Jump to content

f.mare

Inactive
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by f.mare

  1. In primul rand in cer scuze ca am postat aici dar vreau un raspuns mai rapid.

    Problema : Azi mi-am formatat calculatoru'. Dat fiind acest fapt nu mai am sunet. Ce fac?

    Mersi ! :)

  2. Nu stiu daca mai este pe aici un astfel de topic. Dar m-am gandit ca e o idee buna.

    Pasionati si amatorii de mixing din fata calculatoarelor pot posta aici creatiile LOR. Ele vor fi apreciate si li se va acorda o nota. Cine stie ce DJ se ascund pe LinkMania. Poate o sa descoperim niste noi talente.

    Incep eu :

    Detalii:

    Marime: 41.5 Mb

    Durata: 30:14 min

    DOWNLOAD : http://fisierulmeu.ro/63UJIGMLW6L4/live-mix-home-mp3.html

    Astept aprecierile si creatiile voastre.

    HF ^ GL ! ;)

  3. Focsaniul e prin de cluburi si terase care nu isi au rostul. Au 2 -3 clienti #-o

    Eu de obicei imi pierd timpul pe la cluburi precum Extrem (normal si summer) , Apollo (normal si summer) , Time's (o terasa superba cu piscina si bautura din plin) , Aqualand (parc acvatic..dar vinerea si sambata se dau petreceri gen beer and whisky party :D). Peste tot e muzica buna , oameni multi si o atmosfera super. Din pacate niciunul nu are un site personal :(

  4. Focsani #-o .. nu prea mananc in oras , dar cand o fac aleg locuri cu stil si cu mancare buna. Daca am pofta de pizza merg la pizzeria Intim. Au o pizza super buna si o atmosfera pe masura (rustica). Daca e vorba de restaurant aleg restaurantul Central sau Amadeus. Daca ma grabesc si vreau fast-food exista Dogan, iar pentru desert prefer Sapore Italioano (inghetata super buna). Mancam bine aici in Focsani :)) .. dar pentru KFC sau Mc'Donald trebuie sa fac o plimbare pe la Buzau .. sau Bacau.

  5. Se pot intelege 214 lucruri din imaginea aia. Povestea cu extraterestrii a inventat-o massmedia ca sa mai mareasca putin agitatia. plm de extraterestrii.. sa vina pe Pamant sa vezi ce bataie le dau :)) Daca te uiti mai atent se vede dupa forma , aspect si masa ca nu e craniu. Acolo ar trebui sa fie numai os.. e imposibil. Suntem singuri in Universul asta mare.

  6. nu este vorba despre niciun miracol si despre nici o mana de a lui Dumnzeu. Sunt chestii biologice care depind de modul de viata a decedatului. Asta cu miracolul si cu mana lui Dumnzeu au spus-o doamnele tate de la tara. E vorba de niste procese de descompunere intarziate care au fost influnetate de mai multe lucruri. Sunt sigur ca e ceva legat de stiinta nu de mana lui Dumnezeu :)

  7. Bravo lor , foarte frumos. Imi place..nu sunt nebuni. Doar le place luxul. Daca au bani ce vrei sa faca cu ei..sa isi faca viata luxoasa , sa simta ca traiesc bine. N-aveti voi grija ca la cati bani s-au furat in Romania aveam si noi 3 ice-berguri destea :) Faza e ca ei sunt mai destepti si mai constructivi..

  8. Deci sa fie de la virusi? Am antivirus avast. E foarte bun ;). Mi l-a recomandat cineva in domeniu. De altfel de la el am luat si licenta si tot el mi-a schimbat si acea sursa. Si nu ma mai apelez la el pentru PC. Chiar acum dau un scan si o sa revin cu Edit pentru a va da rezultatul ;) ! N-are virusi andrei ca nu ma uit pe site-uri de 2 lei.. am site-uri sigure :))

    EDIT : Nu am niciun virus. Mersi ca v-ati dat interesul ;)

    Alte pareri ? Alte motive ?

  9. Nu mai pot .. am o problema cu PC-ul .. si nu stiu de la ce e. Mi s-a ars sursa si am schimbat-o , iar de atunci mi se blocheaza in prostie. Cand nu-l folosesc se blocheaza , cand ma joc se blocheaza , cand ma uit la porno se blocheaza si asa mai departe. Sunt disperat si nu stiu de la ce e. Imi fac o mie de nervi degeaba ! Scuzati ca am postat aici , da chiar nu mai pot..si nu mai stateam sa caut pe unde .. ca-s o gramada de sectiuni la software .. . Multumesc celor care ma pot ajuta .. :)

  10. Haha , vai cat de amuzant..sa-mi trag palme de nu :|. Femeia aia tocmai a primit niste coarne in piept si s-a asezat peste ea un taur de 200 de kg .. superb :|. Numai bun de ras .. cred ca ar trebui sa facem o comedie pe tema asta. A ? Voi ce parere aveti?

  11. M-am uitat la primele episoade de la Prison Break si m-au impresionat foarte tare, dar mai depart nu am mai urmarit serialul si regret. Va rog frumos cei care puteti dati-mi niste linkuri unde pot sa urmaresc toate episoadele (calumea , fara sa se blocheze , cu subtitrare) sau ce care le aveti uploadati-le (stiu ca sunt multe .. ) sau prin orice alte modalitati. Multumesc frumos :tiphat:

  12. Faza e ca s-a ajuns aici din cauza ca la noi in tara se fura bani cu tona si nimeni nu-si arata interesul pentru a face ceva. Sistemele de irigatii nu mai functioneaza de mult si nici nu o sa mai functionez, asa ca stati linistiti. Nimeni nu va face nimic sa schimbe asta.. daca si agricultura se duce ramanem saraci.. :|

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...