Jump to content

Kile

LinkManiac
  • Posts

    817
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Kile

    • Nickname: Kile
    • Level: 10
    • Varsta: 20
    • Vechime pe server(se verifica): Mai 2009 ( 6 ani ) 
    • Numar de ore petrecute pe server in fiecare zi: 4-5, depinde.
    • Titluri importante castigate pe sever (se verifica): Membrul lunii Ballas 6x la rand ( Ovidiu700 / alecs liderii ),  Membrul lunii Da Nang Boys 3x la rand ( Lider Mr.Dexter ), Lider Ballas, Primar, cel mai periculos mafiot de cateva ori, 5 campionate de deagle castigate ( Erau cele cu inscriere pe forum, cred ca se ia drept titlu )
    • Rank actual in factiune(se verifica): 1
    • Sanctiuni in ultima luna: - 
    • Poza cu /stats: http://s23.postimg.org/3ridhr1cr/sa_mp_122.png
    • De ce doresti sa te alaturi acestui club?: Am vazut multi membrii care mi-au fost colegi/prieteni vechi. 
    • O mica descriere a ta: M-am apucat in Mai 2009, de atunci sunt pe aici, mi-am petrecut tot timpul in gang / mafie si mereu am reusit ce mi-am propus. 
    • Upvote 2
  1. Informatii despre caracter:

    Nume in joc: Kile

    Level: 5

    De cat timp jucati pe server: Mai 2009

    De ce doriti sa intrati in Da Nang Boys: O factiune bine organizata din orice punct de vedere.

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Kile

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

    Cate warn-uri/ban-uri aveti si explicatia acestora: 0

    Cate ore jucati pe zi: Cateva, depinde.

    Poza cu stats: http://s22.postimg.org/6z3ilioup/sa_mp_007.png

    Informatii din viata reala:

    Nume: Kile

    Sex (masculin/feminin): M

    Varsta: 20

    Orasul in care locuiti: Drobeta-Turnu Seve

    • Upvote 1
  2. f0ynia.png anaxor (anaxor) (RESPONSABIL SA:MP) - level 7 - O persoana extraordinara, de cand ai venit tu aici 'parca' treburile merg mult mai bine, mereu ai fost ca un sprijin pentru toata lumea, felicitarile mele.

    f0ynia.png Andu (Andu) (RESPONSABIL SA:MP) - level 7 - Meriti din plin aceasta functie, o persoana sociabila, pus pe fapte mari, disponibil sa ajuti oricand, felicitari ca ai ajuns aici.
     

     

    f0ynia.pngIurcik - (Iurcik) (Scripter GTA) - level 8 - Faci o treaba foarte buna, felicitari.

    f0ynia.pngARTIST - (Scripter GTA)  - level 8 - Nu te-am vazut deloc in joc pana acum, dar te cunosc de mai mult timp si cred ca o sa iti faci treaba.

    f0ynia.pngPandjja - (Pandjja) (Scripter GTA) (asistent) - level 4 - La fel ca Iurcik, faci o treaba foarte buna, esti mereu dornic sa ajuti pe fiecare dintre noi, felicitari.

     

    f0ynia.png John (John) (Moderator Global) - level 5 - nu-l cunosc

    f0ynia.png Spark (Spark) (Coordonator echipa moderatori GTA Lands) - level 5 - Veteranul comunitatii, ai facut mereu o treaba foarte buna si sper ca o sa faci in continuare, felicitari.
    f0ynia.png florin (Florin) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Am observat ca ai inceput sa iti refaci treaba la fel ca inainte, felicitari.

    f0ynia.png Persanu (Persanu) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Un baiat bun, sociabil si disponibil sa te ajute mereu, isi face treaba atat pe server cat si pe forum, felicitari.


