Jump to content

TorQue

LinkManiac
  • Posts

    347
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TorQue

  1. Vi se pare normal ca un membru al staff-ului sa ignore un jucator care are o problema pe server? Orice problema se rezolva doar prin comunicare, dar daca eu vorbesc singur ce sa se rezolve..

    Nu stiu ce mai cauta acest om in staff.

    Vad ca singura solutie e sa parasesc acest server. Tineti-o tot asa si poate o sa mai ramana cativa jucatori pe server.

    • Upvote 2
  2. Nimeni nu face nimic, toti imi zic ca doar Haifisch ma poate rezolva, iar pe el il doare undeva de mine. Multumesc staff-ului pentru ajutorul acordat.

    Haifisch chiar poate sa faca ce are chef fara sa fie tras la raspundere de nimeni?

    • Upvote 3
  3. 13 hours ago, haros said:

    la reevaluarea ta iti poate raspunde doar @Haifisch daca si cand o sa aiba timp

    Sper sa primesc un raspuns cat de curand ca deja a trecut o luna si jumatate de cand am suspendul. Macar sa stiu sa plec in alta parte.

    Ca sa vezi ce primesti cand ai un comportament impecabil si nu incalci nici macar o regula pe server. Un suspend permanent.

    Felicitari staff-ului Linkmania pentru treaba minunata pe care o face! Vad ca va straduiti din greu sa alungati jucatorii de pe server.

    • Upvote 6
  4. 3 minutes ago, vjmatrix said:

    Nu inseamna vanatoare. Inseamna ca e un om neserios. Am incercat sa-l ajut si asa m-a rasplatit, lasandu-ma fara spot. 

    Daca stiai ca nu face intentionat trebuia sa retragi indiferent de ce ti-a facut. Aveai poza cu pk, ii faceai post, daca nu aveai nu faceai si gata. Stii ca razbunarea e arma prostului, nu?

  5. Nume: TorQue

    Sper sa nu mi se mai inchida in nas fara sa mi se ofere vreo explicatie. 

    Vreau sa vada cat mai multi oameni din staff pentru ca pana acum nimeni nu a ridicat un deget sa faca ceva in situatia asta. Nu inteleg cum e posibil sa iei suspend fara sa faci nimic. In momentul de fata serverul e plin de buguri, iar voi nici nu incercati sa va asigurati ca ati procedat corect cand va spune omul ca n-a facut nimic. Eu va spun ca n-am facut nimic, iar anticheatul vostru nu merge bine.

    E in avantajul vostru sa faceti verificari pentru ca nu stiu ce server e ok sa functioneze cu un anticheat care nu detecteaza ce trebuie. Si sa-i spuna careva lui Haifisch ca e frumos sa mai bagi in seama si jucatorii, mai ales ca nu trimit pm aiurea.

    Poate ca v-ati plictisit de mine, dar atata timp cat eu nu am incalcat nici o regula pe acest server, cred ca e normal sa insist in a-mi sustine nevinovatia.

     

    • Upvote 6
  6. Nu inteleg de ce nu puteti accepta ca se mai pot intampla si greseli. Eu nu v-am cerut sa-mi deblocati contul ca asa zic eu, am cerut sa faceti niste verificari la acel anticheat pentru ca ceva nu e in regula. Atata timp cat eu am folosit doar clickerul din joc si sunt detectat cu hacks, as zice ca undeva e o greseala.

    E chiar atat de greu sa se sesizeze cineva din staff sa faca verificari?

    Am incercat sa comunic cu Haifisch in speranta ca o sa rezolvam problema asta, iar el ma ignora complet. Voua vi se pare normal asa ceva?

    @Kitte @Lancelot @Odyzzeus @Haifisch @PsychoSaD @Internal @Damian @bunny

    • Upvote 3
  7. 9 hours ago, bunny said:

    Păi fix ăsta e motivul pentru care nu vă răspunde nimeni la nimic când vă adresaţi aşa.

     

    Scrisesem un mesaj lung pe tema asta, dar l-am şters, oricum n-ai cu cine să discuţi.

     

    Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic, doream sa stiu cine e in masura sa ma ajute cu acest suspend primit aiurea. Cer chiar atat de mult?

