Jump to content

razvan7

Inactive
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by razvan7

  1. Core 2 duo il am din 2009 cumparat SH, inca mai merge si o sa mai mearga ceva vreme. Nu ma joc mult pe el si doar jocuri mai vechi. Folosit mai des pentru filme si internet.

    La laptop nu m-am gandit sa-l joc cu bateria in el ci mai mult la consum. Poate ca se incalzeste ceva mai mult dar consumul e sensibil mai mic.

    De ce nu produce Sapphire placi Nvidia?

  2. Salut!

    Sunt intr-o mare dilema, daca sa cumpar sau nu. Desktop sau Laptop. Detin 2 laptop-uri un i3 2.2 GHZ cu HD 3000 si un intel core 2 duo 2.5 GHZ cu HD 2600 dedicata. Cu ele nu pot juca Metro 2033 sau Starcraft 2 decent. As vrea sa mai incerc Mass Efect, COD 7, Crysis si alte shootere care au cerinte mari de system. Inca mai sper sa apara AOE 4 sau AOM 2.

    Pentru desktop as avea 3500 lei, inca nu m-am hotarat daca sa fie cu monitor inclus sau nu. Cerinte: cat mai silentios posibil, fiindca sta deschis toata ziua, cosum cat mai mic dar totusi performant, cat mai rece (pe caldurile astea...).

    Pentru laptop nu as da mai multde 2500 - 2700.

    In prezent laptop-urile stau deschise toata ziua, practic nu e un consum prea mare de curent. Daca iau desktop situatia se schimba major banuiesc. Nu sunt un gamer inrait, dar uneori as vrea sa incerc jocuri noi care mai apar pe piata si despre care specialistii zic ca sunt tari.

  3. Daca vreti sa primiti cel punt 2 credit cards bagati: nova & orion de cel putin 3 ori si puteti sa si abandonati jocul. Ideea e sa aduni cat mai mult XP iar la un moment nu mai poti acumula.

    Pana la nivelul 50 primesti 2 sau 3 credit cards apoi 1 sau 2.

    Am incercat de la nivelul 30 fara sa ma lupt nici macar o secunda, dar jocul numai are nici un farmec.

  4. Jocul trebuie sa tina cat mai mult timp. Astepti ca inamicul sau inamicii sa ajunga daca ai rabdare la epoca 5 si atunci pornesti la lupta. Joaca pe hard au expert daca poti. Ideea e sa acumulezi cat mai multa XP. Pe hard e destul de greu, vin peste tine non stop.

    Eu joc pe moderat chiar si cu cate 3 inamici deodata.

    Bafta

  5. Hristos a inviat!

    Cum pot sa transfer salvarile la AOE 3 scenarii pe un alt PC? In acest moment sunt la nivel maxim cu japonezii si la nivel 80 cu rusii. Vreau sa instalez jocul pe alt PC dar sa incep jocul de la nivelele ramase pe celalalt PC.

  6. Salut!

    Detin urmatoarele laptop-uri:

    LAPTOP HP COMPAQ 8510p 15.6 WIN 7 ULTIMATE

    Intel Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz

    Ram 4 Gb

    Video: Ati Radeon HD 2600 256 MB dedicata

    Hard: 150 Gb

    si

    LAPTOP HP 4530S PROBOOK 15.6 WIN 7 PROFESSIONAL

    i3 2330 M 2.2 Ghz

    Ram 4 Gb

    Video: Intel HD 3000

    Hard: 320 Gb

    Pe care il recomandati sa aiba o utilizare pentru orice (jocuri, office, filme). Jocuri in limita posibilitatii, adica ce joci cu primul poti juca si cu al doilea?

  7. Salut! Am schimbat internetul de la UPC si am trecut la RDS. Uneori se aude un post de radio gen Romania Actualitati dar nu cred ca este acest post. Nu am setat nimic ca sa prind posturi de radio, daca dau volumul mai mare nu se aude mai bine, doar o muzica in fundal si un bazait ca si cum abia s-ar prinde un post.

    Ce parere aveti?

  8. La multi ani!

    De ceva vreme receptionez semnal wireless de la vecini si nu mai am nevoie de cablu. Dar de vreo cateva zile desi imi indica semnal excelent nu ma pot conecta la net (the connection was reset). De ce? Se poate ca vecinul sa fi parolat sistemul? Dar in acest caz nu ar trebui sa nu am samnal deloc?

  9. La multi ani!

    Sunt in cautarea unui joc numit Vikingii. NU cunosc data aparitiei, este destul de vechi. Un prieten de-al meu il juca in 2001 pe un calculator luat la mana a doua. Cateva detalii: erau 3 vikingi fiecare cu o putere caracteristica. Au fost rapiti de extraterestri, misiunea fiind sa scape de pe nava extraterestra si sa ajunga pe pamant.

    Daca a auzit cineva de acest joc si stiti cum sa intru in posesia lui va rog sa ma ajutati.

    Multumesc

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...