    f0ynia.png Perpripiu (Perpripiu) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5 - Esti unul dintre cei mai vechi de pe aici, meriti din plin, felicitari.
    f0ynia.png POLAR (sNs) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5 - La fel ca la Perpripiu, felicitari si tie. Chiar imi pare bine ca te-ai pus din nou pe joc.
    f0ynia.png Panther (Panther) (Asistent GTA Lands) - level 4 - Cu toate ca nu ai prea mai activat in ultima vreme ai facut si sunt sigur ca vei face o treaba buna in continuare.
    f0ynia.png filtzeR (filtzeR) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Multe cuvinte de lauda, mi-a fost si lider a stiut mereu sa se descurce si o va face in continuare. Feicitari!
    f0ynia.png cosmin95 (Extrem) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Cu toate ca nu te cunosc la fel de bine ca restul, am observat ca iti faci treaba si esti dispus mereu sa ajuti, felicitari.
    f0ynia.png Oliver (Oliver) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Te cunosc din 2011, ai fost mereu o persoana care si-a dat interesul in tot ceea ce a facut si acum 'munca' ta a dat roade, felicitari!

    f0ynia.png GoriLLa (TheOne) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Isi face treaba foarte bine, sper ca va face treaba buna si in Ballas. :wub:

    f0ynia.png #Mircea (The_Game) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Mi-a fost si lider un timp indelungat unde s-a descurcat foarte bine si continua sa o faca si acum, felicitari.
    f0ynia.png Paul (Paul) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Isi face treaba la fel de bine ca restul, felicitari si tie.
    f0ynia.png Finnick ( Star_kidd) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Am apucat sa te cunosc mai bine in ultimele zile, timp in care am realizat ca esti o persoana buna si mereu disponibil sa ajuti. ( Salvatore: Stunter nu mafiot :rofl2: )

    f0ynia.png Brook (Brook) (Asistent GTA Lands in probe) - Level 1 - Iti faci mereu simtita prezenta, faci o treaba foarte buna.

     

    Game Masters server LinkMania's SA:MP Lands:
     

     
     
    f0ynia.png Maryus (Maryus) (COORDONATOR GM) - level 6 - Ai reusit sa ajungi acolo unde iti e locul, faci o treaba buna cu aceasta functie, felicitari sper sa te tina mult si sa nu renunti.
    f0ynia.png Vicentzo (Vicentzo) (COORDONATOR GM) - level 6 - De cand te stiu, ai ramas la fel, o persoana extraordinara, sociabila si disponibila mereu sa ajute, imi pare bine ca ti-a venit si tie randul, felicitari.


    f0ynia.png Mike. (Mihai) (Game Master) - Lider Departament de politie - Un exemplu de lider demn de urmat, felicitari face o treaba foarte buna.
    f0ynia.png Andrei' (Ezekiel) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Se descurca foarte bine, alaturi de Mihai face o treaba si mai buna. Se vede ca a mai avut functie si inainte, felicitari.
    f0ynia.png Alexinho. (Alexinho) (Game Master) - Lider Biroul Federal de Investigatii - Nu e prima data cand detine o functie, s-a descurcat si in trecut si o face si acum, felicitari.
    f0ynia.png JaGuAr (JaGuAr) (Game Master) - Lider Biroul Federal de Investigatii - De cand il stiu nu s-a dat inapoi de la nimic, mai ales de cand a primit functia a devenit mult mai serios, felicitari.
    f0ynia.png FullSpeed (Speedy) (Game Master in probe) - Lider Armata - Nu e prima data, mereu s-a descurcat foarte bine si a reusit sa ridice fiecare factiune care a fost condusa de el, felicitari.
    f0ynia.png Paul (Paul) (Game Master) - Lider Armata - Factiunea in care te-ai descurcat extraordinar, anyway mai bine arati imbracat in gangster. :-?
    f0ynia.png Angel (Angel) (Game Master in probe) - Lider SMURD - Se descurca de minune, o persoana extraordinara care merita din plin sa faca parte din echipa. Mereu a fost disponibila sa ajute, felicitari!
    f0ynia.png -  (-) (Game Master) Lider La Cosa Nostra

