Jump to content

thd

Inactive
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by thd

  1. cum joc ce? =)) eu am initiat uciderea lui celine? pitikoo a facut asta pustiule, nu eu.

    dintre toti care au murit:

    1.n-au avut boala pe mine, doar nu ma cunosti a aruncat niste cuvinte, fara sa spuna nimic clar, cred ca a vrut sa vada daca ma dau de gol dar n-am cu ce sa ma dau de gol pentru ca-s curat si n-am omorat pe NIMENI.

    2.au murit radu, narcisa, wanksta, persoane cu care eu n-am discutat, care nu m-au acuzat, pe care daca eu eram mafiot nu aveam de ce sa le omor

    ce vreti voi (andix3, pitikoo, the_first) sa faceti sau ce ati facut deja:

    1.ati bagat pe gat celorlalti acuzatii care nu-s fondate, pur si simplu gratuite, pline de minciuni, va bazati pe faptul ca port o arma cand eu sunt om al legii si mereu am incercat sa-i gasesc pe cei vinovati

    2.incercati sa ma scoateti pe mine din joc pentru vot, nu m-ati omorat noaptea pentru a nu trezi suspiciuni si asa ma mir cum ati scapat pana acum, dar nu veti mai scapa, pentru ca se va face dreptate prin vot

    eu zic ca andix3 e ceva "mare" in mafie, ai facut doar acuzatii nefondate de cand ai inceput sa joci, te bazezi pe ceea ce a spus nu_ma_cunosti despre mine cand el n-a spus niciodata "THADE E MAFIOT", plus de asta nu avea de unde sa stie.

    toata lumea in jocul asta poarta arme (aproape toti), la fel cum porti si tu nasicule, la fel cum poarta si pitikoo, eu stiu ca tu porti pentru ca te-am investigat, deci, tu nu esti mafiot? eu zic ca esti ;) tu n-ai investigat pe nimeni, eu am investigat, cum sa fiu eu mafiot atat timp cat am dreptul de a investiga? votul meu ramane si se duce la tine si rog pe ceilalti sa citeasca ce-am scris, pentru ca e ultima oara cand or sa moara politistii ;)

  2. eu un cred ca investigatiile lui pitikoo au fost adevarate, 90% din toti care joaca aici au arme, e destul de usor sa-i manevrezi ;)

    eu cred ca tu, pitikoo si the_first sunteti mafioti si recunosc, pana acum ati jucat perfect, m-ati acuzat pe mine de atatea ori si ati omorat exact persoanele care n-aveau nicio treaba cu mine, good job bro's

    votez andix3

    te votez pe tine, apoi sper sa pice toata mafia si sper sa nu ma omoare pe mine la noapte, ca nu mai avem doctori, sau daca mai sunt doctori sa stea unul langa mine cand vine noaptea PLEASE!

  3. Nu e razbunare deloc , ce mi`a facut mie ca sa ma razbun ? Da , nu_ma_cunosti ne`a spus ca el ar fi vinovat ...prin replica mea legata de nu ma cunosti eu doar am incercat sa reamintesc lumii ce a zis nu ma cunosti , daca tu crezi ca asta ma face mafiot te inseli ....

    ma, tu bati prea aiurea, crede-ma.

    nu ma cunosti a bagat vreo 2 fraze aiurea de mine, din care nu s-a inteles nimic, daca avea ceva concret trebuia sa spuna, ca acum ma baga pe mine in belea aiurea si n-am nicio treaba.

    si tu parca PREA te arunci sa ma vezi pe mine scos din joc, la fel si tu si pitikoo si the_first, exact trio-ul mafiotilor acum sar pe mine.

