Jump to content

>.>iPwnN44ps<.<

Inactive
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by >.>iPwnN44ps<.<

  1. Anti-cristul lipseste de vreo cateva saptamani.Abia astept sa vad ce o sa schimbe prezenta lui.Cusca aia e facuta sa tina pe Lucifer right? Aruncat in cusca poate a sarit din corpul lui Sam si a intrat Michael in el.Din toata povestea cu arhangheli lipseste Raphael . Where the fuck is he ? Till september , Lost and Supernatural Season 1-5 again :P.

  2. Salut, pentru toata lumea :) . Am observat activitatea voastra in Silkroad online pe aceste forum-uri de ceva timp, dar, abia acum m-am hotarat sa imi fac un cont, si, odata cu asta m-am apucat din nou de silkroad dupa o pauza de un an , un an si jumatate. Mi-am facut un character nou pe serverul Rome, full force-full int( max ice, fire si lighting) si ca sa raspund si intrebarii lui Sleya, eu zic ca ar trebui sa te duci pe imbue de fire pentru damage. Din experienta mea, cu nukurile nu dai foarte repede sau multe hit-uri cum ai da cu glavia/spear/blade/sword, asa ca sansele sa ingehti pe cineva sunt mici. Desigur, charcaterul meu are level 35 :D . Oricum, pana acuma sunt putin dezamagit de serverul Rome. Din cate am inteles, pe Rome are trebui sa fie multi romani, un lucrcu pe care nu l-am observat inca, de asta, va rog pe voi romanii care jucati pe Rome server, sa nu ezitati sa ma contactati, numele caracterului este: Taesarin. Devine foarte plictisitor cand nu ai cu cine schimba o vorba, face un pvp, job sau grinda, dar asta presupun ca e din cauza ca Rome e un server vechi, si sunt toti de level mare. Cu toate acestea, ma bucur sa va cunosc si sper sa va vad in joc. Va urez toate cele bune :) .

    Alex, Rome server.

    shitbreak sup ? My old servermate :D welcome !! xD

  3. ^ Damon il cheama mai tata ca nu e program de deschis arhive.Evident ca nu e ca twilight , twilight a copiat The Vampire Diaries , si ma refer la carti , autoarea Twilight-ului s-a "inspirat" din cartile scrise de L.J Smith.

    • Upvote 1
  4. Cand ii cer unei persoane normale un sfat mi-l da direct.Cand ii cer unui crestin , primesc o poveste , o predica and so on.Nu m-am referit ca un crestin nu e normal , doar putin mai diferit.In fine , nu are sens discutia , o sa ajungem la o concluzie cu aproximatie cam in vreo .....never.

  5. Stai..tu imi explici mie ca nu functioneaza rugaciunea?Nu se poate! :(

    Poate nu am inteles eu bine,in acest caz explica-mi si mie cum/la ce te rogi tu sau ce il intrebi pe ratonul magic si cum iti raspunde .

    lucruri materiale =ceva care exista

    I don't pray ;\.Poate am uitat sa mentionez , m-am referit in aceste posturi strict din perspectiva unui crestin . De ce tot repeti raton magic ? Tic ? Ok sa incerc sa explic ceva.

    Cand tu ii ceri lu Dumnezeu ceva , orice sau vorbesti cu el se numeste rugaciune.Cand Dumnezeu vorbeste cu tine , e schizofrenie :| :crazy: .

  6. So not funneh . It's getting old hiding behind silly jokes.Ce zic si ce pricepi tu.Daca tu ai impresia ca eu ma rog pentu lucruri materiale and so , fie . Tot ce facem e cu mana noastra si suportam consecintele , e liberul albitru . Daca eu aleg sa nu invat si cu 10 minute inainte ma rog nu inseamna ca o sa iau nota mare.(Aici referindu-ma la exemplul tau).Get it ?

  7. De acord . Oricat as incerca nu prea gasesc motive pentru care Dumnezeu ne-ar putea ajuta mai mult decat putem noi sa ne ajutam singuri.E bine ca unii sa creada un Dumnezeu , sa aiba un sprijin sufletesc , pentru ca asta reprezinta D-zeu , un ajutor pentru cei slabi.Mai bine cer sfat fratelui meu decat Lu' Dumnezeu , macar fratemiu imi raspunde concret nu in semne si chestii asemanatoare.