  8. On 3/1/2016 at 3:30 AM, Lancelot said:

    Multe victime..multi razvratiti :) putini oameni cinstiti

    Loyd- o clipa nu ai facut ceva pentru server- nici macar sa ai o limita de bun simt sau un limbaj mai sus de o ieseala cu turma de oi. La fiecare db revii cu lacrimi in batista si ne rogi sa te lasam sa te joci..tu te-ai maturizat..tu stii unde greseai in trecut. Dar dupa cum se vede...mie mi se pare ca involuezi

    Odiosu plus Akasha..voi nici nu meritati atentia mea. Jigniti - ne numiti pe noi dictaotri si capete seci? :)) pai mesajele alea cand cerseati GM si ne spuneati cate idei aveti voi pentru LM si ce onoare ar fi sa fiti in echipa..le-a scris vreo fantoma de-a voastra? ( asta caci tot vad ca e la moda subiectul)

    Cat despre cei prinsi de script- cei care va considerati nevinovati va rog accesati pm-ul lui Hafisch. Desi la ce atitudine mizerabila ati avut- majoritatea- ...

    Vad ca aveti tendinta sa confundati acest topic cu un loc unde sa va varsati frustrarile - de neprimit admin- de primit ban pentru niste hack-uri pe care chiar ati recunoscut ca le-ati folosit- vezi FLOW. Ori sunteti in stare sa duceti un dialog civilziat- ori il inchidem si dialogam doar la banati.

     

    Te rog sa-mi indici si mie pe cineva competent care poate sa ma ajute cu aceasta problema. Haifisch nu-mi raspunde la pm. Multumesc.

  9. 11 hours ago, Dumnezeu said:

    Eu traiesc in Rai.

    Doamne :)))))))))) ma voi nu cumva sunteti rusi? nu scriu eu gramatical dar voi nu stiti nici macar sa cititi tot,sariti randuri intregi.

    Daca pe alte servare se procedeaza cum zici tu(de si majoritatea nu te baga in sama daca nu donezi) de ce se aduna aici 200/300+ jucatori de atatia ani.

    Eu nu imi dau cu parerea ,eu iti zic adevarul.

    Te crezi ne vinovat fati topik frumos explica si oamenii te baga in seama si te mai verifica o data,tu faci pe macaroana la fiecare reply.

     

     

    @va mai scriu din plictiseala ,nu tin cu nimeni pentru interes personal,dar cand vad cei aici ma mir ca inca va suport (tirani)

    se vede ca femeile/domnisoarele sunt mai indulgente pe forum.

     

     

    Am facut reevaluare si nu m-a bagat nimeni in seama, decat a fost inchisa.

  10. 1 minute ago, Dumnezeu said:

    am scris ceva mai sus ,nu stiu sa explic mai bine.

     

    sa dovedeasca cui?de ce trebuie? e servarul lor,ei trebuie sa aiba grije de el si de jucatori corecti.

     

    daca pune dovezile aici cu ce ma ajuta pe mine?daca eu nus in lista aia si joc de placere si corect.

     

     

    DACA asi fi in postura lui 41nd va inchideam si servarul si topikurile pe aici,va lasam doar topikurile la guild,sa veniti doar sa povestiti de 97d si cat de frumos era atunci.

     

    Nu ai cu cine sa vorbesti ,va ascundeti si in game si pe forum in fiecare an cu nik uri noi dupa ce bulversati o comunitate.

     

    uite

      Reveal hidden contents

    1-scrie-scriitorul-rusine-sa-va-fie.jpg

     

    am-culoarea-ciocolatei-dar-nu-imi-e-rusi

     

     

     

    Dumnezeu, nu stiu pe ce lume traiesti tu dar pe orice server trebuie sa prezinti dovezi cand dai un suspend, indiferent pentru ce. Asa ca te rog sa cobori cu picioarele pe pamant si sa te mai interesezi inainte sa-ti dai cu parerea.

    • Upvote 2
  11. 4 minutes ago, 41nd said:

    Cine a fost "banat" de echipa tehnică atunci 100% a jucat în afara regulamentului și avem fix toleranță ZERO pentru asemenea jucători.

