Jump to content

Asrai

Inactive
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Asrai

  1. Preferai sa stea forumul o saptamana offline ? Alta varianta nu este. Care sunt problemele alea asa de mari de te impiedica sa-ti vezi linistit de postat in continuare ? Ce anume arata atat de iritant si neplacut ? Reclama era si pana acum. Altceva ?

    Multi destepti, putini cunoscatori.

    Ca tot ai pomenit de beta, cati dintre voi v-ati agitat sa cautati probleme si sa mi le spuneti ?

    Din moment ce va permiteti sa spuneti "Nu-ti convine, pleaca!" sau "E cum spunem noi!", aveti pretentii ca sa stea altcineva sa va faca treaba :)?

    Pentru ce sa stea offline? Se putea crea frumusel separat si se lucra in liniste.

    Da, e iritant aspectul (e teribil de greu sa-l muti sus, incredibil de greu). Altceva?

    Incetati sa mai faceti astfel de afirmatii "Nici macar nu stiti...", "Multi destepti, putini cunoscatori.". Ai indeajuns creier sa constientizezi de ce nu e bine dpdv al cursivitatii unei discutii sa spui asta? Expune datele problemei pentru a vedea toata lumea daca stie despre ce e vorba ca sa-ti dea cu argumentul in freza, poate nu mai folosesti astfel de fraze. De fapt, de asta ti-e frica :).

  2. Nu inteleg de ce a trebuit sa va grabiti. De ce nu ati asteptat sa faceti skin-ul si modificarile necesare pe beta (doar de aia ii zice BETA!) si sa veniti cu produsul final?

    E chiar iritant si neplacut ochiului cum arata forumul acum (reclama din dreapta il face 51% neplacut).

  3. Din cate stiu eu asa gandeai mai pana la reply-ul asta. :).

    Chiar as vrea sa stiu din ce context ai extras asta :huh:.

    superba melodia germaniei ?! DOAMNEEEEEEEEEEE... melodiile islandei/irlandei au fost de 20 de ori (pe putin) mai bune decat ale germaniei. sunteti ca iepurii, ca spune unu ca morcovul ala e bun si toti credeti asta..

    prea multa publicitate i s-a facut germaniei. lena aia nici nu are voce, daca o punea cineva sa cante o nota inalta se ineca pe scena. iar cine are ureche muzicala isi da seama ca nici notele pe care le-a cantat nu le-a cantat f bine ...

    Daca tu mixezi sau iti place mai mult dance asta nu inseamna ca si e mai buna o melodie dance, trance, sau ce mama naibii a fost.

    Moldova nu s-a clasificat pe un loc bun pentru ca a venit cu o melodie banala :-??. Acelasi dance rasuflat, folosit repetat la Eurovision.

    Romania a mai condimentat putin strofele dar pentru refren ar fi trebuit sa fie pe acelasi loc cu Moldova.

  4. As dori si un avatar va rog frumos . Un moderator sa modifice titlul cererii "[Avatar+signature]

    1.Imagine : http://img35.imageshack.us/img35/3123/27649082silentlucidity.jpg

    2.Marime : nu conteaza

    3.Stil : -

    4.Text : -

    5.Designer : Cine vrea :D

    Thanks :). Just in case, poate iti place si tie (nu, nu e doar o saturare <_<):

  5. Tot ce se poate... parleala cu "look a like" e cea mai utilizata pentru a acoperi problemele unor vedete. Ce e greu de crezut ca poate chiar a avut o astfel de "experienta"? We`re human, not robots :). Si ce daca s-a dezbracat? Vi s-a taiat ratia de mancare daca s-a dezbracat Rihanna? Ca va si pasa daca e ea sau nu...

  6. nu inteleg ce anume din ceea ce-am spus eu te-a facut pe tine sa scoti aberatiile de mai sus, in fine, ai demonstrat ce-am spus mai sus, pentru asta-ti multumesc.

    Yeah, right -_-. Faci si tu ca altul, incearca sa ii puna gainii pene -_-. Cica ii spune ca e nesimtit si mincinos (nu-l jignea, ii arata iubirea lui tandra) si spune ca lucrul asta nu ar provoca o reactie din partea celuilalt -_-...

    Cata muierime aveti in voi :)...

  7. ..., altii o fac pentru ca, oh stai asa, toti o fac pentru ca asa li se pare lor ca e corect/normal, asta nu inseamna ca toti suntem la fel, "normalul" meu nu e si "normalul" tau.

    adica, gandeste-te la creierul tau ca la o harta, iar de cate ori vezi egoism in unele lucruri/fapte (cum vrei sa le zici), harta se coloreaza si asa ramane. intrebarea mea pentru tine e : ce raspuns vrei de la noi cand deja ti-ai format parerea despre chestia asta?

    eu cred ca fapte lipsite de egoism, dar egoismul e un punct 4t al omului, merge mana-n mana cu ignoranta etc si e o forma de manipulare.

    sau ok, nu asculta ce-ti zic acum, adica eu n-am dormit azi noapte deloc si am stat pana la 9 dimineata si m-am gandit la thread-ul tau.

    Incerci sa vinzi castraveti gradinarului sau iti etalezi "mujchii de macio virtual"? Gogule, nu impresionezi pe nimeni prin sarcasmul tau si nici nu provoci vreo reactie in afara de cea de scarba, poate si putina mila.

    Daca nu te durea basca stateai la locul tau si te uitai la topicul cu "Tatuaje" sau la cel de bune maniere.

    Dupa cum ai vazut si in ultimul reply, scopul initial difera de multe ori de cel final precum si efectele acestuia.