  8. NU e scuza pentru trecut si pentru faptele comise dar religia ofera oamenilor o speranta , poate o falsa speranta , dar macar e ceva.Cand esti la greu e mai bine sa gasesti speranta in Dumnezeu si nu in alcool si alte prostii.Acum mi-a venit ideea , poate-i proasta , ma rog.O seara placuta all.

  9. Sincer Badfist mai lasane tata deja sutem satui de Mesajele tale obosite ca esti cel mai bun de pe Venice sau unde joci.. Ca nu ai adversar si alea alea.. Si eu joc sro din 2005, dar nu ma laud ca si tine ... Stim si noi ca tu esti Zeul SRO :kar: dar ia-o mai usor. Bafta si fara suparare.

    Eu is Zeul SRO!!! Cum iti permiti sa imi iei numele in deradere.Amu amu te traznesc. [daca intelegi gresit nu ma chinui sa iti explic]

    Lasati cearta ; Rambo din spatele tastaturii.Keyboard Warriors.

    @Badfist - Fa video la 11DG

    @gaby - cauta la reclame

    @Ovidius - Greu le vinzi . 200-300 k

    Acum e la moda sa "ataci" pe cineva daca e mai tanar ? Si tot voi va credeti mai maturi ? - Pick on someone your own size.

  10. yo zic ca e mai bun bow la orice categorie . . asa mi se pare ..

    depinde. .dak tu gasesti un wizz cu set seal of nova tot si arma seal of sun + 10 . .cred ca el te ia pe tine. .nu tu pe el ;) . . fa video . . pvp cu cel mai tare wizz/cleric d p server . . daca tot zici iei wizz din 2 skill ;)

    A facut . A demonstrat ca e printre primii pe Venus si cam cel mai tare glavier de la cap 90 incoace.O-r fi rupti aia , cine stie , important e ca stie sa joace si rupe.Bravo Koila pentru alchemie si restu' pentru unici.

    @IceTea acum am vazut ca ai fost hacked...Pielea mea , life goes on , sper sa iti revii (desi ai mai auzit astfel de vorbe) sa ne auzim cu bine.

  11. E 21.12.2012 :D

    Au mai fost peste 5 topicuri. Mayasii nu au prezis sfarsitul lumii, prostimea a interpretat gresit si vestea s-a imprastiat ca ciuma.

    Da, magma din interiorul Pamantului se incalzeste din cauza sufletelor chinuite din iad si astfel apare incalzirea globala.

    ^ :clap:

    O sa vedem cu cat se apropie mai mult data de 21 o sa creasca direct proportional rata suicidelor , crimelor , violurilor si alte magarii de care suntem capabili.My Opinion : Nu o sa bubuim , nici nu o sa fim loviti de bolovani zburatori , NOTHING.Singurul lucru bun care il tragem de pe urma prostiei asteia e o iluminare a mintilor . Poate asa invatam sa ne folosim si noi creierele si sa nu urmam tot ca niste oi bine crescute.

  12. daca vor respect sa plece dracu din romania tigani borati ce sunt

    Pai ei pleaca din tara si fac tampenii si ne fac de ras.Mai bine strain decat sa fiu aratat cu degetul si numit tigan atunci cand ies din tara.Din partea mea lasa-i sa stea.Vina nu e a lor , e a noastra.E a mea , a ta , a lu tactu si toti care le-am facut viata mai grea.De ce sa condamni un tigan si nu un roman.Un tigan fura ca sa puna pe masa, un roman fura sa isi ia masini , ceasuri , haine. Acum sa nu credeti ca sunt pro Tigani , nu are rost sa condamnam o intreaga natie pentru niste grupuri , desi in proportie de 90% sunt toti cu capu.De ce e vina noastra ? Pentru ca nu am facut nimic pentru ei bun . Acum ca suntem in UE putem primi fonduri ca sa schimbam situatia . Incepi de jos - Cauti un sat de rromi , le construiesti o scoala si in 20 de ani o sa fie altfel.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...