    Eu pot sa-ti garantez ca procentul nu e 100% pt ca eu am jucat conform regulamentului. Se poate face o verificare pt caracterul TorQue daca nu cer prea mult?

    Nici nu aveam unde sa folosesc hacks: eu nu particip la CS, nu dau pk la lume aiurea ca altii, nu am facut toata ziua dueluri. Doar nu foloseam hacks la party in arena, cat de cretin ma credeti?

    • Upvote 1
  12. 14 minutes ago, BELLE_ said:
    14 minutes ago, BELLE_ said:

    am citit paginile din spate, si daca e sa pun in balanta, vad mai multe acuze aduse echipei de admini pentru incorectitudine, pentru impartialitate, pentru lipsa de fair play si obiectivitate, acuze de favoritism etc.

    Ma gandesc totusi ca adevarul se afla la mijloc. E IMPOSIBIL sa se persiste intr-o gresala ca un ban dat pe nemeritate la nesfarsit. Iar adminii n-au un bat infipt in fund. Cu siguranta ca daca esti 100% nevinovat o sa iti primesti scuzele pe care le astepti.

    Dar reiau, nefiind totusi o cunoscatoare a aspectelor tehnice, chiar nu cred ca ai ss fiindca afara au aparut ghioceii.

    am citit paginile din spate, si daca e sa pun in balanta, vad mai multe acuze aduse echipei de admini pentru incorectitudine, pentru impartialitate, pentru lipsa de fair play si obiectivitate, acuze de favoritism etc.

    Ma gandesc totusi ca adevarul se afla la mijloc. E IMPOSIBIL sa se persiste intr-o gresala ca un ban dat pe nemeritate la nesfarsit. Iar adminii n-au un bat infipt in fund. Cu siguranta ca daca esti 100% nevinovat o sa iti primesti scuzele pe care le astepti.

    Dar reiau, nefiind totusi o cunoscatoare a aspectelor tehnice, chiar nu cred ca ai ss fiindca afara au aparut ghioceii.

    Stii ceva? Deja nu ma mai intereseaza si parerea ta despre cum am luat eu ss ca m-am saturat sa ma faceti toti codat fara dovezi. Daca chiar le e lene sa mai faca o simpla verificare atunci eu nu va mai deranjez ca deja ma lupt cu morile de vant aici.

    Oricum nu cred ca mai pot juca pe un server unde isi bate joc de mine oricine vrea din staff. Puteti sa credeti ce vreti despre mine dar eu stiu cum am jucat, asa ca nu ma intereseaza.

    Am mai jucat acum multi ani pe alt server si acolo n-a avut nimeni treaba cu mine ca am jucat corect ca si aici. Acum am zis sa incerc pe linkmania ca e o comunitate mare si frumoasa, dar se pare ca m-am inselat.

    • Upvote 1
  13. 5 minutes ago, BELLE_ said:

    da, am mai mult de 3 conturi chiar, pentru ca uitand parolele am fost nevoita sa le refac adaugand diverse stelute si liniute. Cand l-am recapatat pe acesta am postat 90% doar de pe el, fiind cel mai vechi.

    ma indoiesc ca a fost chiar asa. Adminii nu or fi ei perfecti, dar nu vantura suspenduri de cate ori e soare afara. Cu siguranta exista explicatii care ti s-au oferit si poate le-ai scapat fiind necajit pentru ss.

    Te invit sa citesti paginile din spate ca sa vezi ce explicatii mi s-au oferit. Nici pe PM nu am nimic, te asigur.

