Jump to content

boggbill

Inactive
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by boggbill

  1. Eh de azi de dimineata tot am fost pe HYPE mode cu zvonurile ca NCSOFT a cumparat drepturi pentru a rezerva domeniul Guild Wars 2: Heart of Thorns, ei bine in seara asta odata cu noul update si ultimul update din living story season 2, am aflat ca intradevar au ceva planuri cu acel nume. Banuiala mea si a multora de pe reddit/siteuri este ca o sa fie primul expansion al jocului.

    Atentie spoilers daca nu ati jucat ultimul update:

  2. Multumesc foarte mult de ajutor! Sursa actuala nu mi-a facut probleme dar ma gandeam ca ar trebui una mai puternica pt ca placa asta consuma 180W iar cea veche 86 W dar daca zici ca nu e nici o problema, o sa o las sa "moara" si apoi imi iau alta.

  3. Salut! De Black Friday mi-am luat o placa noua si as vrea sa stiu daca este necesar sa imi schimb sursa curenta, si daca da, cu ce alta sursa. Bugetul e mic dupa ce mi-am luat placa asa ca as vrea  ceva "safe" pentru noua placa dar si ieftin.

    Configuratie:

    Procesor: AMD Phenom II X6 1055T 2.8 GHz
    Memorie: 8 GB RAM
    Placa baza: Gigabyte GA-890GPA-UD3H
    Placa video: ASUS AMD r9 270x Directcu II 1.1Ghz
    Monitor: SyncMaster P2370HD
    Sursa: Combatpower 650W

  4. La masculin cel mai mult ma inspira Juan Martin Del Potro desi este destul de ghinionist avand in vedere accidentarile dese si de lunga durata. La simplu insa, desi sunt roman preferata mea nu este Simona Halep ci Serena Williams, de cand sunt mic am tinut cu ea si e greu sa iti schimbi un favorit chiar daca cineva din tara ta a ajuns sus.

  5. Multumesc mult de raspunsuri :). Momentan am 470 lei stransi, o sa mai strang iar prin iulie asa sper sa imi iau una, sa vad care insa, multumesc mult inca odata!

  6. Salut, recent m-am decis sa imi iau o placa video noua, deja au trecut 5 ani peste cea actuala si a inceput sa se simta.

    Processor: AMD Phenom II X6 1055T Processor
    Graphics Card: AMD Radeon HD 5700 Series (HD 5750 1GB mai precis)
    Total RAM: 8.0 GB

    Monitorul este un SyncMaster P2370HD

    Sursa de 650W.

    Bugetul ar fi undeva la 500 de roni. Multumesc anticipat!

  7. Tot am criticat living story-ul pe tot parcursul acestui an insa imi dau seama ca nu am dat prea multa atentie. Finalul a fost um... un pic neasteptat chiar daca nu am jucat ultimele 5,6 parti din story chiar am ramas surprins. M-am reintors la joc cu forte proaspete si pot spune ca sigur o sa ajunga si mai departe cu jocul, nu cred ca o sa moara. Acum gata cu atatea observatii, mai este cineva care inca joaca?

  8. Am primit si eu un invite in beta. Am jucat oblivion si skyrim si sunt cele mai bune RPG-uri pe care le-am jucat eu, mai ales skyrim dar mi se pare ca TESO este um... nu stiu nu cred ca e mare lucru de el. Parti bune sa zic ca ar fi la questuri ca sunt asemanatoare cu cele din skyrim cu toate ca nu ai asa multe posibilitati de a le completa ca in skyrim si desigur muzica/voice acting-ul din joc sunt foarte bune. Alt + al jocului sa zic ca ar fi harta care e imensa in schimb TESO nu prea mai exceleaza la altceva. Nu am jucat decat pana la level 7 deoarece faci level foarte greu. Lasand la o parte long loading screen-urile si faptul ca are cateva promele la login cate odata, care sunt normale avand in vedere ca e stress test, ei bine jocul are un combat cam slab, de parca te bati cu aerul, nu are deloc greutate sa zic asa, armurile arata de parca sunt lipite de piele, fara prea multe texturi sau forme. Nu stiu ce sa zic dar in ceea ce ma priveste, sa platesc 60$ pentru joc si 15$ lunar, in stadiul in care e acum? Nici gand. A si sa nu mai pun la socoteala ca te forteaza sa cumperi imperial edition daca vrei sa joci imperial race? Whaat? Eu zic sa se mai gandeasca la ce business model vor sa mearga pentru ca asa nu cred ca o sa o duca prea mult/prea bine. E doar parerea mea personala :)

  9. Mie pc mai imi mergea greu si de la praful si toate impuritatile care erau in unitate iar dupa ce il curatam nu mai aveam probleme.

