Jump to content

Lanaya

LinkManiac
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Lanaya

  1. @Meduza de ce mi-ai banat BK-ul?  il cheama Hifler . Cu ce a exploatat Hifler serverul in loguri? 

     

    edit: cred ca mai mult incerc sa le arat tuturor cat de dubios poti fi !? Ai inventat "niste playeri" care au facut ilegalitati pe server. Eu am scris mai sus ce am facut in joc pana la level 60, ce este ilegal? Imi iau ban ca tu setezi white wizzard sa dea dmg cat spiderii din lorencia? la fel si orcii si mobii din ds si bc? :)))))))))

    Cum am profitat eu de acest avantaj cand io iti scriam tie ce dropeaza si ca nu e in regula ?

    Btw, aseara  spuneai ca inchizi serverul, nu stii daca ii mai dai drumul (La nici 4 ore). De dimineata ti-ai editat postarea si te-ai razgandit. In mai putin de 24 ore am scris de 2 ori pe discord " S-a redeschis linkmania" .

    image.png

  2. Acum 26 minute, Meduza a spus:

    Tot ce am vrut sa explic e faptul ca itemul respectiv nu poate fi folosit la mix si nu avantajeaza cu nimic, Wings lvl 2 nu se creeaza cu iteme excellent cu add cum e normal pe alte srv.

    So where's the classic, bro? 

    Got jebaited, chiar imi cer scuze de deranj tuturor.

  3. Imi cer eu scuze, bafta si jucati. 

     

    Edit pentru Cyrus ca m-am gandit 15 minute cum sa-ti formulez ca sa pricepi: Daca nu eram eu tu azi inca mai credeai ca joci pe LIVE. Presupun ca e irelevant, nu? e tot acelasi drac

  4. Cred ca ar trebui sa formulati totusi cum trebuie. Nu mi se pare normal sa sustii ca "cineva a abuzat de un avantaj" cand  eram cu chaturile pe website incercand sa iti spunem ce este in neregula pe moment (nu cred ca poti nega asta). Ne-ai raspuns ca peste 2 saptamani abia va veni urmatorul "update" si ca nu impacteaza ATAT DE MULT un kriss exce +9 cu 24 add pe zen in vendor.  A fost un red flag major si din momentul ala ne-am propus sa "testam" si alte lucruri sa vedem cat de serios e acest "proiect". Si spre surprinderea noastra multe lucruri au fost accesibile prea devreme (Special Events/ Special mobs) si nu am stiut daca asa trebuie sa fie sau sunt buguri.  Nimeni nu s-a bucurat de rewardurile acelea, nimeni nu a fost de acord cu ele, nimeni nu a obtinut un avantaj, 

    O sa continui sa descriu si alte lucruri ciudate ca alti jucatori sa isi dea cu parerea daca asa e un server classic sau nu: 

    - la level 60 am batut WW si toti orcii din noria, in afara de 4 ringuri de wizzard  ceilalti orci nu au dropat decat 2 milioane zen de caciula

    - am strans din orcii aia 20/20 si ceva de Silver Points, la urmatorul event as fi putut sa strang 45 silver si sa arunc un box d-ala mare fara sa am acces la vreun "special mob"

    - in LT 1 ne luam toti 1 shot asa ca ne-am dus in BC si in DS unde primeam foarte putin dmg dar XP-ul pe mob in loc de 2k pe spot era de 10k.  BC s-a inchis brusc cu 5 minute mai devreme for no reason. DS: Au picat bundle-urile de 10 chaos si 10 bless din mobi. XPul era la fel de mare si in DS. 

    - krisul ala exce in continuare nu are ce cauta in shop mai este si +9 +24 add, ocupa 2 sloturi...not ok nu ai cum sa il scoti "peste 2 saptamani"

    Mai aveam in plan sa intram in CC, sa mergem la level 70 la invazie si sa cautam toti special mobsii aia de se spawneaza din 2 in 2 ore.

    Daca intru acum pe server si continui sa ma joc in stilul descris de mai sus, in eventualitaea in care nu imi vei sterge aceasta postare/ban si o vei privi totusi ca pe o critica constructiva, nu cred ca se mai apropie serverul asta de CLASSIC. Pana dau primul RR o sa sparg 100 de divine boxuri d-alea.  How is this okey!?  Si baietii aia in saptamana de testare ce au facut? Ce s-au jucat?