    Intrebarea e adresata celor care cred ca stiu ca exista astfel de fapte. Eu mi-am exprimat parerea asupra celor spuse de voi si am spus ca inca nu am gasit.

    Daca esti capabil sa porti o discutie, fa-o. Daca nu, cred ca te poti abtine. Sau ai mazgarici la limba (degete)?

  8. Ideea era sa subliniez faptul ca inconstient este urmarit un scop.

    Asta tine de experienta subiectului, dobandita tot inconstient, la modul: Am ajutat-o pe tanti Fanica acum 2 saptamani, iar dupa aceea m-am simtit un pic mai bine/mi-a dat o cratita de ciorba.

    Cand iei o decizie nu intra in calcul doar factorii constienti.(revin cu explicatie si la asta daca e nevoie, dar sper ca nu este)

    Chiar daca subiectul neaga initial, sau nu cunoaste initial scopul actiunii, acela este bine definit inainte de a fi inceputa actiunea.

    Un exemplu care mi-a dat un pic de furca a fost cel cu minerii(oameni pe care-i respect),care isi salveaza camarazii la nevoie.

    Poate ca suna un pic ipocrit, dar pune-te in situatia UNICULUI, sau unuia dintre putinii supravietuitori dintr-o explozie din mina(de exemplu).Cum te-ai impaca restull vietii cu remuscarile/regretele/constiinta?

    Cred ca, poate, e cea mai buna explicatie data in topicul asta. Nu de fiecare data scopul initial e asemanator cu scopul final cand faci un anumit lucru.

  9. nu conteaza

    dupa 4 pagini de 'fapte' in care gasesti sau nu egoism, el tot n-a gasit nimic, a ajuns exact de unde a plecat.

    tie ti se pare ca merita thread-ul asta sa mai stea in picioare? mie nu;f

    Am dat reply doar la exemplul dat de Lucky fiindca am incercat sa generalizez, nu am stat sa dau reply la fiecare in parte.

    Din ce am scris in reply-ul recent vrei sa spui ca alea nu sunt mici fapte ce au o nuanta de egoism? Ia gandeste-te putin...

    LE: Si e ea, nu el, dar in fine. Cainii latra, caruta trece.

  10. in general se poate vorbi de egoism atunci cand faptele bune sunt facute de straini pentru straini, dar nu mereu. sunt sute de exemple de donatii anonime. unde e egoismul aici? unde e ipocrizia? cat despre cei care fac fapte bune in favoarea persoanelor iubite...ii compatimesc pe cei care cred ca si aceste fapte sunt facute cu egoism.

    Nu e vorba de ipocrizie ci e vorba de acea stare pe care ti-o "provoci", acel "egoism" al starii tale. Unii o fac pentru a se impaca cu ei insisi recompensand anumite greseli, altii o fac pentru a-si confirma "statutul de om bun" (Heaven and bullshit), altii o fac fiindca asta ii face sa se simta bine. Deci, o mica urma de egoism exista.

    Intrebarea a fost "Exista fapte lipsite total de egoism?". Inca ma gandesc si nu am gasit nimic :).

  11. Little man ^^

    Cauta n poze , dupa ce ai fost prins cu dupe mai aveai si tupeul sa te trec atunci , din momentul ce toata lumea se plangea.

    Anw: care alti adversari dificili , ca numai alianta noastra era :mellow: , de 4 ori am pus sigiliu . Mai erau alti adversari dificili.

    Mai exact RAGE si Sicily erau la datorie si cativa din Glamour

    Altul care isi uita lungul nasului. Te-ai vazut in RAGE bine, pupat de toti in fund, si acum zici doar : "RAGE si Sicily erau la datorie si cativa din Glamour"?

    Mai tii minte cand imi atrageai mie atentia ca ce treaba am eu cu HH?

    Mi-ar fi rusine sa mai folosesc numele asta daca as fi in locul tau.

  12. castig 1 mil' de euro ...500 000 ii donez pt. casa de copii....unde'i egoismul ??

    In ziua de azi, primesti scutiri de taxe, reclama benefica pentru imagine :-?. Eu nu stiu nici macar o persoana care, in ziua de azi, sa faca astfel de fapte cu o lipsa totala de egoism :-?.

  13. Ma uitam la un episod din serialul "Friends" si era o discutie in care se afirma un lucru: "Nu exista fapte bune lipsite de egoism.". Am incercat si eu sa ma gandesc la o fapta buna lipsita de egoism, dar n-am gasit nici una :).

    Voi stiti vreun exemplu de fapta buna lipsita de egoism :-/ ?

  14. ma citeste de 2-3 ori ce am scris poate-ti dai seama....azi e 27 :) pt sapt viitoare nu are cum sa bage jog-uri dar pt sapt trecuta a avut in fine numi ma bat capu degeaba

    Da, a avut pentru saptamana trecuta, dar... au participat cateva guilde la cel de saptamana trecuta (logic, a mai scazut din hp). Cum te astepti tu ca el sa mareasca hp-ul la porti acum?

  15. garrone a luat SS intre 18 si 21 pana a luat ss a avut DESTUL timp sa faca portile full...pt cs-u dp 25

    Tu astepti cs-ul de pe 25? Esti sigur ca stii ce data este astazi?

  16. tu ori nu vrei sa intelegi..ori nu intelegi...de sambata seara(19) pana pe 21 avea timp sa faca portile full asa ca lasati odata presupunerile voastre

    Da, dar de atunci a trecut un Castle Siege :)...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...