Jump to content

JmEcKeReL

Forumist
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JmEcKeReL

  1. Nu i-a oprit nici alarma cu senzori din perimetru si nici macar inregistrarea video care surprinde furtul nu a dus la prinderea lor.

    Redam mai jos povestirea pagubitului, iar in video-ul atasat puteti vedea cum stergatoarele masinii sunt sustrase a patra oara.

    Mi-am achizitionat un BMW 330d anul trecut in septembrie si la nici o saptamana, intr-o noapte mi-au disparut stergatoarele de parbriz (sunt tipul siliconat cu valoare de magazin de 150 RON).

    Mi-am achizitionat altele si la nici 2 saptamani, iar au disparut. Mi-am pus alarma cu senzori de perimetru din cauza hotului, insa am patit-o si a 3 oara.

    De fiecare data am anuntat politia, insa raspunsul a fost acelasi: nu pot lua amprente si e foarte greu sa gasesca ceva...

    Dupa al 3-lea, furt mi-am achizitionat si instalat camera de supraveghere. Am patit-o si a 4 a oara cu tot cu camera.... Am anuntat iarasi politia, le-am dat inregistrarea (e adevarat ca imaginea nu are claritate pentru ca nu mi-am permis o camera profi), insa rezultatul a fost acelasi: nu au nicio pista.

    M-am interesat putin si am descoperit ca unul din vecini a achizitionat acelasi tip de stergatoare de la un "tip" de prin cartier cu 30 RON. Insa nici aceasta pista nu i-a "ajutat" pe

    politisti. Sunt constient ca au mult de munca si probabil multe alte furturi auto mult mai importante, insa sunt si eu contribuabil la stat si mi se pare chiar lipsa de interes avand totusi inregistrarea si martorul sa nu "reusesca" sa gasesca nimic.

    In afara noptilor nedormite de stat la panda am cheltuit si peste 2.500 RON pe stergatoarele furate si pe dispozitivele de protectie (alarma si camera de supraveghere). In lipsa de alt sprijin am fost nevoit ca ultimele stergatoare achizitionate sa le lipesc de brate pentru a nu mai putea fi furate asa usor.

    Veti vedea pe inregistrare ca hotul e destul de profesionist (ii trebuiesc 10 secunde sa le fure si sa fuga si in plus nu era nici stresat de faptul ca alarma suna).

    Si probabil ca nu sunt singurul in situatia asta, insa ceilalti "patiti" probabil nu s-au mai complicat sa reclame un banal furt de stergatoare.

    Nu am trimis inregistrarea mai repede pentru ca am sperat ca politia va reusi ceva si nu voiam sa le stric ancheta, insa se pare ca nu au fost prea "stresati" de subiect.

    http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...patra-oara.html

    sursa ProTV

  2. astia au acu niste rachete daca vor americanii ii curata pe chinezi de pe harta in 1 ora sau cat dureaza ca o racheta nucleara sa ajunga in china , ganditiva ca ei au 20 de mii de rachete nucleare le lanseaza pe toate odata sau 1000 daca lanseazaa e suficient nici macar nu apuca sa mai lanseze chinezii absolut nimic sau sa faca nimica ca o sa fie peste tot desert in china, think again.

    iar voi astia care ziceti ca americanii is prosti etc daca vor ei pe romania cu 3 rachete nucleare va rade pe toti nici nu trebe sa se chinuie prea mult

    de unde stii tu ma ce au americani si ce au chineji...poate ca chineji sunt mai bine dezvoltati sau sunt unele lucruri secrete....stie el :| #-o

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...