Jump to content

PsychoJr

LinkManiac
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PsychoJr

  1. Daca s'a mai confruntat cineva cu o problema de genul, si a rezolvat'o, sa'mi zica si mie, ca deja e stresanta chestia.Merci frumos.

  2. Am instalat acu 1 zi NHC pe laptop, sunt unele moment cand temperatura procesorului sare brusc la 60-70grade(asta pentru 10-15secunde), blocarile seamana cu cele de natura tehnica(ca si cum as avea soarecul stricat) nu pot da click pe unele elemente, sau cate'o data inebuneste si da click singur(am incercat cu alt soarece,la fel)

  3. Ultima data cand am avut temperatura la procesor cuprinsa intre 39-41 ma alegeam cu restart si blocari la 10-15 minute. Problema poate sa provina de la pasta de pe procesor. Iti recomand sa iei o sticluta de alcool izopropilic si sa cureti bine pasta cu o carpa care nu lasa scame, dupa ce ai curatat bine pasta veche pui una noua.

    P.S: Cauta pe cineva cu experienta sa te ajute daca nu te pricepi.

    Treaba mai nasoala e ca pe laptop am aceste probleme, daca era pe pc mai demontam schimbam cate ceva si ii dadeam de cap.

  4. Hardul si ramii sunt ok? Foloseste HD Tune pt. hard si MemTest pt. ram.

    La hard a iesit totul oke, la rami la fel, fara erori.

    #39-41 grade constant.

  5. Stie cineva de ce mi se blocheaza brusc bara de start?Sau cand deschid o fereastra nu o pot inchide, nu imi da voie sa apas X, am incercat cu reinstalarea windowsului,reformatare,schimbare versiune de windows,dar degeaba, faza naspa e ca nu ma pot juca nimic ca se blocheaza si in jocuri la fel, dar cursorul il pot misca.

  6. DUPSTEP ! ! !

    << Comercial

    Sunt Mai multe genuri,mixuri de dubstep pe rap suna cel mai bine...cautati si voi,..in Romania acest gen de muzica nu este prea cunoscut dar intr-un viitor apropiat cred ca va rupe in topuri....:D

    Pe cateva beat-uri de hip-hop romanesc rasuna bine cateva sunete de dubstep cum ar fi... : Spike - Cine Vine ; Guess Who - Oriunde te duci/ Stiu deja Eli Din Timisoara & Mark - Stai Usor ( Original Song Profesor Green - Jungle ) si multe altele... :D

    Si Bine InteleS http://www.youtube.com/watch?v=N-ti8vQV_d4 :-j

    E destul de cunosc dubstep/drum n' bassu/drumstep'ul in Romania,dar la cum te duce neuronul ala care mai are putin si moare de singurate,cum mortii matii sa futi tot topicul asta cu salam al tau?,sa-ti indes salam in gura pana iti iese prin cur.

    #Imi merit banul,nu mam putut abtine.

    :)) Cu siguranta salam a fost 4fun :)) clar nu ne intelegem sau esti blocat mintal :) clar trebuia sa incepem si cu salam doar a fost la eurovision :))) =))))))))))))

    NE REPREZINTA TIGANII IN LUME !!! :))) \:D/

    sa inteleg ca te reprezinta,nu?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...