Jump to content

monshael

Forumist
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by monshael

  1. o versiune:

    ma-sa moarta, ta-so a fugit de el, luat din mila de matusa-sa si sotul ei, crescut auzind mereu cat de sfanta era ma-sa si cat de nemernic era ta-so ca a fugit, batjocorit, ignorat sau imprietenit din mila de colegii si profesorii de la scoala, crede ca internetul il poate ajuta sa scape de durere si singuratate si ca poate fi cine vrea el sa fie. Deodata matusa-sa il ia aceasta metoda de scapare si-l trezeste din vis. Disperat, o implora sa-i vada punctul de vedere, dar matusa-sa refuza motivand ca-si distruge viata. Nemaivazand o alternativa, pustiu' decide ca nu are de ales decat sa plece de-acasa si sa-si creeze propriul destin. Matusa-sa ii zice ca n-are cum fie pe cont propriu, ca e doar un copil, nu stie cum e lumea si ca trebuie sa stea acolo sa-si vada de scoala, insa tot ce pustiu' aude e o condamnare la a trai in durere si singuratate. Disperarea devenind furie, pustiul o vede pe matusa-sa ca fiind singura care-i blocheaza calea spre libertate si o ataca ferm convins ca viata pe care si-o doreste il asteapta 'dincolo de orizont'. Ia toti banii pe care ii gaseste si fuge, insa tot mergand, dupa un timp isi da seama de ce-a facut si ca ceea ce cauta nu se obtine asa usor precum credea. Nemaiputand sa mearga nici inainte catre viitorul visat, nici inapoi catre matusa ce-l tinuse in viata atata timp, plin de remuscari pustiul se preda la politie inlocuind o viata de durere cu alta.

    alta versiune:

    e dus cu capul pustiu' asta...

  2. majoritatea sinucigasilor sunt cei idioti. intrebarea e care-s cei mai mari idioti? cei care-si iau viata c-au luat o nota mica, profii/iubitii/parintii nu-i iubesc si alte motive d-astea care te fac sa-i omori din mila sau cei care sar cu capul inainte pentru o cauza precum obsedatii religiosi care se arunca in aer pentru a atinge extazul etern? eu unul nu-mi dau seama...

    minoritatea ramasa zic eu ca ii reprezinta pe aceia ce nu au de ales. cred ca exista momente cand nu ai ce face decat sa-ti dai viata pentru ceva sau cineva. (un exemplu din natura ar fi masculul de calugarita care se lasa mancat de viu de partenera pentru a asigura nasterea viitorilor sai copii. e instinctuala, dar e o alegere)

    per total, sinuciderea e o alegere proasta si idiotica, cu exceptia a acelor momente in care desi ai de ales, persoana care esti/ai devenit stie ca nu ai de ales decat sa te sacrifici.

  3. Am auzit de una care s-a sinucis ca nu stiu ce note luase. Fac un apel la toti sinucigasii sa isi faca drq carnet de donator organe. Inainte sa va omoarati sa dati un telefon ca sa poata lua organele cat sunt calde. mersi.

    +1, cum se spune..

    Ce urat din partea ei :( .... Si eu cred ca o sa ma sinucid din dragoste pentru profa de info [ buna rau, da' cam prostuta :-s ]

    RIP

    pomana?

    sinuciderea din dragoste...in unele cazuri extraordinare/scoase din filme este de inteles, dar acesta nu este unul dintre acele cazuri...ce prostie!

  4. Mai mult ca sigur vaccinul asta l-au facut in urma cu cativa ani buni , numai acuma ne spun si noua :P .

    de la a descoperi pana la a aplica cu succes ceva este totusi un drum de parcurs si desigur ca un cercetator respectabil nu s-ar lauda cu o descoperire pana nu ar avea dovezi si teste care sa-i ateste teoria, deci nu e surprinzator ca se asteapta o vreme pana se dezvaluie anumite lucruri publicului.

    As fi dorit o sursa ceva mai credibila decat The Telegraph...

    parca era un articol cu ceva vreme in urma in care era scris ca 2 gene anume par a fi una din cauzele a unor tipuri de cancer si ca s-ar putea gasi un tratament impotriva bolii cu ajutorul lor, dar nu sunt sigur...

  5. Hey, eram interesat, care sunt conditiile pentru a intra in staff?, daca sunt :D, orice rang: asistent, helper, moderator, orice, va rog nu luati in nume de rau topicul asta, dar nu am gasit nimic legat de o cerere de a intra in staff :)

    multumesc! :hail:

    (sarbatori fericite)

    orice - cunoaste regulamentul si elemente ce apartin de sectia dorita, poate face diferenta intre abuz, corectitudine si lenienta, vechime, sociabilitate, ceva minte in creier sau pile. (abilitatea de a manipula ajuta)

    Daca dai impresia ca stii, dar de fapt habar n-ai nu-i o problema ca odata ce esti 'angajat' poti invata pe parcurs ce trebuie.

  6. el foloseste celalalt 'creier'. :>

    serios acum, nu m-am prea inteles eu cu biologia cat eram in scoala, dar din cate stiam creierul e impartit in niste lobi care au fiecare o functie specifica. Daca pierzi un lob, pierzi si functia corpului pe care o indeplinea.

    Evident ca daca n-ai creierul in sine nu poti beneficia de avantajele pe care ti le ofera, insa cum in cazul acesta piciul are numai trunchiul cerebral intact (brainstem/brain stem), poate supravietui...intr-un fel. :-??

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...