     

    • LinkMania 1
  5. Mai frecventez si eu forumul si tot il vad pe venom asta ca o arde pe desteptul peste tot si ma intreb oare el nu realizeaza ca isi iroseste talentul de om destept jucand mu... el trebuia,cu mintea ce o are sa isi ocupe locul la coada la fanii mei care asteapta sa imi suga pla... asta ar face un om destept!

    am incercat sa ii explic ca nu mai este amuzant ceea ce face...

  6. am royal helm cu 5 socket

    25wc

    Doamne, imi fac cruce.

     

    pe principiul : "ELF PTR PARTY ARENA AVEM?" si primesti pm de la Gambit

    "BK nu vrei?"

    .........................

    ......................................................

  7. Cand va adunati zece atunci sa am anuntati,

    Sa mergeti la Lehap  sa va impachetati,

    Ca sa pareti unu singur, nu 10 inapti,

    carti_copii_2.jpg

     

    Luati-va cartile si plecati acasa. Faceti-va topic =))))). Refaceti cenaclul Flacara.

     

    Votez ics =))))

  8. bine ca ai ascuns propozitia de mai sus in quote, sper sa nu vada si altii ce am vazut eu ca fac cataracta...

    Tu faci parte din categoria aia care da cu parul. Sa te duci sa pui prosopu peste camera WEB ca te filmeaza iluminatti.

    Ai doar 2 taburi in browser: "Linkmania" si "Cancan"

    • Upvote 2
  9. Parerea mea este si aici cred ca vorbecs  in numele multor pleieri vechi ca daca sar baga 97d multi ar veni iar la jok si suntem multi care vrem iar sa ne apucam va zic io

    Glumesc... doar ca anii trec insa mentalitatea este aceeasi.

    O sa incerc sa imi exprim ideile cat mai scurt ca sa nu fie "tl;dr"

     

    1. Adminii care nu activeaza in joc sunt buni doar de forum. In joc vor fi depasiti de situatie, plus ca nu o sa vezi tu admin sa-ti intre doar 1 ora si sa-ti mute afkistii/rezolve problemele.

     

    2. Adminul care activeaza cunoaste comunitatea, observa minusurile mai usor (intamplator pe chat/ally/personal/etc) si poate interveni oricand simte ca e situatia tensionata/critica.

     

    3. Orice admin poate fi corupt ptr ca suntem oameni si toti ne facem prieteni si tindem sa ajutam cat de cat apropiatii. Acum depinde in ce masura. Mie orice admin mi-a venit la "AFKisti" din prima ptr ca spun si "buna dimineata" inainte si "te rog" la mijloc si "mersi" la sfarsit. Depinde si de caracterul omului. Daca e pus doar pe rele atunci trebuie sa fie eliminat.

     

    4. Referitor la caracterul omului, eu daca as fi admin si as afla ce nume are in joc cel ce a facut topicul nu l-as mai ajuta in veci nici daca m-ar ameninta cu "functia", bine platita de altfel, aind. Asa cum voi fentati in diferite moduri adminii si va folositi de anumite buguri, asa pot si ei sa va "fenteze" si sa nu va ajute pretinzand ca au 1000 pmuri/minut si nu l-au vazut pe al tau.

     

    5. Au trecut atatia ani si e acelasi razboi continuu intre admini si playeri. Prea multe acuze si prea multa paranoia. E doar un joc, de ce nu va bucurati de el si o duceti intr-o extrema? Momentan am fost multumit cu toate cererile mele catre admini. De 2-3 ori cand am apelat la ei m-au servit instant, pe forum nu am ajuns sa ma cert cu nimeni dar ce-i drept nu dau nici mesaje in codul morsei sau ascunse (iluminatti shit) "62-82" ca apoi sa amenint ca fac plangere la RDS sa va taie din salariu. E penal... daca aveti probleme cu nervii atunci suportati consecintele.

     

     

    Catre cei cu rosu:

    Incercati sa le verificati si voi periodic prin "loguri"(daca se poate dar cred ca merge) activitatea adminilor pe la ore suspecte (imi amintesc cazul Alex86 de acum nu stiu cati ani cand le-a dat disconect la fire). Daca linistiti turma (caci momentan sunt doar speculatii si acuze) cu "Activitatea adminului a fost verificata saptamana asta, nimic suspect." se vor linisti macar o perioada.

     

    Catre playeri:

    Votati voi/propuneti voi o mana de oameni care sa obtina functia. Nu cred ca ati fi atat de imbecili incat sa va propuneti tovarasul de smecherii... adica sa strigi "HOTU" si apoi sa pui tu "HOTUL" in functie.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...