  14. 9 minutes ago, BELLE_ said:

    Incep sa ma umflu de ras. Uite cum arata sumarizarea aspectelor de care se plange lumea pe server, in ochii mei:

    1. GM face trivia - tot poporul e pe google si pe wikipedia
    2. GM face recunoaste rasele pentru care se foloseste itemul X - se folosesc comenzi de tipul /nume item (sau ceva de gen)
    3. jocul are buguri - se cauta in disperare programe care sa pacaleasca soft-ul si sa isi creeze avantaje. Ah da, si daca se poate sa fie under the radar e perfect
    4. GM face scrambled words - in mai putin 10 secunde sunt accesate site-uri de unscrambled bla bla
    5. GM face razie - fie sa foloseasca programe care te anunta, fie jumatate din retelele de telefonie mobila nu pot fi accesate din cauza bipurilor
    6. GM da suspend - se cauta modalitati de razbunare si se  naste vanatoarea
    7. GM anunta niste reguli de bun simt la un event simplu si clar - jucatorii cauta variatiuni la limita regulii ca sa castige un amarat de jon. Jully, GM fraier ce esti! N-ai invatat sa anticipezi si sa faci un regulament clar si concis? Hai sa te invatam noi
    8. jucatorii participa la CS - citez "cel mai important event de pe server". REALLY??????? Mai exista asa: bc, ds, cc, gaion, bossi prin Kalime, Illusion temple, doppelganger, Mercenary guild master Tercia cu pleiada ei de questuri, medusa, selupan and so on. Iteme acc pica si la gaion apropos, wow ce descoperire tare

    Deci DA ! DEMISIA !!! JOS COMUNISMUL !!! LA GARA CU VOI TOTI DIN STAFF!!! N-AVEM LOC DE VOI SA NE FACEM MENDRELE PE SERVER!!! JUSTIFICATI TOTI SAU LA RAHAT. AM PLECAT PUP, PA!

    Ne iertati domnilor admini ca suntem incapabili sa facem ceea ce fix noi cerem: SA FIM FAIR PLAY. Voi sunteti de vina pentru asta ! Afara! VREM ALT STAFF!

     

    :f-thread-closed:

    Uite cum arata sumarizarea asta la mine:

    1. Am primit suspend pt hack desi nu am folosit nimic.

    2. Am cerut sa se faca macar o verificare pt ca sigur s-a produs o eroare.

    3. Singurul raspuns primit a fost ca sunt un trisor si nu merit nici sa vad daca exista vreo dovada care sa sustina acest suspend.

    4. Stafful Linkmania MU nu este aici pt functionarea corecta a serverului si pt a rezolva problemele jucatorilor, este aici doar ca sa-si etaleze superioritatea fata de muritorii de rand(jucatorii de pe server).

    • Upvote 4
  15. 1 minute ago, AngeL said:

    Iar nu ai înțeles nimic, nimeni nu este zeu aici, pur și simplu te-am invitat să dialogăm pe bază de argumente, nu doar așa. Ai dorit să atragi atenția unui Staff-er, acum o ai, și tu ce faci? 

    Cred că nu s-a văzut:

    Penultima frază mai exact.

    Cred ca nu ai vazut tu ce am zis mai sus, Lancelot doar a zis si atat. Eu nu am niciun PM, cred ca asta e o dovada a corectitudinii voastre. Si nici nu cred ca o sa primesc pm pt ca nu exista dovezi impotriva mea. Sunt destul de sigur din moment ce nu am folosit hacks.

  16. 1 minute ago, AngeL said:

    Ce legătură are acest fapt cu faptul că tu ai fost sancționat și continui să încalci regulamentul general? Păi, eu nu am explicat nu mai odată, regulile în această comunitate sunt făcute să fie respectate, nu să fie ocolite ! I-ai dat PM lui 41nd  să-ți unească conturile? Probabil aveai warn-uri la activ și de asta nu s-a putut efectua unirea conturilor. 41nd nu are timp să răspundă tuturor PM-urilor, de asta a desemnat un staff și niste manageri care vă răspund în timp util la întrebările referitoare la ariile lor. 

    Tu ai fost sancționat de Lancelot cu un suspend de 10 zile +, nu? Ce ai înțeles tu prin această sancțiune? 

    Ce trebuia să înțelegi:

    ”Am fost sancționat cu lipsirea dreptului de postare fiindcă am făcut niște afirmații nefondate și neadevărate la adresa unui coleg de forum, un staff-er. Trebuie să fiu bărbat și să-mi asum consecințele acțiunilor mele !”