    pitikoo a bagat-o la inaintare pe fanaticaldoll si saraca a murit

    the first s-a luat dupa nu ma cunosti si a inceput sa spuna ca-s eu vinovat

    am fost investigat de mai multi si nu vi s-a spus ca eu sunt vinovat de ceva, pentru ca eu NU sunt, in caz contrat se spunea cred

    cred ca pitikoo nu m-a investigat si mi-a pus intrebarea legata de arma mintind

    andix3 eu cred ca ai destule motive sa ma scoti si din joc, care au legatura direct cu jocul sau legatura directa cu forumul

    ochii pe andix3 ;)

    thx V

  4. ma, wanksta nu avea nimic cu mine, daca eram mafiot tu erai mort acum, pentru ca ma atacasei dinainte. wanksta poate nu-mi spunea nimic acum si scapam. nu-s deloc incompetent sa fac astfel de faze, colegu'

  5. da, nu ma cunosti avea si el o arma si a murit, asa si eu port o arma si o sa mor, nice, faceti aceeasi greseala ;)

    si pitikoo poarte o arma si el a fost primul care a acuzat-o pe celine, eu am avut disputa cu el atunci, la momentul ala, apoi tu the_first m-ai acuzat din nou si tu NU ai murit, ce te face pe tine sa crezi ca as avea legatura cu moartea celorlalti nu stiu =)) alegerea ta, dar o sa pierzi :)

  6. ok, am gasit site-uri destule, unde un tricou te costa 7RON sa-l speli => 12 tricouri (desi am mai multe) ma costa 82 RON, nu mersi, eu caut spalatorie la care ma pot duce eu, sa ma coste ceva de genul 20 RON pe spalat, sa bag banii, sa mi se deschida masina si sa pot sa spal in liniste (cum vedem prin filmele americane, capish?)

    so, exista asa ceva prin bucuresti?

  7. care stie pe unde gasesc o spalatorie in Bucuresti? am ramas fara haine curate (sau voi ramane in curand) si n-am chef sa fac 300 de KM pana acasa sa spal, plus bagaje grele, plus ca e ca dracu de plictisitor pe tren, mai costa si biletul etc

    daca stiti o spalatorie in Buc, sa-mi spuneti si cat costa, sau site-uri ceva ca eu n-am gasit nimic :(

    mersi

  8. Thade tu vorbesti pe intuitie si o eventuala investigatie :D .

    Eu merg pe increderea pe care o am in celine .

    Let's see who's gonna win :) ....

    out too , have fun ^_^

    ba da jucator mai esti ma, crezi ca celine iti spunea tie ca e mafioata a? iti dadea incredere mai mare daca-ti spunea "eu sunt mafie!"? ce fel gandesti jocul omg..

    si btw, cum adica mergi pe incredere? eu nu inteleg faza asta, tu vrei sa spui ca ai vorbit cu celine in afara jocului despre rolurile voastre? baiat ce incredere sa ai aici cand in acest joc noi nu ne bazam pe fapte reale? :| las-o dracu..

  9. si tu la fel, reciteste ce-am scris si-o sa-ti dai seama ca am dreptate

    mafiotul tre' sa fie pervers, cum face pitikoo e bine pentru rolul lui, arunca vina si influenteaza oamenii s-o voteze pe celine apoi se retrage, genial, crezand ca scapa cu basca curata, din partea mea sigur nu. deja stiu cine ne omoara si voi lua atitudine fara sa ma mai las influentat ;)

    in fine, i'm out

  10. wtf dude wtf crezi ca el s-a gandit ca celine ar fi doctorita? a influentat pe toti s-o voteze pe celine wtf dude, nu trebuia sa faca asta daca stia ca celine nu e 99% mafie, dar a facut-o, o sa aiba el legatura cu moartea lui celine si probabil ma va ataca la noapte

    rog un doctor sa stea langa mine pls la noapte, posibil sa fiu atacat de mafie (pitikoo) si sa nu faceti ca data trecuta cand m-am rugat iar 2 pagini sa stea langa mine doctorul si totusi nimeni nu m-a ajutat

  11. Sunt 99% sigur ca nu e mafioata.

    wtf? daca stiai sigur 99% ca nu e mafioata, de ce ai intrebat-o de unde are arma si unde a invatat s-o foloseasca? tu ii zici asta la inceput, ne faci pe toti s-o votam stiind de la tine ca are arma, acum o dai inapoi?

    urmatorul votat de catre mine tu esti :blink:

    daca celine chiar nu e mafioata, inseamna ca ne-ai mintit cand ai afirmat ca are arma, asta ar trebui sa ne dea la toti de gandit..

