cum o faceai la Brasov. Trebuia sa lasam pe altcineva sa reprezinte Romania in Europa, noi MERITAM acest lucru dar cei din teren NU! Iubim la nebunie culoarea visinie, Hai RAPID."

  7. Ar fi interesant, dar probabil nu va mai fi la fel de spectaculos, e alta mancare de peste fotbalul spaniol, european.

    Si daca ma gandesc nu prea ma pot gandi la un post de titular pentru el...Poate atacant pe stanga, dar sa nu uitam ca mai e si Pedro si Sanchez.

    Oricum daca ajunge la Barca cred ca va face treaba buna daca isi va gasi locul in echipa.

    PS: Ce mai stiti de David Villa? Va fi apt de joc sezonul acesta sau iara nu au un varf de calitate?

  8. Probabil pentru ca inca nu a fost lansarea oficiala :P

    Oricum va ramane sus in lista pentru ca se posteaza mult.

    Deci, cum facem? Ne bagam toti de pe LinkMania pe un singur server (la lansarea oficiala)? Eu inca nu am reusit sa conving pe nici un prieten sa cumpere jocul si e neinteresant sa joci singur :)

    Da stiu e cam devreme sa ne gandim la ce server, la guild si alte lucruri, dar totusi sa facem putina organizare sa stim ce si cum :P

    Edit: M-am uitat la primul post si este doar despre Guild Wars 1, probabil acesta este motivul pentru care nu e pinned. Ar trebui un review pe scurt al Guild Wars 2 adaugat sau mai bine ar trebui facut un topic nou, exclusiv Guild Wars 2.

  9. Pe mine unul m-a tradat placa video (cred), am intrat am facut un quest si se bloca imaginea apoi se facea ecranul verde/negru, ultimul sunet se repeta...Asa patesc si la MW3 care inteleg ca are cerinte mari, insa nu inteleg de ce nu-mi merge GW2, care la primul beta rula perfect la toate optiunile pe high, iar acum le-am dat pe low si tot se blocheaza. :comp2:

    Din ce am jucat inca nu a fost nevoie sa interactionez cu nici un alt jucator, si asta ma cam nemultumeste...Adica nu este un SinglePlayer... Cei care ati mai jucat ati intrat in guild, ati interactionat cu alti jucatori (nu doar chat) sau ati facut povestea de unul singur? Pe mine ma cam lasa rece MMO-urile care te pun sa joci paralel cu altii...

  10. Nu, nu cred ca iti vine acasa. Eu il am de pe ComputerGames, iar acolo iti trimit ei un link de download si un link de inregistrare + beta key.

    PS: Peste o saptamana al 2-lea Beta :yum:

  11. Greu de spus, dar eu zic ca putea dicta gol deoarece Rapid a avut si faultul ala neacordat la Pancu, Razvan a fost trimis in tribuna, ne-a dezavantajat destul, deci ca sa-si repare greselile eu zic ca era corect sa acorde gol. (e doar parerea mea personala).

    Si macar daca aveam camere deasupra portii, dar ei, traim in Romania...

  12. Sa le fie rusine, cum sa iei gol in minutul 94?...

    Surdu - afara din echipaaa!

    Marcos - in ultimu rand a tot gresit decisiv...

    Coman - a jucat bine tot meciu si a gresit la final...

    Asta e Rapidul din Giulesti!

    Iubeste-l si-ai sa-nnebunesti ! :D

  13. Ma 01.05.12 17:00 Digi Sport

    Sibiu - Ceahlaul 1 - 2

    Ma 01.05.12 19:00 Digi Sport

    Pandurii - Sportul 2 - 1

    Ma 01.05.12 21:30 Digi Sport

    CFR - FC Brasov 2 - 1

    Mi 02.05.12 18:00 Digi Sport

    Tg.Mures - FC Vaslui 0 - 2

    Mi 02.05.12 20:00 A1

    Astra - Rapid 1 - 2

    Mi 02.05.12 21:45 Digi Sport

    Dinamo - U Cluj 2 - 0

    Jo 03.05.12 19:00 Digi Sport

    Mioveni - Concordia 0 - 2

    Jo 03.05.12 19:30 Dolce Sport

    Steaua - Petrolul

    Jo 03.05.12 21:45 Digi Sport

    Gaz Metan - Otelul 1 - 1

  14. overall am facut level 10 si sunt trist de prestatia jocului pana in momentul de fata. ma intreb daca pot anula pre-purchase

    Sincer sa fiu si eu sunt dezamagit de el...Nu am facut level 10 sunt level 4 parca, insa am jucat destul incat sa imi dau seama ca pare a fi mai mult un joc Single Player, adica pana acum nu a trebuit sa interactionez cu nimeni sau ceva...

    Pe langa asta se spunea ca "It's your own story" insa toti fac acelasi Main Story...

    Si eu daca as putea mi-as lua cei 289 RON dati pe joc. Pana acum nu le dau nici o sansa sa-si indeplineasca scopul: "Become the best MMORPG"

  15. Ciudat ca nu te lasa...pe serverul unde eram eu erau foarte multi playeri...

    Eu acum am iesit din joc, nu m-a mai dat afara de atunci de cand am intrat.

    Am facut vre-o 2 questuri, e destul de fain ca te plimbi si trebuie sa salvezi sate si dastea :D

    Insa main story e dat de catre CPU.

    E putin cam aglomerat, dar merge...

    Ma pun la somn, intru maine, poate mai rezolva lagul:D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...