    Ce ai înteles tu:

    ”Ce-mi pasă mie, mai am încă un cont, două sau trei, pot posta oricând” 

    Ei bine, aici ai greșit, când suntem sancționați că nu știm unde-i limita, apoi stăm sancționați. Dacă nu avem ”forța” necesară să stăm sancționați și postăm de pe conturi clonă (2 clonturi cu același IP), atunci vine staff-ul să ne ajute să stăm sancționați, același staff care vă explică frumos în PM, nu? Prin urmare, tu ți-ai băgat singur pumnul în gură când ai decis să postezi de pe cont clonă. Și, atenție, dacă mai prind încă un cont clonă fără acesta, îți voi suplimenta sancțiunea pe contul principal cu 10 zile fiindcă ai încălcat regulamentul general de mai multe ori după ce ți s-a explicat ! 

    Vai, dragul meu, ai secțiunea dedicată unde te invit cu dragă inimă la un dialog cu argumente susținute de dovezi palpabile. Că din tastă/gură toți putem bate verzi și uscate. Chiar sunt foarte curioasă ce a făcut acest Staff ”tiran”, ”dictator” și ”nesimțit”. Uite, eu îți dau posibilitatea să postezi în calitatea de Guess în această secțiune:  Reclamații împotriva staff-ului - chiar aștept cu interes postul tău.

    Până atunci, *Loyd”  cont clonă = șters !

     

    Citez pe AngeL: "te invit cu draga inima la un dialog cu argumente sustinute de dovezi palpabile". Inca o data repet, de ce cereti dovezi de la noi dar cand voi acuzati nu aduceti dovezi?

    Sau cei cu functii fac doar ce vor, nu trebuie sa respecte niste reguli?

    • Upvote 2
  17. 3 hours ago, AngeL said:

    Eu cred că nu ești tu în măsură să spui asta. Ca să fiu pe scurt, dacă nu era @Lancelot, nu era server de MU (el și înca vro 3 -4). Nu ai de unde să cunoști activitatea fiecărui staff-er, implicarea si devotamentul + orele pierdute să pună un server pe picioare. Așa că nu îți văd rostul comentariilor pe lângă subiectul topicului. În acest topic se discută strict pe acțiune, nu pe simpatie sau antipatie lui X sau Y. 

    @-Loyd- - cont clonă = permanent.

    Ai încălcat regula: 

     

    Ca o paralelă, bunica mea o vorbă din care eu am un făcut principiu: ”Toată lumea să vorbească numai tu să taci”. Înțelegi ce spun, nu? 

    Scriu din perspectiva caracterului de joc acum: @FLOW, poți să negi în fața mea că mă băteai din TS pe SM full ML și full Mana Shield? Poți spune că nu e așa? Eu să fiu în locul unora aș pleca capul în pământ...mai ales când am dita mai musca pe căciulă. Fiți bărbați când greșiți.

    P,s: Flow, postul meu nu necesită replică din partea ta. 

    @Lancelot  a spus clar: ”Eu sunt de acord ca @Haifisch să dea dovezile în PM fiecăruia care vrea să le vadă” - presupun că această frază n-ați văzut-o, nu? Erați mai ocupați să aruncați cu noroi, vă înțeleg... 

    Contul clonă am să îl blochez eu, cât privesc celălalte încălcări de regulament al secțiunii MU, am să îmi las colegii de la  MU s-o facă.

    Nu arunca nimeni cu noroi, degeaba a zis Lancelot daca nu s-a facut nimic. Doar vorbele sunt de voi.

  18. 14 minutes ago, Brotherhod said:

    Nu stiu de ce va zbateti atat . Ati jucat "urat" ,sunteti pedepsiti . Credeti ca @Haifisch , nu are altceva de facut decat sa baneze o parte din jucatori si unii full , pentru ce ? 

    Daca sa facut o greseala , stati fara griji , vi se va scoate suspendul .

     

    "folosirea de programe interzise"  = "cont blocat".  Suportati consecintele !

     

    Eu ma zbat atat ca stiu ca n-am folosit coduri si primesc suspend. Partea proasta e ca ei nu au intentia sa verifice nimic, deci daca s-a facut o greseala nici nu se va afla. De ce sa-i intereseze ca doar nu sunt ei in situatia mea.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...