Jump to content

0ne

Inactive
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 0ne

  1. Tybork crezi ca ne intereseaza?Asta e un topic gen PSDvsPNLvsPDL.Fiecare pentru el.Wizzard este PDLeu deci e anti badea exact ca si ceilalti care sunt anti-badea.Daca va deranjeaza salariul lui faceti ma voi 10.000 euro pe luna sau cat vreti voi :D Ce va opreste?A da chestia aia dintre urechi.

    Iar la faza cu vanzatoarea,nu cred ca a zis pe un ton normal ce a zis.Ma refer la vanzatoare.Un simplu raspuns,NU,era de ajuns.

  2. Alta intrebare: De ce e prost omul?

    Exemplu: Acum cativa ani eram cu unchiul meu si cu cativa soldati la o baza militara.Aveau un antrenament sa contruiasca o cazemata,sau cum se numeste ,din pamant.Aia inteligenti se gandesc sa foloseasca dinamita sa faca groapa.Dinamita sau alt explozibil nu stiu sigur.Buun.Planteaza acolo aia si ne ducem departe noi 200 m asa.Unu mai inteligent se gandeste sa stea la 30 m.Buum.Inaitne sa explodeze aia se intoarce cu spatele la incarcatura.Bang o bucata de pamant il lovveste in picior si il rupe.Rupe adica piciorul de la genunchi in jos se balansa la 180 de grade in ambele directii.

  3. Numai minciuni zice blk asta.Il plateste mogulul sa minta lumea pe aici.Rusine! :D

    On:Blk ce ai cu argumentele alea sunt chiar...stralucite..NOT.:))

    (1) My aunt had cancer.

    (2) The doctors gave her all these horrible treatments.

    (3) My aunt prayed to God and now she doesn't have cancer.

    (4) Therefore, God exists.

    Superb :D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...