Jump to content

deyu2008

Inactive
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by deyu2008

  1. Salutare . M-am apucat si eu recent de dragon nest , insa am gasit serveru-l official de europe . www.dragonest.eu . Cred ca asta e , nu sunt sigur . Va astept , joc eu impreuna cu 5-6 prietenii . Ne-am facut o guilda , si am mai intalnit cativa romanii . Va astept , am numele Deleus . Apropo , daca poate cineva sa-mi confirme faptu-l ca dragonnest.eu e official sau , dragon nest sea e official si pentru europe ..

  2. Salut,deci celebrul MMO Conquer Online de curand a facut acest joc si pentru platforma ios .Serverele sunt aceleasi ba chiar poti intra si cu accountul de pe pc pe ipad deorece este acelasi serv,aceeiasi pkayeri etc doar ca sunt alte opt pentru a putea juca de pe ipad.

  3. totul de la o prostie de joc la care sa facut un topic aiurea...

    <!--quoteo--><div class='quotetop'>CITAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->King-gohan, apucate de scoale e sooper.... nu mai comenta aiurea daca nu sti cu ce se mananca un browser based mmo.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

    de ce???ce am gresit???

    chestia cu sooper se scrie super

    Warn up

  4. Tocmai m-am bagat si eu pe Nexus, am lvl 5, momentan. Il joc cam de 1h. Am o intrebare.. ambele rase pot avea aripi? De la ce lvl, si de unde se procura?

    Aripile le primesti la lv 10 , sunt la ambele rase. Le primesti la questu de alegerea rolului . Diferenta e ca la Elyos sunt aripile albe si la Asmo sunt negre.

  5. Dupa ce mi-am dat seama da acuma am inceput sa joc Vindictus Europe. O intrebare

    Cum pun skill pe bara? sau cum le fol?

    Eu zic sa-l dezinstalezi.

    :) Mi-a luat ceva timp pana sa-mi dau seama ca se face din mouse :)) :D In fine jocul nu mi se pare foarte atractiv cel putin la prima vedere...Dar sa vedem ce iese ^^

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...