Jump to content

Quyssa

Inactive
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Quyssa

  1. Salutare!

     

    Nu vreau sa para spam sau cersetorie acest topic, dar vreau sa intreb daca ar avea cineva un cont de cabal pe EU si care l-ar putea da gratis ( de preferat server mercury..ca am aici cativa prieteni).Contul poate sa fie de orice lvl,de preferat +130 ..nici clasa nu conteaza asa mult (un wiz ar fi minunat! ).Acu 2 luni mi-am cam luat scam si am pierdut tot..wiz de 165 (prostia mea..long story).Am jucat pana acu 2 zile pe un cont de wa de 180 a unui prieten care zicea ca se lasa..dar nu prea s-a lasat si si-a cam luat contul inapoi :) . Daca doriti un schimb de caractere de la alte mmo,nu prea as avea..doar ceva pe rohan servere private..si cam atat. Stiu ca cabal nu mai e ce a fost odata,insa dungeoanele sunt cele mai frumoase din orice mmo pe care l-am jucat..si doar dungeoane fac cu party sau solo.De crescut de la 0 nu prea am timpul necesar :/ .

     

    Deci,daca ar fi cineva care ar putea sa ma ajute cu un cont,as fi recunoscator!

     

    Pentru contact puteti da Pm pe forum sau add skype  xanthos.raku.

     

    o seara buna! :)

     

  2. Salut!

     

    Am niste prieteni care joaca Cabal pe EU..si as dori sa ma apuc si eu..din pacate au caractere mari(+184) si nu prea am cum sa merg cu ei in dungeons..etc.Are careva vreun cont de lvl mai mare..pe care nu mai joaca si l-ar putea da gratis?..ca din cate am inteles lvl-ing se face foarte greu..iti ia luni de zile ca sa ajungi la un lvl mare :/.

     

    O zi buna!

  3. Salut!

    M-am apucat si eu de Aion pe NA..serverul Kahrun(ala un pic mai nou).Mi-am facut un Chanter..lvl 11 momentan.Pana acu jocul e destul de ok si o sa ma tin de el serios..totusi e cam aiurea de unul singur..mai sunt romani care joaca pe serverul asta?..un guild poate?

    IGN : Deceneus sper sa ne auzim in joc :)

  4. mda...clar...praf firma asta...

    ,,Version: 26 to 32

    Remarks:

    If your client version is 26, please use this manual patch to patch to the latest version.

    To check your current client version, please go to your Dragon Nest folder and open the file Version.cfg with Notepad.

    Instructions:

    Download the manual patch and place it into your Dragon Nest folder. ''

    de unde naiba sa iau v 26...nici nu cred ca exista macar...e v 25 toata ziua..cel putin la mine asa e...nici un patch nu merge sa il instalez...

  5. Se intampla tuturor din cate stiu :(

    Ce parere aveti? Pentru merc, sa merg pe linia din tree cu ultimata pentru axe sau pe cea cu ulti pt hammer?

    ,,Axe is a weapon that you will use if you decide to advance further into Barbarian.

    Axe:

    - Medium Attack Speed

    - Higher Minimal Damage than Hammer

    AXE: (http://dnarmory.com/item?i=269094913 See there, Physical damage is 61 (Higher) - 127 (Lower)

    HAMMER: (http://dnarmory.com/item?i=269619201 See there, Physical damage is 48 (Lower) - 145 (Higher)

    - More combo friendly than hammer

    - High Critical Rate

    - Final attack is in normal attack combo is an AOE

    Hammer is a weapon that you will use if you decide to advance further into Destroyer.

    Hammer:

    - Slow Attack Speed

    - Higher Maximal Damage than Axe

    HAMMER: (http://dnarmory.com/item?i=269619201 See there, Physical damage is 48 (Lower) - 145 (Higher)

    AXE: (http://dnarmory.com/item?i=269094913 See there, Physical damage is 61 (Higher) - 127 (Lower)

    - Highest Stun rate in the game (I think, not 100% sure)

    As for the build, you first need to choose between axe or hammer, because builds are different, and axe mercenaries advance into barbarian, while hammer mercenaries advance into destroyer.

    E luat de pe forum...eu is mercenary lvl 23...nici eu nu stiu daca sa aleg axe sau hammer...

  6. Sunt lvl 17 momentan...mercenary...faza aiurea e ca la auction poti pune numai 30 iteme pe septamana...daca nu ma insel...Momentam am 50g..dar mai am de vandut multe iteme si ajung pe la 100g..insa nu mai merge sa le pun in auction..o sa incerc sa fac alt cont...poate e share la wherhouse..:)

  7. Am apucat sa intru si eu un pic dimineata...erau 2 servere si ambele full...am asteptat 2 min sa intru pe al doilea server..vad ca acu is duse serverele:|.Probabil sa o sa mai adauge cel putin inca un server...is curios ce capacitate au cele 2 servere lansate deja..ca la 9.30 erau ful...mai ales primul..