  12. daca facem o gresala, si fanatical e nevinovata, stim pe cine vom vota, dar pana atunci ..

    eu sper sa nu fie cazul sa facem greseli ca la jocul anterior, dar vedem

  13. yo , nu am citit undeva unde era chiar bucuroasa ca radu e mort , maybe era bucuroasa pentru ca facea spam pe aici . Cat intrebarile care ti le punea i`m sorry , dar tu ai fost primul .Si tot tu ai inceput cu insultele , doar pentru ca ea s`a legat de rene pentru ca te copia in tot ce faci si i`a zis ' stai jos copile ' nu o face mafioata .

    ok , ce e asa mare bucurie in asta? si

    citeste mai bine si cu mai multa atentie tot ce-a spus celine pustiule, a zis ca se bucura ca scapa de radu ca s-a saturat de aberatiile lui p-aici.

    ding_dong

  14. nu prea inteleg inteleg multe, dar eu n-am incredere in ceea ce a spus ea, daca gresesc e vina mea si-mi asum responsabilitatea, promit sa investighez mai bine data viitoare tot ce s-a intamplat. DAR, mai cred ca ea vrea sa ne induca-n eroare! psihologia inversaaaa, d-aia eu nu ma las pacalit, in continuare eu sunt sigur ca celine este cea care l-a omorat pe Radu si pe nu_ma_cunosti, sau grupul din care face parte.

    fiti atenti la detalii si la ce scrie ea exact

    pitikoo, un politist nu se bucura c-a murit un veteran, se bucura c-a murit un mafiot, celine era fericita c-a murit radu, remember that bro.

  15. deget acuzator thd

    Din ce am citit pe aici , tu te`ai luat prima data de nu ma cunosti , apoi a inceput celine si tu te`ai lasat , mi se pare mie sau incerci sa arunci vina pe altcineva ?:)

    yo , that's way too " i`m mafia , kill me " ....nu cred ca ar fi facut asta .

    da, eu m=am luat de nu ma cunosti prima oara pentru ca am crezut initial ca el l-ar fi omorat pe Radu, apoi cand am vazut ca fanaticaldoll e atat de suparata pe faptul ca i-am pus deget acuzator si ca era fericita ca Radu e mort + ca l-a facut pe nu ma cunosti mafiot mi-a pus multe intrebi, asta e si motivul pentru care m-am "luat" de fanatic!

    dar iti dau dreptate, e prea way too "i'm mafia, kill me", dar asa a pus ea problema din cate am vazut, tocmai asta a fost si motivul principal pentru care am spus ca e posibil sa faca psihologia inversa => exact asta te-a facut pe tine acum sa spui ca e "way too"

  16. draga crazi_kid, eu l-am suspectat pe nu ma cunosti de la inceput, ca el ar fi mafie dar m-am inselat, cand mi-am dat seama, am trecut la fanaticaldoll, apoi ea s-a luat de nu ma cunosti, eu n-am mai avut treaba cu el de atunci, urmariti firul discutiei sa nu faceti iar o greseala ;)

    PS: eu n-am acuzat pe nimeni, eu n-am aratat in stanga si-n dreapta ca unul sau altul e mafiot, eu am incercat sa aflu care l-a omorat pe Radu prima oara si am inceput de la nu ma cunosti si m-am oprit la fanatical, care mi-a dat de banuit..

    eu votez fanaticaldoll, sunt convins ca a facut ceva rau, din cate se pare a fost si investigata, poarta arma si are si tulburari psihice

  17. deget acuzator fanaticaldoll

    tu ai fost ultima care s-a certat si l-a facut pe nu_ma_cunosti mafiot (pe gratis), a fost cumva sa ne induci in eroare? si care-i faza cu arma de care zice pitikoo?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...