    f0ynia.png Legolas (Kiddo) (Game Master) - Lider La Cosa Nostra - Te cunosc de foarta multa vreme, nu prea gasesc cuvinte, mereu ti-ai facut treaba foarte bine si cu siguranta o sa continui tot asa, felicitari!
    f0ynia.png Albano. (Salvatore) (Game Master) - Lider Yakuza - Fratele meu ( NANA ) merita chiar mai mult, a ridicat factiunea si a ajuns cu ea printre cele mai bune, felicitari.
    f0ynia.png naie (Nae) (Game Master in probe) – Lider Yakuza - Nu prea am avut ocazia sa ne cunoastem, dar alaturi de Salvatore o sa faci treaba buna.
    f0ynia.png Athreyu* (Kidzeen) (Game Master) - Lider Hitman - Cel mai apreciat, conduce aceasta factiune de multa vreme si mereu au fost observati, felicitari.
    f0ynia.png Kile (Kile) (Primar) – Lider Politicieni - Oare?  " alecs: No fear, God Kile is here " :rofl2:
    f0ynia.png Nach3  (Sorin_Nache) (Game Master in probe) – Lider Underground Street Tunning - Sociabil, un om de echipa, face o treaba foarte buna.
    f0ynia.png  Bgd (Bgd) (Game Master in probe) - Lider Underground Street Tunning -Dupa atatea incercari esuate la primarie se pare ca esti aici, faci o treaba foarte buna, felicitari.
    f0ynia.png Silviu (Silviu) (Game Master) – Lider Scoala - El ne scoate din monotonie si isi conduce mafia roz foarte bine, felicitari.
    f0ynia.png kavalla (kvL) (Game Master) - Lider San Fierro Rifa - Te stiu de foarta multa vreme, mereu ai fost serios si te-ai implicat peste tot, felicitari.
    f0ynia.png BeautifulMind (Extaz) (Game Master in probe) - Lider Grove Street - Daca te-ai descurcat cu admin inainte cu siguranta o vei face si acum, succes in continuare.
    f0ynia.png  MrAlecs (Alecs) (Game Master in probe) - Lider Ballas - De treaba, nu prea ai cum sa te certi cu un om ca el. Incearca sa ridice factiunea in continuare, felicitari.  :rofl2:
    f0ynia.png Ingerul_Decazut (kamikazee) (Game Master) – Lider Da Nang Boys - Mereu si-a facut simtita prezenta si a facut o treaba buna peste tot, mai ales de cand cu functia a ridicat factiunea foarte mult. Felicitari!
    f0ynia.png HateLord (HateLord) (Game Master) – Lider Los Santos Vagos - Te-ai descurcat foarte bine peste tot, atata timp in politie ai facut o treaba extraordinara, sper sa te vad cat mai sus, felicitari.
    f0ynia.png bL@cK (bL@cK) (Game Master in probe) – Lider Bikers - Se vede diferenta de cand ai preluat factiunea, ai incercat sa faci totul cat mai bine, felicitari si tie.

     

    @ Am avut numai cuvinte de lauda deoarece fiecare dintre voi ati muncit si munciti in continuare pentru ceea ce faceti.

    • Upvote 22
  3. Buna seara,

     

    In jurul orei 15:00 am primit 118 de la James_Blond ( Madalin ), per total aveam 520 mils + payday-urile pana in momentul de fata, aveam in banca 530 mils, am dat un restart al calculatorului si cand am revenit in joc aveam doar 397 mils + cateva puncte de respect pierdute si ce am mai adunat intre timp, omoruri, crime, samd [ lucruri care putin ma intereseaza ].

     

    # Iurcik a zis sa postam pe 'forum' in legatura cu stats pierdute.

    ## Numele in joc, Kile.

  4. Este din cauza lagului 

    Bobitza, scuza-mi deranjul dar nu vad ce treaba ar avea una cu alta atata timp cat ceasul revine dupa relog ? Pana acum nu a fost niciodata problema asta la ceas, de cand cu adaugarea noului update a inceput sa faca figuri.

  5. Dear Balon,

     

    Ai tras si tu acolo, nu face pe desteptul cu mine si aplica tupeul cu " fara a mai posta " pentru ca e dreptul meu sa postez in apararea mea cand stiu ca acolo am fost provocat se vede clar si in poza respectiva, nu face pe victima acum stii bine ca si tu ai tras acolo.

     

    # Daca vrei sa nu mai postez, nu mai posta nici tu.

    • Upvote 4
  6. Numele meu în joc: Kile
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: gAZAH
    Screenshot-uri: http://postimage.org/image/bog8tknx7/
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): L-am omorat de 3x la war si a inceput sa injure, e prima plangere de genul, deobicei nu imi place sa ajung pana aici.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): kamikaze, Vicentzo, Andu, Panther
    Martori: Nimeni, actiunea s-a petrecut pe /w

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...