    O veste buna:

    Dear Players,

    There will be a server maintenance from 1700HRS to 1800HRS (GMT +8). We will be increasing server capacity to allow more players to join the adventure in Dragon Nest SEA!

    Thank you for your patience.

  8. Scrii Pandora Saga pe google si ai pe site link de inregistrare si download.

    ,,On 03/15/2011, the long-awaited third-tier job classes will be unlocked! Upon reaching level 45, players will be able to change to even more specialized classes! Why not try Saboteur, Dragoon, or even Corruptor? The possibilities are endless! This update will also raise the level cap to 50, giving you even more areas to develop your character! EXP will also be increased up to 50% between 03/08 and 03/15— the perfect chance to get your character ready to change jobs! Don't forget, the Zero Risk Upgrade Event is still going strong until 03/15, too! Also, a certain holiday is coming up that might get you feeling a little extra lucky!''

    deci..de azi si pana saptamana viitore e 50% exp bonus..perfect pentru power lvl.Eu mi-am facut si un bommer lvl 38 momentan..pentru farming materiale etc..

    Pe data de 15 se va debloca si a 3 clasa...mai multe skiluri etc..

  9. Eu joc de cam 1 saptamana Pandora Saga..lvl 44 archer..care este si lvl-ul maxim momentan.Frumos joc pana acum...grafica..questuri,gameplay.Totusi ca sa faci lvl 44 iti ia destul de mult timp daca nu stii unde sa te duci sa faci lvl etc...Jocul este bazat pe party...la inceput merge sa joci si singur..dar apoi devine imposibil..

    Nick: Deceneus

  10. Momentan jocul e in CB,faza a treia.Eu am un mag lvl 15 deocamdata (nu am apucat sa joc din cauza sesiunii)...destul de reusit...comunitate destul de mare.Lansare jocului va fi pe 23 martie aproximativ..din ce am citit pe forumuri.

  11. ,Congratulations! Your account has been activated for the third phase of Forsaken World's Closed Beta, which starts on Wednesday, January 12.,,

    In sfarsit am putut sa testez si eu jocul...ce-i drept doar 5 min am apucat.Ce pot sa spun..grafica buna,races si clase destule deocamdata...dar de jucat o sa ma apuc dupa ce se lanseaza...ca din cate am inteles la lansare se sterg toate caracterele...toti o iau de 0...nici timp nu am momentan.

    Cunoaste cineva o data aproximativa cand ar putea fi lansat jocul?

  12. hmmm...pe site am vazut la diferentele intre Vip--Premium---Free players...ca clasele si race sunt la fel...cate 7 clase pentru fiecare jucatori,..fie ca sunt vip--preminum sau f2p...As dori o clasa gen mage(din cate am citit pe forumuri RK par ar fi alea).Na...eu mai astept pe EU sa se lanseze f2p..si daca o sa se poate folosi RK ma apuc serios de joc...daca nu..ma mai gandesc

    gata...m-am lamurit

    hmmm...pe site am vazut la diferentele intre Vip--Premium---Free players...ca clasele si race sunt la fel...cate 7 clase pentru fiecare jucatori,..fie ca sunt vip--preminum sau f2p...As dori o clasa gen mage(din cate am citit pe forumuri RK par ar fi alea).Na...eu mai astept pe EU sa se lanseze f2p..si daca o sa se poate folosi RK ma apuc serios de joc...daca nu..ma mai gandesc

    gata...m-am lamurit...is 9 clase si doar cu 7 poti sa joci..indiferent daca esti vip sau free player....restul trebuie sa le cumperi.

    ms h0tburn3r

  13. am avut ceva probleme..si nu am mai apucat sa intru.Totusi as vrea sa incep din nou cu un rune keeper..insa am observat ca pe EU nu poate fi folosita inca aceasta clasa....iar pe .com(e deja f2p si cred ca am acces la toate clasele) nu reusesc sa imi fac cont..faza cu IP..am incercat si cu proxy,dar tot nu imi da voie sa imi fac cont.

    Stie cineva cum as putea sa imi fac cont pe .com?

  14. Mi-ati starnit curiozitatea cu acces joc..si m-am hotarat sa il incerc.Am descarcat ambele versiuni..si .com si EU....Am instalat intai .com...insa nu am reusit sa imi fac cont..tot primesc o eroare...in fine.Acum instalez .eu...mi-am facut cont pe Codemasters.Intrebarea e:intru-un final,se va lansa si pe Eu f2p...ca de platit mai departe nu prea imi permit.

    Ma duc un pic pe forumuri acum...sa mai citesc cate ceva de clase...guides..etc:)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...