    Pc-ul in sine nu merge greu, doar netul pe pc. Asta dupa ce am instalat windows-ul merge ok. Dar am un "simptom" pe care il aveam si asera. Imaginea de pe desktop e neagra, dar nu arata nimic ca si cum as avea genuine sau alte porcarii de genul, sa vad daca a revenit si lag/buffering-ul. Revin cu detalii mai tarziu daca este cazul

  10. Sigur nu aveai alt antivirus inainte de avg ? Daca instalezi unul peste altul , se intampla exact ce ai zis In primut post.

    Sincer eu nu imi amintesc sa fi avut altul, am avut mcafe sau cum s-o chema porcaria aia, am dezinstalat-o si ieri am bagat AVG. Dar sa presupunem ca am avut, ce pot face? Defrag/cleanup nu a functionat. Laptopul merge pe stream la high, pc merge pe low, pe high intra in bufferring din 3 in 3 secunde.

  11. Ai descarcat ceva in ultima vreme ? Ai incercat sa scanezi pc ?

    Am luat AVG ieri sa vad, nu mi-a gasit nimic. Windows-ul reinstalat in decembrie pe la inceput. Chiar nu stiu care sa fie problema, nu prea ma pricep, asta chiar ma depaste pentru ca nu am mai auzit de asa ceva

    PS: Am dat cleanup acum dau defragment, daca nu reinstalez windows, iar >.>. Any other tips?

  12. Salut, chiar nu stiu unde as putea posta problema asta or aici la Internet si retelistica or la hardware/software. Deci, de doua zile calculatorul imi merge ingrozitor de greu daca vreau sa ma uit la un stream sau chiar si pe youtube la un video HD merge imposibil de greu, daca vreau sa ma joc un MOBA, iarasi imposibil de greu dar daca vreau sa downloadez ceva de pe net, orice trag cu 7/8 MB/s. Am net foarte bun si inainte imi mergea impecabil. Acum vine chestia care pe mine ma deruteaza, daca intru de pe wifi, de pe laptop pe acelasi router de internet merge, mai are cateva figuri in jocuri, spike lag ici colo dar tind sa cred ca e de la joc dar in rest merge bine, care poate sa fie problema? Sa fie oare de la internet sau de la calculator?

  13. Salut, de aseara nu mai reusesc sa pornesc pc-ul . Apas pe buton se aprinde insa placa video face un sunet ca si cum incepe sa functioneze iar apoi nu, e exact ca sunetul cand intri intr-un joc, porneste ventilatorul mai tare. Nu se aude nici beep-ul de la inceput. Chiar nu stiu ce are, banuiesc ca este de la placa insa nu cred ca e stricata ca altfel nu mai primea curent. Vreo idee de la ce ar putea fi? :(

  14. Din pacate nu am mai apucat promotia la acel acer si acum nu mai este in oferta magazinului. Ma gandeam ca pe saptamana viitoare sa imi iau unul si inca nu stiu foarte bine ce, in acelasi buget de 4.500 lei ce as putea sa imi iau mai bun? am gasit cam ceva de genul asta:

    http://www.flanco.ro/it-c/laptopuri-tablete/notebook-laptop/laptop-acer-v3-571g-nx-m7dex-003-cu-procesor-intelr-coretm-i7-3632qm-2-20ghz-8gb-750gb-nvidiar-geforcer-gt-730m-4gb-linux.html

    Pretul e cam sub buget si ma gandeam daca este ceva mai bun decat acesta, raport pret/calitate.

  15. Sper sa anunte un expansion pentru sarbatori ca altfel nu vad prea bine jocul. Asta nu inseamna ca eu nu o sa mai joc, ba din contra dar vad ca din ce in ce mai multi se plang de faptul ca nu mai au ce face si ca s-au saturat de cate un tab de achivment-uri pe luna.

  16. Salut, stiu ca o sa imi spuneti ca e mult mai bun un desktop pentru gaming dar calatoresc destul de mult si as dori sa il car dupa mine pe oriunde m-as duce. Asadar, bugetul de 4.500 lei si cum am mai specificat si mai sus, as dori un laptop pentru gaming. Dand un search pe forum am vazut asa ceva     http://www.emag.ro/laptop-acer-aspire-v3-772g-747a161tmamm-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-4702mq-2-20ghz-haswell-16gb-1tb-nvidia-geforce-gtx-760m-2gb-linux-gold-nx-m8uex-004/pd/EN1B0BBBM/?ref=vp_ap_vis

    si ma intrebam daca se gaseste ceva mai bun care sa se incadreze in bugetul meu.

  17. Nu am mai trecut de mult pe aici, dupa cum stiti azi apare noul update la GW 2, in jurul orei 10 seara la noi. Si eu joc tot pe Seafarer's Rest :) sincer username-ul nu il mai stiu dar ma puteti gasi pe Yumi Azumy.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...