Jump to content

zxzxcasqwt

Inactive
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zxzxcasqwt

  1. au bagat o clasa noua nyuu si anume swashbuckler (un fel de rogue in wow) ... ma intreb dak au adus imbunatatiri la gameplay sau rata de exp/drop :)

    pai pica LA GREU iteme unice incat le vand la shop sa scap de ele :)) cand jucam eu acum 1 an + nu pica asa , si exp destul de mare , de ex acum e 200 % exp .

    au mai bagat lvl cap mai mare.. mai multe chestii un npc care la fiecare level din 10 in 10 te recompenseaza cu iteme din item shop

  2. Lineage II (Korean: 리니지 2) is a fantasy massive multiplayer online role-playing game (MMORPG) for the PC, and a prequel set 150 years before [2] Lineage. It has become very popular since its October 1, 2003 launch in South Korea, reporting 610,918 unique users during the month of March 2007.

    Greu e sa foloseste google , threadu asta a ajuns mai rau decat silkroad online thread , macar acolo s-au cumintit baietii , aici ce sa zic o multime de cocalar si basement dwellers care se dau interesanti .

  3. Tot SILKROAD ramane cel mai tare joc...metin2 ori e prea simplu ori e prea greu...e nashpa jocul..mai ales caracterele cum arata....park ziki ca sunt dragoni...SILKROAD ramane cel mai tare joc..

    cel mai tare joc silkroad? =)) jet de aici copile.

    A treia abatere de limbaj, sa speram ca te inveti dupa 20 de zile.

  4. Sper ca moderatorii sa ia masuri. E topic despre joc nu beta key giveaway. Am 8 invitatii dar nici nu le dau. Prefer sa le dau cuiva care stie sa caute frumos, fara sa intrebe pe forumuri.

    Inca o data: Rog moderatorii sa ia masuri.

    jet.

  5. Da omule da sti faci 16/16 M/P atatea questuri atatea materiale adunate parca nu iti mai vine sa te muti.....Da plm cand ii intrebi pe aia ceva in engleza si se uita asa la tine parca iti vine sa iti bagi **** in el de joc.................Acuma daca tot..zi un server unde joaca multi/majoritatea romanilor!!! :happy1:

    m-ai facut sa rad.. 16/16 fac in maxim 30 min lol

    cum am mai zis si sus pe server Macantacht sunt cei mai multi romani

  6. Mda auziti va rug ajutatima sa fac Documents in Darknes questu ala din forsaken abbey...nu stiu ce trebuie sa fac....plsplsplspls :((

    tre sa intri in instanta forsken abbey pe la mijlocu ei sunt documentele

    daca intrai pe un server european sigur gaseai un guild de romani care sa te ajute ..:) asa gl in germana .

  7. Salut baieti!!!! Pe ce server jucati si ce lvl aveti!!!Eu joc pe Aontacht si am lvl 15/16 Mage/Priest!!

    nick: Chrystof..dati un pm mai vorbim :beer: nu am vazut nici un roman pe serveru asta:P

    Aontacht e server de germani , nu vei gasi nici un roman , si nici un englez , daca stii germana goodluck pentru ca doar asta se va vorbi .

    daca vrei sa dai de romani intra pe srv Macantacht .

  8. e noob ala care ti-a zis .. :) overpowered sunt magii in jocu asta , in nici un caz un rogue , cand am facut lvl 50 , aveam in jur de 6k hp si din curiozitate am zis sa fac un duel cu un mag ( avea 8 k hp si equip mai bun ) si mi-a dat 1 hit cu flame....

  9. da.. clasele noi sunt Warden si Druid ..:) tu pe ce server ai ales sa joci , pe siochan ala ca e mai putin populat ?:))

    ca rogue.. doar rogue / mage si rogue/warrior sa nu iti faci , restu sunt bune , r/p ai avantaj'ul healului care ti-l poti da , r/s = damage mai mare , r/k = defense mai mare

    http://img99.imageshack.us/i/rascrnshot2009081314205.jpg/

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...